Viccen kívül! Isten gonosz, vagy jóságos? Isten hol van most?
Ha megnézzük, akkor sokunk hiába imatkozik ő hozzá, mégse kap segélyt
Kegyelmet és gyógyulást, akkor ő most hol van?

"Már írtam"
Hol is? Mit is?
"Mert a teremtés eleve jó aktus. Az abszolút gonosz csak halált okoz, életet nem. "
Az abszolút gonoszod hogyan fog halált teremteni ha közben nem teremt életet? A gonosznak is kell életet teremtenie ahhoz hogy legyen mit elvenni.
"Pláne nem fér bele a gonosztól való megváltás, mivel ha abszolút gonoszként a gonosz ellen küzd, akkor az meghasonulás. Paradoxon."
Honnét tudod hogy van gonosztól való megváltás? Ez is lehet csak egy trükk hogy még jobban szívasson.
"Kérdező, nekem rengeteget segít Isten"
Vagy azt hiszed csak hogy segít.

"Hol is? Mit is?"
Unalmas trollkodás. Mindig ezt csinálod
"Az abszolút gonoszod hogyan fog halált teremteni ha közben nem teremt életet? A gonosznak is kell életet teremtenie ahhoz hogy legyen mit elvenni."
Igen ezt már írtad és erre válaszoltam. Kicsit szefós vagy?
"Honnét tudod hogy van gonosztól való megváltás? Ez is lehet csak egy trükk hogy még jobban szívasson."
Meghasonulás. Logikai paradoxon, de ezt is írtam már. Te úgy néha szoktál gondolkozni és választ értelmezni?
"Vagy azt hiszed csak hogy segít."
Törődj bele, hogy nekem segít Isten

Hölgyeim és uraim, íme Isten kegyeltje
"Unalmas trollkodás"
"szefós vagy?"
"szoktál gondolkozni és választ értelmezni?"

""Hol is? Mit is?"
Unalmas trollkodás. Mindig ezt csinálod"
1. Pár gomb nyomás lenne hogy beidézd azt ahol válaszolsz arra a kérdésre. Ezzel pedig alátámasztva a kijelentésedet amire szinte az egész hipotézised épül és azt is hogy már leírtad.
De erre nem voltál képes és még én vagyok troll. Hát persze.
2. Hogyan is csinálom ezt mindig? Azt se tudom hogy melyik anonim vagy a kismillió közül. Ahogyan te se tudod én melyik vagyok. Újabb megalapozatlan de megalapozottnak hitt feltételezésed.
"Igen ezt már írtad és erre válaszoltam."
Igen és a válasz további alátámasztatlan feltételezésekkel volt teli.
"Törődj bele, hogy nekem segít Isten"
Én teljes mértékig elhiszem hogy te azt hiszed hogy segít neked. Azonban ez attól még ugyan úgy mint minden más amit írtál csak egy megalapozatlan, bizonyítás nélküli kijelentés.
Én is leírhatom hogy van 2000000 kacsacsőrű emlősöm attól még sajnos nem lesz igaz.

Nem vagyok vallásos, de a tökéletesnek, öröknek, és halhatatlannak nincs értelme.
Ha nincs meg az esélye, a szenvedésnek, és a halálnak, nincs értelme a fejlődésnek, hisz az alap állapotban teljesek a feltételek.
Ilyes formán a tökéletes, szenvedés nélküli életnek nincs értelme, egy szürke céltalan örökkévalóság.
Egy jóságos isten nem teremtene szenvedés nélküli világot, mert azzal a boldogságtól, és az élet értelmétől fosztana meg.
A boldogság, öröm nem más, mint a pusztulás egy formájának elkerülése, de szügségünk van hozzá a pusztulás fogalmához.
Éhesen boldogít a legjobban a kaja, a magányban esik legjobban a társaság. Minden mi boldoggá tesz, megy negatív dolog feloldása.

"1. Pár gomb nyomás lenne hogy beidézd azt ahol válaszolsz arra a kérdésre. Ezzel pedig alátámasztva a kijelentésedet amire szinte az egész hipotézised épül és azt is hogy már leírtad."
Ismered a mondást: ne etesd a trollt. Neked ugyanannyi időbe telne, de neked a trollkodás a lényeg, ne a megismerés, megértés
"De erre nem voltál képes és még én vagyok troll. Hát persze."
Te is mondod. Akkor ebben egyetértünk
"Én teljes mértékig elhiszem hogy te azt hiszed hogy segít neked. Azonban ez attól még ugyan úgy mint minden más amit írtál csak egy megalapozatlan, bizonyítás nélküli kijelentés."
Akkor nem tudsz beletörődni. TE sem bizonyítottad, hogy nekem nem Isten segít, így akkor igazam is lehet. ÉS mivel korábban beláttuk, hogy Isten jó és segít a hívőknek, így megint igazam lett.
"Én is leírhatom hogy van 2000000 kacsacsőrű emlősöm attól még sajnos nem lesz igaz."
PEdig az evolúciót így szoktátok "bizonyítani". Mantrázással. Szóval, amit te csinálsz azt rajtam számon kéred, magadon nem. Nagyon eredeti:)
"Hölgyeim és uraim, íme Isten kegyeltje"
Szefósként viselkedsz, majd megsértődsz, ha valaki ezt szóvá teszi. Nagyon eredeti.
"Igen és a válasz további alátámasztatlan feltételezésekkel volt teli."
Jah, akkor mégiscsak megválaszoltam? Mert eddig azt reklamáltad, hogy nem:) Össze vissza hazudoztok, és mindig sikerül magatokat cáfolni. NAgyon eredeti :)
Két hete naponta fogadkoztatok, hogy nem foglalkoztok velem. Kitartásból sem sikerült fényesre a vizsga:)
"Hogyan is csinálom ezt mindig? Azt se tudom hogy melyik anonim vagy a kismillió közül. Ahogyan te se tudod én melyik vagyok. Újabb megalapozatlan de megalapozottnak hitt feltételezésed."
Kvázi ez egy beismerés tőled. Akkor igazam volt

