Miért kezdték el kiárusitani a királyság termeket? Megszűnik a jehova tanui szervezet?
De te továbbra is hazudsz, majd ezzel a hazugsággal és minden álnokkal az igaz Bíró számol el. Az nem ment fel téged, hogy téves a wikipédia cikk, mert felhívtam rá korábban a figyelmed, hogy nem bűnbocsánatot jelent.
Ajánlom ezt a cikket:
De elolvashatod a búcsúról szóló wiki cikket is, ha neked a wikipédia a tudás fundamentuma:
Tehát szó sincs arról az aljas hazugságról, amit te hirdetsz. A búcsúcédula sose jelentett bűnbocsánatot. Üdvösséget se lehetett rajta venni ezáltal.
A búcsú az egy dolog, barátom. A búcsúcédula meg telejsen más.
Persze te tagadod. Tagadd, a te dolgod. Mégis ez a hivatalos álláspont erről az üzletről.
Most már álbok is vagyok? Te aztán kemény gyerek vagy 😂😂 mindjárt meg is fenyegetsz. Nehogy aztán keresztesháborút indíts ellenem.
Aztán kereshetsz egy embert, aki magát Isten szolgájának nevezi (én katolikus papnak), hogy megáldja szépen a fegyvereket
134
Ördögtornyot? Nem.
És nem azt írom, ami az ŐRTORNYOT szolgálja, hanem ami az igazság.
Nincs semmi ellentmondás, lehet te nem érted. A bizottságok tagjait választják emberek, a gyülekezetek. A felkentek teljesen mást jelentenek, ők azok, akiket nem emberek választanak.
136
Neked az. Nem hazudok. Ez is csak rágalom. De gondolj, amit csak akarsz, a te dolgod.
Én Istent szolgálom, a magam módján. Te szolgáld a magad módján.
Én nem hazudok és nem vezetek senkit, csak a hitemet gyakorlom. Aki akarja elhiszi, aki nem az meg nem. Így van ez midnen vallással.
138
Nem,nem nehezebb és nem is könnyebb, mint 50 éve volt.
Arról van szó, hogy sajnos kezd kihalni az idős réteg (sok 80 és 90 fölötti testvér) ezért nagyon megapadt a tanúk száma. Ugyanis pl csak a mi gyülekezetünkben egy hónap alatt 7, 80-on felüli testvér hunyt el. Városi szinten, kb ennek a 10-szerese az arány nálunk. A másik ok meg a ma nagyon elterjedt "az ateizmus vagány" mentalitásban keresendő. A fiam osztálytársait hallottam, amikor azzal "vagánykodtak", hogy ők nem fognak menni konfirmálni (reformátusok), mert nem hisznek Istenben. Aki pedig hisz, az szerintük maradi.
Ez a mentalitás szerintem rossz irányba sodorja az emberiséget. Függetlenül, hogy tanú, református, katolikus, baptista vagy bármi. Nagyon sok vér és verejték folyt azért, hogy szabad vallásgyakorlás legyen. A hite mindenkinek szent, egyéni és személyes. Szerintem azok, akik elvből elutasítják eleve a hitet, lelkileg szegények és valamilyen szinten nem is értékelik a múltat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!