Miért kezdték el kiárusitani a királyság termeket? Megszűnik a jehova tanui szervezet?
#60 mondom, nézz utána ezeknek a történeteknek. Lloyd Evans rengeteg interjút csinált olyan emberekkel, akikkel ilyen és ehhez hasonló dolgok történtek. youtubeon mind ingyenesen elérhető a John Cedars csatornán. meg ugye ott van a jwfacts.com is. itt is van a scandals nevű menüpont ahol a gyermekbántalmazási ügyek eltussolása az ELSŐ amit megemlítenek: [link]
aztán el ne mondd egy tanúnak se hogy ilyen oldalakat nézegetsz, mert kiközösítenek
"Jaj, tehát értsem úgy hogy árva vagy? (ha igen, akkor őszintén sajnálom) Vagy nem kommunikáltál gyerekkorodban a szüleiddel?"
itt megintcsak a Taylor Bjorndahl sztorira utaltam, ahol ő és a húga voltak az áldozatok. az elkövető vén az apjuk volt. az anyjukhoz mentek, akinél süket fülekre találtak. tehát ők hiába kommunikáltak a szülőkkel. végül olyan rokonok segítettek nekik aki nem voltak a szekta tagja.
"Vagy azt akarod mondani, hogy egy 10 éves gyermek csak állna és nem erezné, hogy megerőszakolják? Olyan mindennapi dolog lenne ez, hogy nem hagyna nyomot rajta vagy nem beszélne a szüleinek róla? Egyáltalán honnan jutnak eszedbe ezek a feltevések? Xd"
ikszdé Taylor húga TERHES LETT az apjuktól 14 évesen. abortuszra vitték. szerintem érezte
61
Nem jár ilyesmiért kiközösítés. De látszik, hogy amikről te írsz, csak rágalom, hisz egy weboldalt készítettek csak azért, hogy lejárassák a tanúkat. Nem a híradóban vagy újságokban volt ez jelen, hanem tanúellenes weboldalakon. Így már más...
62
Ez sajnálatos eset. Bár vagyok meggyőződve róla, hogy valóban megtörtént, egyáltalán nem tartom kizártnak. De ilyen eset nem csak a szervezeten belül vannak, hanem gyakorlatilag minden létező városban. És nagyjából azokhoz is így állnak hozzá (a másik szülő). Én sem hinném el a gyermekemnek, hogy a feleségem bántalmazza, vagy erkölcstelenségekre kényszeríti. Szó sincs itt hitről, csupán nem olyan embernek ismerem.
63
A városomban, 4 utcával arrébb, gyermekkoromban élt egy család. A családanya terhes lett, de nem tudta hogy a férjetől, vagy a 16 éves fiától. Miután kiderült, hogy a fia az apa, hogy ne keltsen gyanút, a saját húgát (aki akkor 23 éves volt) kérte meg, hogy játsza el, mintha egy pár lenne a fiúval. Tehát fiú-nagynéni kapcsolat. Miután családi botrány lett belőle, s persze az anya is jól játszotta, hogy "jaj fiam, dehát a nagynénéd" a fiúnak valóban megjött a kedve és megerőszakolta a nagynényjét. Akkor derült ki az egész, mert a nő feljelentette.
És még tanúk sem voltak ;) sőt, cigányok sem. Az anya gépírónő, az apa pedig diplomás agrármérnök volt.
Egyszóval, sajnos a mai gonosz világban megesik.
64
Olvasni tudsz? Elemi iskolában tanítják. Fentebb sokat írtam a katolikusokról, s egyet sem hordtam le semminek, sőt, sokuk iránt elismeréssel vagyok. Ahogy a többi tanú is. Mi, attól, hogy nem fogadjuk el a KATOLIKUS TANOKAT, még nem gyűlöljük a KATOLIKUSOKAT.
67 ömlik a szádból a gyűlöldet, javaslok egy pszichiátert!
Semmit nem ártottak neked a tanúk, neked mégis szúrják a szemed és csak úgy dől belőled a szidalom és rágalom.
Milyen jogon jeleted ki, hogy egy HIT (könyörgöm, hitről beszélünk, ami az egyik legszubjektívabb dolog a világon 😂) hamis?
Mit tennél, ha majd megbizonyosodnál róla, hogy a tanúknak a dolgok nagy részében (! Nem mindenben, hisz mi is elismerjük, hogy mint minden egyház és mint minden tökéletelen, halandó ember, mi is tévedhetünk) igazuk volt?
Én tudod mit tennék, ha kiderülne, hogy nem? Fejet hajtanék és vállalnám Isten előtt a bűnöm következményeit.
De te, ha ekkora gyűlölettel vagy mások iránt, képes lennél rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!