Miért kezdték el kiárusitani a királyság termeket? Megszűnik a jehova tanui szervezet?
69
Komoly gondjaid vannak. Nem, nem leptem le és nem is fogok.
Amit te bizonyítéknak nevezel, az egy olyan weboldal adata, amit direkt a tanúk ellen hoztak létre.
És megint rágalmazol azzal, hogy bármit kérdés nélkül elhiszünk a szervezetnek. Ez nem így van. Viszont itt hitről beszélünk.
Miféle mumus? A becsmérlő szennyoldal? Rendőrsegi jelentést vagy újságcikket (hivatalos) mutass
---Milyen jogon jeleted ki, hogy egy HIT (könyörgöm, hitről beszélünk, ami az egyik legszubjektívabb dolog a világon 😂) hamis?---
A Keresztény hitet nem én döntöm el melyik igaz és melyik nem,bárcsak én jelenteném ki akkor azt mondanád amit fent irtál,de sajnálatotokra,a biblia világosan leirja mi a hamis proféta,mi az antikrisztus,ja ti nem vagytok keresztények,ti az örtorony tanait tanuljátok,ha a boibliát valamenyire ismernétek akkor tudnátok,hogy kik vagytok vagyis a szervezet,hadd ne én mondjam ki,a választ a biblia megadja,de ti vakságban éltek sajnos,ezért nem hisztek a bibliában.
---Mit tennél, ha majd megbizonyosodnál róla, hogy a tanúknak a dolgok nagy részében----
Ez kizárt,nehogy elmeséld nekem hogy a ti hamis tanotok hitelesebb mint maga a biblia HAHA látod ezért vagytok megvezetve az alap a biblia ami ellene megy az a hamis és nem forditva. Jó én megértem azt is hogy ti csináltatok saját hamisitott biblia szerűséget a saját tanaitokhoz igazitva,a forditók kilétét se válaltátok,ennye bennye. De ez egy hiteles tiszta szervezet.
72
De, keresztények vagyunk.
Ha igaz amit állítasz a juttel kapcsolatban, akkor mi~rt van többezer, több tízezer keresztény felekezet és egyház a világon? Katolikusok, reformátusok, baptisták, stb.
Nem te döntöd el, mi igaz és mi nem.
73
Na látod?semmi alázat nincs benned. De ha megkérdezhetem, miért lenne hamis a tanítás? Vagy hamisabb mint pl a katolikus? Csak röfögsz össze-vissza.
Milyen saját biblia? Közérthető nyelcezetű bibliára gondolsz? Mert az. De semmiben nem különbözik a Károli fordítástól (tartalmilag). Én magam ol Károli fordítást használok, minden gond nélkül. Akkor hogy is van ez, nagyokos? Miylen hithez igazítva?
Az újvilág fordításban talán Mózes a Balatont választja ketté, vagy Noé a Titanicot süllyeszti el? Beteges amit mondasz
76
És ezt te, az értelmes és józan zseninállapítottad meg. Gratula! Nobel díj a gyereknek!
---Nem te döntöd el, mi igaz és mi nem.---
Persze hogy nem én!
---De ha megkérdezhetem, miért lenne hamis a tanítás?---
Olvasd az eredeti bibliát és megtudod,ne azt a hamisitott kamu forditást.
Az ujvilág nem közérthető hanem egy ferditett forditás,a szervezet tanaihoz kreálva,na látod ezért itélik el és nem tisztelik ezt a szabadkövüves szektát. Az hogy te meg más nem informálodik mielött belép arrol nem mi tehetünk.Szerinted sokan miért nem lépnek be?
---Az újvilág fordításban talán Mózes a Balatont választja ketté, vagy Noé a Titanicot süllyeszti el? Beteges amit mondasz---
Tudat nélkül ne okoskodj,alapvető keresztény tanitásokat irtak át benne. Nézz utána,én ugy csináltam egy bármilyen forditásu biblia és az ujvilág,na akkor kibukik a dolog,ahol Jézus van oda is hamisitották hogy Jehova. Ha nem keresed az igazságot én nem tehetem meg helyetted,a biblia igazság nem az ujvilágban van.
78
Már leírtam hogy Károli fordítást használok, egy 1941-ben kiadott példányt és semmiben nem különbözik tartalmilag, nem tudom mi a bajod😂 ez a bevett szlogened, amiből nem tágítasz.
Pedig de, csak egy közérthető nyelvezetű, aktualizált fordítás.
Példát tudsz adni a hülyeségeidre, vagy csak üresbe vádaskodsz? Ahogy látom, az utóbbi.
Semmiben nem változik tartalmilag, még ha ezt is akarod elhitetni. Másképp nem tudnám használni sem préfikáláskor, sem az összejövetelen a Károli fordítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!