Miért kezdték el kiárusitani a királyság termeket? Megszűnik a jehova tanui szervezet?
40
Nem mindegy, hogy azt az adatot támadásnak használod fel, hogy lejárass valakit, vagy objektíven állsz az adatokhoz.
42?
Hogyhogy midnenhol ott vagyok? És honnan jönnek neked ezek a jelzők, hogy gumifejű? Nem is ismersz. Én neveztelek így?
Hát minden esetben, emberségből levizsgáztál az biztos
44?
Hogyhogy magamra ismertem? Te beteg vagy, kezeltesd magad.
Ez, meg, hogy mindenhol ott ólálkodom... Barátom, tudod nem írtad a kérdésbe, hogy írjanak-e tanúk vagy nem, szóval semmi akadályát nem láttam, hogy írjak. Vagy talán nem szabad?
Kezeltesd magad, haver. Túl paranoiás vagy
46
Marhaság amit írsz és sértő is. Egyrészt én még mindig nem beszéltem veled így, úgyhogy mellőzd a primitiv és gyerekes jelzőidet.
Másrészt egyáltalán nem igaz amit írsz arról, hogy tilos a gondolkodás. Ezt csak a magadfajta gyűlölködők gondolják így.
Én pedig nem neveztem magam gumifejnek, ez a te gyerekes mániád ahogy látom
Jehovista szervezet értelmezése: gyűlölködő --- aki nem ért egyet a hamis tanitásokkal.
-Másrészt egyáltalán nem igaz amit írsz arról, hogy tilos a gondolkodás-
Az egyik kizárja a másikat,mert ha gondolkodsz és megkérdezed a sok hamis jóslatot és próféciát,és netán megmered kérdőjelezni a tanitásokat,akkor azonnali és rögtön kizárás jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!