Miért kezdték el kiárusitani a királyság termeket? Megszűnik a jehova tanui szervezet?
"Nagyon sok vér és verejték folyt azért, hogy szabad vallásgyakorlás legyen."
és hogy szabad vallásnemgyakorlás IS legyen.
"Szerintem azok, akik elvből elutasítják eleve a hitet, lelkileg szegények"
mert ezt ennyiből csak így meg lehet állapítani
"és valamilyen szinten nem is értékelik a múltat"
tehát legyenek vallásosak, mert régen voltak vallásos emberek. aha. az biztos őszinte hit lenne
141
Nem,nem lehet ennyiből megállapítani. De én, az én személyes véleményem alapján annak gondolom azokat, akik csak azért nem hajlandók hinni, mert az "ciki". Az ilyen szerintem inkább bárány, aki a csordával együtt megy és meg akar felelni a "menő" gyerekeknek. Nincs egyénisége. (szerinrem)
Nem, ne azért legyenek vallásosak, mert régen voltak. Az, hogy valaki vallásos legyen, csak személyes meggyőződésen szabad alapuljon.
Én azt mondtam, hogyha valakinek az a menő, hogy ateista és lenézi azokat akik hívők, azok tulajdonképpen azokat a felmenőiket is lenézik, akik lehetővé tették nekik, hogy büntetlenül ki merjék gondolni amit mondanak.
Egy ateista is tisztelheti a hívőket és egy hívő is tisztelheti (szerintem kell is tisztelje) az ateistákat, ameddig mindkettő nem a gyűlöletre épít és ameddig a józanság keretein belül van.
143
Ha azért utasítja el, mert meggyőződéses ateista, akkor nyilván elfogadom és tiszteletben tartom, mert ez a "hite", ő neki ez az igazság. Pl van aki azért meggyőződéses ateista, mert természettudományokkal foglalkozik, tudós vagy szkeptikus olyan dolgokkal szemben, amikre nincs magyarázat. De a divatateisták vagy divathívők szerintem a legkiábrándítóbbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!