Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A muzulmánokra általánosan...

A muzulmánokra általánosan jellemző az erős antiszemitizmus, vagy csak az itt lévőkre?

Figyelt kérdés

Egyik kérdés kapcsán olvastam, ahogy két muzulmán vallású lényegében szidja a zsidókat (különösen Izraelt), visszatetsző módon belekeverve ebbe már a holokausztot is.

Ebből "sikerült" levezetniük, hogy a nem antiszemita keresztények is mennyire gonoszak és népirtásokat támogatnak.

Ez valami általános muzulmán nézet, vagy csak néhány ilyen szélsőségesen fanatikus van köztük?

2021. máj. 22. 15:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/130 A kérdező kommentje:

"Hogy élvezik-e nem tudom, de az tény hogy a keresztény világ Izrael mellett áll és az is tény hogy ha a keresztények nem állnának Izrael mellett, akkor nem tehetné meg hogy tömegesen gyilkolja a palesztinokat."

Azt állítottátok, hogy a keresztények élvezik, ami rendkívül aljas és sértő állítás, de mit számít az nektek.

Továbbá mi az, hogy keresztény világ?

Nyugaton szekuláris államok vannak, ami tudom, hogy nektek valami elképzelhetetlen dolog, mert az iszlám világban állam és vallás egybenőtt, de nálunk a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Egyetlen egy nyugati állam van, amire ez nem igaz, Vatikán, de emlékeim szerint valaki linkelte is a pápai nyilatkozatot erről.

Ezen felül a keresztények többsége leírta, hogy helytelen amit Izrael művel, ahogy az is, hogy a palesztinok napokon át lőtték Izraelt sok-sok ezer rakétával.

Hazug és rosszindulatú dolog, amit ti a keresztények ellen műveltek. S csodálkoztok, hogy a folyamatos rágalmazásra, sértegetésre, megvetésre, lenézésre provokációra néhány keresztény olyat ír, ami nem tetszik nektek.

2021. máj. 22. 17:30
 32/130 anonim ***** válasza:
35%

"Azt állítottátok, hogy a keresztények élvezik, ami rendkívül aljas és sértő állítás, de mit számít az nektek."

Idéznéd ezt?

"Nyugaton szekuláris államok vannak, ami tudom, hogy nektek valami elképzelhetetlen dolog, mert az iszlám világban állam és vallás egybenőtt, de nálunk a kettőnek semmi köze egymáshoz."

Értsd úgy hogy keresztény többségű országok vagy a keresztény kultúrkörbe tartozó országok.

"Ezen felül a keresztények többsége leírta, hogy helytelen amit Izrael művel, ahogy az is, hogy a palesztinok napokon át lőtték Izraelt sok-sok ezer rakétával."

Hát nem. A keresztények többsége egyéretlműen Izrael mellé állt, mentegette, a palesztinokat tette felelőssé mindenért és hasonlók.

"Hazug és rosszindulatú dolog, amit ti a keresztények ellen műveltek. S csodálkoztok, hogy a folyamatos rágalmazásra, sértegetésre, megvetésre, lenézésre provokációra néhány keresztény olyat ír, ami nem tetszik nektek."

Mi az igazságot írjuk le amire kerestzények részéről folyamatos rágalmazás, sértegetés, megvetés és lenézés a válasz.

2021. máj. 22. 17:36
 33/130 anonim ***** válasza:
18%

#30: Semmi közünk nincs ezekhez a bejegyzéseket.

Én pedig a kereszténységet mindig akkor bíràltam amikor egyesek csúfot űztek az Iszlàmból, vagy a Prófétànkból (béke legyen vele).

Abdullah

2021. máj. 22. 17:39
 34/130 anonim ***** válasza:
34%

Azt állítottátok, hogy a keresztények élvezik, ami rendkívül aljas és sértő állítás, de mit számít az nektek."

Idéznéd ezt?"

Ezt én írtam és AZOKRA a keresztényekre értettem akik a muszlimokat mocskoltàk itt. És örültek a palesztinok nyomorúsàgos helyzetének.

Nem a vilàg összes keresztényére gondoltam.

Abdullah

2021. máj. 22. 17:42
 35/130 A kérdező kommentje:

"Idéznéd ezt?"

Idéztem, olvasd vissza.

"Értsd úgy hogy keresztény többségű országok vagy a keresztény kultúrkörbe tartozó országok."

Továbbra se érted, hogy itt szekuláris államok vannak? Illetve melyik keresztény többségű? Magyarországon a lakosság kb 10%-a ha jár templomba. Ez hol többség neked?

"A keresztények többsége egyéretlműen Izrael mellé állt, mentegette, a palesztinokat tette felelőssé mindenért és hasonlók."

Hazudhatsz ilyeneket, de te is tudod, hogy nem igaz.

"Mi az igazságot írjuk le"

Nem, ti a saját szubjektív, rosszindulatú véleményeiteket írjátok le.

"Én pedig a kereszténységet mindig akkor bíràltam amikor egyesek csúfot űztek az Iszlàmból, vagy a Prófétànkból (béke legyen vele)."

Ha nem vetted volna észre, már maga a kérdés, amiről szó van, a keresztényeket támadta elég ocsmány és hazug módon. Akkor te miről beszélsz?

2021. máj. 22. 17:43
 36/130 anonim ***** válasza:
27%

"Ha nem vetted volna észre, már maga a kérdés, amiről szó van, a keresztényeket támadta elég ocsmány és hazug módon. Akkor te miről beszélsz?"

Màr elmondtam hogy miről beszélek. Ők csúfot űztek a Hatalmas Allahból.

Ugye ez nem érdekel téged ? Ez neked nem szàmít ? Észre sem veszed.

Abdullah

2021. máj. 22. 17:50
 37/130 anonim ***** válasza:
34%

"Továbbra se érted, hogy itt szekuláris államok vannak? Illetve melyik keresztény többségű? Magyarországon a lakosság kb 10%-a ha jár templomba. Ez hol többség neked?"

Nálad az a keresztény aki templomba jár? :) Egyébként pedig ezen mit nem értesz? Amit Nyugatnak neveznük, vagy keresztény kultúrkörnek vagy kerestzény világnak, az Izraelt támogatja közvetlenül vagy hallgatólagosan.

"Hazudhatsz ilyeneket, de te is tudod, hogy nem igaz."

Te hazudsz. Itt van az a kérdés, mindenki láthatja:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

És kiderült ez a kérdésed is egy aljas rágalom mert semmivel nem tudtad bizonyítani. Sem mi sem más muszlimok nem antiszemiták. Szokásos keresztény hazugság.

2021. máj. 22. 17:59
 38/130 anonim ***** válasza:
84%
Nyugodjatok már le a fenébe is, ugyanabban az Istenben hiszünk, nem? Mindegy, hogy milyen névvel illetik, a lényegi része nagyon hasonló. A katolikus is ugyanabban az Istenben hisz, csak nem Allahnak hívja.
2021. máj. 22. 17:59
 39/130 anonim ***** válasza:
31%

#38: Nekem keresztény rokonaim vannak. Nincs velük bajom, velük alig vitàzom.

Abdullah

2021. máj. 22. 18:04
 40/130 anonim ***** válasza:
42%
Ezt még véletlenül sem csak nektek címeztem, kedves Abdullah. Szól ez a kérdezőhöz, a többi keresztényhez, mindenkihez.
2021. máj. 22. 18:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!