Jehova tanúi, ti miért értelmezitek úgy, hogy aki titeket visszautasít, az Istent is visszautasítja?
Te ezt honnan a fenéből szűrted le? Te bemagyarázod magadnak hogy hasogasd a szőrszálat 1000-be.
De hova menjek? Ez olyan, mintha én azt mondanám, gyere hozzám és látogass meg, de nem mondom meg hova😂😂 hogy tudnék egyáltalán menni, ha nem is mondod meg, hova...
Vidiripi
Én Én leírtam hogy hogyan működik a dolog ,neked ez nem volt elfogadható! Ha nem akkor nem. Ennyi!
82-es
Téged meg ki kényszerít arra hogy olvasd amit írunk? Ha idegesít a dolog akkor egyszerű a helyzet. Zárd be az oldalt és kész!
"Én leírtam hogy hogyan működik a dolog ,neked ez nem volt elfogadható! Ha nem akkor nem. Ennyi!"
Mit írtál le? Én írtam olyat hogy bármi is nem felel meg? Ha igen, idézd.
Azt írtad menjek el egy magánházhoz a sok közül. Na mostmár ezen a világon nem egyetlen magánház létezik és én nem vagyok látnok, hogy kitaláljam melyik az az egy.
Azt se írtad, miről van szó. Milyen felekezet, milyen hit irányzat. Honnan tudnám így, hogy nem csak mondasz egy "random" címet a világtérképről?
Vidirpi
"Én írtam olyat hogy bármi is nem felel meg? Ha igen, idézd."
Igen írtál!
Idézem! "Én a telefonszámodra nem vagyok kíváncsi."
"Azt írtad menjek el egy magánházhoz a sok közül."
Nem írtam hogy menj el egy magánházhoz a sok közül. Azt írtam hogy megadom a számomat és megbeszéljük a részleteket.
"Azt se írtad, miről van szó. Milyen felekezet, milyen hit irányzat."
Azt írtam hogy ha eljössz akkor megtudod. Elképesztő hogy ennyire nem vagy képes visszaemlékezni információkra!
- Nem válaszoltál néhány kérdésemre!
"És az Őrtorony irodalomban van meg a névsor?"
"És nem állami szervezetekkel tartott fenn kapcsolatot ,hanem az ENSZ-el. És mit is tanít az ENSZ-ről az Őrtorony?"
"Én a telefonszámodra nem vagyok kíváncsi."
Ez mit is jelent? Hogy nem vagyok kíváncsi a telefonszámodra, s nem akarom, hogy tudd az enyémet. Ez személyes adat.
"És az Őrtorony irodalomban van meg a névsor?"
Igen.
Az ENSZ csak úgy mint más világi szervezetek, a világ része. Jó diplomáciai kapcsolatot kell ápolni minden állammal és szervezettel, még akkor is, ha nem értünk egyet velük. Mit gondolsz, bármely tanú is egyetért a háborúval? Mégis voltak önkéntesek, akik elmentek Irakba betegeket ápolni és prédikálni.
Vidiripi
"Ez mit is jelent? Hogy nem vagyok kíváncsi a telefonszámodra, s nem akarom, hogy tudd az enyémet. Ez személyes adat."
És egy magánház címe szerinted még is micsoda?
Csak úgy nem fogok megadni egy címet!
Ha végig gondoltad volna az egészet akkor erre magadtól is rájöhettél volna! De persze nem gondoltad ezt sem végig!
"Igen."
És be is linkelnéd? Kérlek!
"Az ENSZ csak úgy mint más világi szervezetek, a világ része. Jó diplomáciai kapcsolatot kell ápolni minden állammal és szervezettel, még akkor is, ha nem értünk egyet velük. Mit gondolsz, bármely tanú is egyetért a háborúval? Mégis voltak önkéntesek, akik elmentek Irakba betegeket ápolni és prédikálni."
Akkor még egyszer! Mit tanít az Őrtorony szervezet az ENSZ-ről?
Keresd meg ha érdekel.
Te is kb ennyire vagy készséges azzal az egyszerű kérdéssel kapcsolatban, hogy mely felekezet tagja vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!