A muzulmánokra általánosan jellemző az erős antiszemitizmus, vagy csak az itt lévőkre?
Egyik kérdés kapcsán olvastam, ahogy két muzulmán vallású lényegében szidja a zsidókat (különösen Izraelt), visszatetsző módon belekeverve ebbe már a holokausztot is.
Ebből "sikerült" levezetniük, hogy a nem antiszemita keresztények is mennyire gonoszak és népirtásokat támogatnak.
Ez valami általános muzulmán nézet, vagy csak néhány ilyen szélsőségesen fanatikus van köztük?
"Aki irányítja a pápát az 1 milliárd katolikus ketesztényt tud manipulálni."
Téged ki irányít, hogy folyamatosan provokálsz, rágalmazol, becsmérelsz, sértesz másokat? Pénzt is kapsz, vagy elég volt a paradicsom ígéretét belengetni érte?
Te arra nem vagy méltó, hogy akár Ferenc pápa lábnyomát megcsókold.
Szerintem Ferenc pápa, pontosan arról híres, hogy ha úgy érzi az a helyes akkor szembemegy mások elvárásaival. Például kiállt a menekültek mellett is. Igazából én amennyit tudok erről, úgy látom, hogy a pápa pontosan azt tette amit egy keresztényhez méltó.
Én azt gondolom, hogy nincs könnyű helyzetben, hiszen egyensúlyoznia kell... meg kell tartania a katolikus híveket, illetve a keresztény erkölcsök mellett is meg kell maradnia, illetve őriznie kell azokat.
Nem gondolom, hogy bárki is manipulálná. Ő a keresztény világ részese, és egyszerűen "együtt mozog" vele természetszerűleg.
A Vatikán sokat tesz azért hogy pénzügyileg független maradjon és ez sikerül is neki. A Szentatya nincs rászorulva senki pénzére sem ha jól tudom.
Valóban a melegházasságok kérdése "mérföldkő" a keresztény világ számára.
Abdullah
Számomra inkább az a megdöbbentő, hogy egyes katolikusok mennyire le vannak maradva erkölcsi értelemben a saját pápájuktól.
Pedig sok esetben mutatott már példát nekik.
Abdullah
"Ferenc pápa nem támogatja az azonos nemű házasságot, a katolikus papok, akik meg összeadnak meleg párokat - a napokban én is olvastam -, egyértelműen a kánonjog és a pápa szándéka ellen cselekszenek."
Nagyon úgy néz ki hogy át akarják tolni a melegházasságot a keresztény egyházakon. Nyilván nem egyből fogja kijelenteni a pápa hanem lépésről lépésre vezetik be. Lassan adagolják az embereknek. Ez a jelenség megfigyelhető több keresztény egyháznál is.
A cölibátus is egy aberráció. Ezt viszont tényleg el kellene törölnie a pápának, de nem teszi. Nincs semmiféle Bibliai alapja. Sok keresztény egyház nem is alkalmazza.
"Téged ki irányít, hogy folyamatosan provokálsz, rágalmazol, becsmérelsz, sértesz másokat? Pénzt is kapsz, vagy elég volt a paradicsom ígéretét belengetni érte?"
Fáj az igazság? :) Nálad szerintem konkrétan fizikai fájdalmat okoz az igazság. Nem provokálok, nem rágalmazok senkit és nem sértegetek senkit. Ezeket te teszed, például ezzel a kérdéssel.
"Te arra nem vagy méltó, hogy akár Ferenc pápa lábnyomát megcsókold."
Javaslom a pápa akit annyira dicsérsz, előbb számoltassa el a pedofil papokat, mert eddig kb semmi nem történt. Ez szerintem fontosabb mint a menekültek lábának csókolgatása.
Kérdező javaslom nézd meg ezt a videót, amiben izraeli zsidókat kérdeznek a palesztinokról és szemrebbenés nélkül kijelentik hogy az arabokat meg kell ölni, gyűlölik az arabokat, mind terrorista, el lehet venni a földjüket stb.
https://www.youtube.com/watch?v=1e_dbsVQrk4
Ebből egyértelműen kiderül mennyire közöd nincs a valósághoz mert te azt hazudtad muszlimok az antiszemiták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!