Ha Isten létezik, akkor miért vannak súlyosan beteg emberek, akiknek az életük szenvedés?
Sikerült megint megkérdezni. Elmúlt pár napban vagy 30x kérdezték meg, nem kell sokat keresgélni :)
"Ha Isten valóban létezik, akkor miért teremt olyan embereket, akik súlyosan betegek?"
NEm ő teremtette ilyennek
"Miért szánta nekik ezt a sorsot Isten?"
NEm ISten szánta nekik ezt a sorsot
"Mi a vallásos emberek magyarázata erre?"
Ami pl. tegnap is
Ez a hülye 32%-os mindenhol ott van?
Lehet, hogy ő nem is hívő, csak szándékosan ellenük játszik, hogy azt higgyük, minden hívő ennyire hülye.
A kérdés pedig jogos, VALÓBAN az isten akarta ilyenre a világot.
Tehát várjuk a hívők válaszát!
Képes vagy két accról írni? Miért nem kérdezőként írsz? Úgyis tudjuk, h minden nap te kérdezed ezeket a trollkérdéseket:)
Tudod mit, hidd azt, hogy minden hívő hülye, és ezért ne térj meg Jézushoz. Marhára ki fogsz cseszni velünk :)
Ez engem is érdekelne. Múltkor egy biológus írt ki ide egy kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Ezt írja:"Biológusként látom mennyi hiba van Isten alkotásában. pl DNS polimeráz enzim is mennyit hibázik hihetetlen, de immunsejtjeink is mennyit tudnak hibázni (autoimmun folyamatok) aki ezt megalkotta az biztos nem tökéletes mert tele van hibával a természet működése.."
Erre jó lenne választ kapni, bár a kérdése alatt vannak fejtegetések Adámról és Éváról, én szerintem nem kielégítő a válasz🤔
"Ez engem is érdekelne. Múltkor egy biológus írt ki ide egy kérdést:"
Akiről menet közben kiderült hamar, h nem is biológus, hanem troll :) A kérdését megelőzte ugyanaz a kérdés, és ott szépen cáfolva lett. Vissza lehet követni
Igen, mondanak ilyet.
Ezzel azért van néhány gond:
- ezt előre látta. Akkor miért nem gondolkodott még 0.0000000000000001 másodpercet, hogy egy olyan világot teremtsen, ahol ilyenek nincsenek?
- eleve miért teremtette az élőlényeket ilyen hajlamokkal?
- tegyük fel, hogy az első emberpár elrontotta. Akkor miért nem oldotta meg, hogy a többi ember újrakezdhesse?
Éva még terhes se volt ekkor. Csak annyit kellett volna tennie, hogy ne legyen gyerekük, vagy pedig minden gyerek bűntelen legyen.
TEHÁT ezeket miért nem tette meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!