"Neked ugyanannyi időbe telne, de neked a trollkodás a lényeg, ne a megismerés, megértés"
Alapból nem lenne ugyan annyi idő mert te tudod mit kell vissza keresned mivel állítólag te írtad. Nekem azonban jóval több idő vissza keresni egy nem létező szöveget.
Ha pedig nem a megértés/megismerés lenne a lényeg akkor nem kérdeztem volna. De azért szórjad csak sorban a téves feltételezéseidet.
"TE sem bizonyítottad, hogy nekem nem Isten segít, így akkor igazam is lehet."
Hol írtam hogy ki van zárva? Én pusztán annyit írtam hogy mivel ez is csak egy általad bizonyítatlan állítás így téves is LEHET. Próbáld meg elhagyni az alaptalan feltételezgetéseket mert így nagyon nem tudod értelmezni amit a másik ír.
"ÉS mivel korábban beláttuk, hogy Isten jó és segít a hívőknek, így megint igazam lett."
Ez maximum az alátámasztatlan feltételezésidben lett belátva így pedig nem, nincs igazad.
"PEdig az evolúciót így szoktátok "bizonyítani". Mantrázással. Szóval, amit te csinálsz azt rajtam számon kéred, magadon nem. Nagyon eredeti:)"
Mit is kérek számon rajtad amit én nem csinálok?
Én kérdéseket tettem fel te pedig válaszok hiányában nem válaszoltál.
Te voltál az aki állított dolgokat én pedig csak annyit kértem hogy támaszd alá valamivel hogy miért gondolod így. Nem csak annyival hogy ez így van mert úgy nem lehet.
"Szefósként viselkedsz, majd megsértődsz, ha valaki ezt szóvá teszi. Nagyon eredeti."
Már mondtam de most beidézem neked ide hogy lásd mennyire egyszerű idézni dolgokat.
"Próbáld meg elhagyni az alaptalan feltételezgetéseket mert így nagyon nem tudod értelmezni amit a másik ír."
Mivel azt a választ amit itt beidéztél és aminek kapcsán újra csak próbálsz sértegetni azt nem én írtam. Ez pedig a már sokadik téves és alaptalan feltételezésed.
Jó sokszor tévedsz nagyon rövid idő alatt.
"Jah, akkor mégiscsak megválaszoltam? Mert eddig azt reklamáltad, hogy nem:)"
Igen éppen válaszoltál egy kérdésre. Ahol azt írtam hogy nem válaszoltál a kérdésre ott nem is válaszoltál. Bár szerintem inkább azt írtam hogy nem támasztod alá azt amit írsz.
"Össze vissza hazudoztok, és mindig sikerül magatokat cáfolni. NAgyon eredeti :)"
A te szövegértési és logikai hibád nem az én hazugságom.
"Két hete naponta fogadkoztatok, hogy nem foglalkoztok velem. Kitartásból sem sikerült fényesre a vizsga:)"
Én aztán nem csináltam ilyet. De azért köszi hogy megint csak alátámasztod azt amit írok. Hogy a saját kijelentéseidet nem támasztod alá és csak össze vissza feltételezel mindent.
Tehát levonható a következtetés.
Nem vagy képes az írót szöveg értelmezésére. Nem vagy képes logikus gondolkodásra és felnőtt érett ember módjára vitatkozni sem tudsz. Csak veszekedni tudsz mint egy kisgyerek.
Azért köszönöm hogy ilyen jól bebizonyítottál mindent amit mondtam és semmit azok közül amiket te mondtál.

"Alapból nem lenne ugyan annyi idő mert te tudod mit kell vissza keresned mivel állítólag te írtad. Nekem azonban jóval több idő vissza keresni egy nem létező szöveget."
Persze, semmi baj:)
"Hol írtam hogy ki van zárva?"
Most akkor magunknak keressük vissza, ugye?:) HAjrá!
"Mivel azt a választ amit itt beidéztél és aminek kapcsán újra csak próbálsz sértegetni azt nem én írtam. Ez pedig a már sokadik téves és alaptalan feltételezésed."
Belezavarodtál, kezdjük elölről. Mi a kérdés?
"A te szövegértési és logikai hibád nem az én hazugságom."
Még mindig az önellentmondásaidról van szó. HA egyszer azt mondod, hogy 2+2=5, utána meg, hogy 2+2=6, az nem az én logikai hibám. Jesszusom. Szerencse, h unatkozom, kapóra jössz.
"Nem vagy képes az írót szöveg értelmezésére. Nem vagy képes logikus gondolkodásra és felnőtt érett ember módjára vitatkozni sem tudsz."
Ok, egy dolgot tudsz, engem majmolni. De ezt már rég tudjuk, én meg szeretem, ha majmolnak :)
"Azért köszönöm hogy ilyen jól bebizonyítottál mindent amit mondtam és semmit azok közül amiket te mondtál."
Szívesen :)

Kreattival (két pipás okvetetlenkedő) nem érdemes szóba állni, mert csupán ennyire telik tőle, mint amit most is produkált.
Ne etesd a trollt!

29.
Már bebizonyított nagyon ügyesen mindent amit írtam. Innentől nincs miről beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!