Jehova tanúi, ti miért értelmezitek úgy, hogy aki titeket visszautasít, az Istent is visszautasítja?
Tehát most gyülekezetről vagy keresztény felekezetről beszélünk? Mert nem ugyanaz. Az én felekezetem a Jehova Tanúi egyház, míg a gyülekezetem a "Kelet Gyülekezet".
Tehát ennek tudatában elárulod vagy nem? Katolikus vagy? Baptista? Adventista? Mormon?
Vidiripi
"Tehát most gyülekezetről vagy keresztény felekezetről beszélünk?"
Én meg keresztény gyülekezetbe járok.
"Tehát ennek tudatában elárulod vagy nem?"
Mint ahogyan már írtam is. Meghívlak a gyülekezeti összejövetelre és amennyiben eljössz úgy minden kérdésedre megkapod a választ! Te döntöd el hogy élsz ezzel vagy sem! Mindenesetre szeretettel várunk!
72
Hova? A meghívó meg szokott jelölni egy helyet, egy eseményt. Menjek előre egy úton, aztán az első házba tétjek be, amit meglátok? Baptidta összejövetel? Református összejövetelre? 😂 Annyira nehézkés neked ez a dolog?
Vidiripi
"Hova? A meghívó meg szokott jelölni egy helyet, egy eseményt."
De én nem küldtem neked meghívót! Az eseményt pedig megírtam. Te nem figyelsz rám egyáltalán!
De egyébként úgy gondoltam hogy megadom a telefonszámomat privátban és megbeszéljük a részleteket!
"Annyira nehézkés neked ez a dolog?"
Neked fogalmad sincs mi a nehézkes! Mondjak egy olyan dolgot ami tényleg nehézkes?
Vidiripi
Ez nem titok. Mindössze el kell jönnöd és kész ennyi!
Tudod mi a titok? Az hogy kik készítették az Ú.V.F.! Na az titok. Meg az is titok hogy az Őrtorony szervezet kapcsolatot tartott fent az ENSZ-el. Na ez is titok. Sehol nem olvashatsz róla az Őrtorony szervezet egyetlen írásában sem!
- Az hogy nem jössz el az a te döntésed.
Én írtam olyat, hogy eljövök vagy nem jövök el? A te rögeszmédet próbálod ráeröltetni erre a beszélgetésre.
Megvan a fordítói bizottság teljes névsora. Megtalálható. És nem titok, hogy a Watchtower kapcsolatot tartott fenn állami szervezetekkel.
Monds, hova menjek. Református templomba? Baptista összejöveteli terembe? Vagy nagy titok?
Vidiripi
"Én írtam olyat, hogy eljövök vagy nem jövök el?"
Kijelentetted! "Nem érdekel a telefonszámod."
Ergo nem áll szándékodban eljönni ,hiszen ha nem tudod hogy mikor és hova kell menned el sem indulsz!
Józan paraszti ész vagy logika!
"A te rögeszmédet próbálod ráeröltetni erre a beszélgetésre."
Azzal hogy meghívtalak? De ezen logika alapján akkor az Őrtorony szervezetben 8 milliónál is több rögeszmés ember van mert ők folyton meghívják az embereket! De ebben az esetben is a meghívott dönti el hogy elmegy vagy sem!
"Megvan a fordítói bizottság teljes névsora. Megtalálható. És nem titok, hogy a Watchtower kapcsolatot tartott fenn állami szervezetekkel."
És az Őrtorony irodalomban van meg a névsor?
És nem állami szervezetekkel tartott fenn kapcsolatot ,hanem az ENSZ-el. És mit is tanít az ENSZ-ről az Őrtorony?
"Monds, hova menjek. Református templomba? Baptista összejöveteli terembe? Vagy nagy titok?"
Sem templom sem terem! Egyszerűen azért mert nincs ilyen! Magánház van! Ez ugye eszedbe sem jutott?
"Ergo nem áll szándékodban eljönni ,hiszen ha nem tudod hogy mikor és hova kell menned el sem indulsz!"
Nagyon rosszul vonsz le következtetéseket. Nem logikusan. Én a telefonszámodra nem vagyok kíváncsi. Nem érdekel sem a neved, sem semmilyen személyes adatod. Ha akarod itt is vagy privátban is tudsz írni mikort és holt.
Magánház. Ok. Valamikor, a kommunista rendszerben mi is titokban, házaknál gyűltünk össze. De mondd akkor, mely magánház ez és mely felekezet összejövetele?
Vidiripi
Újfent írom ha eljössz megtudod hogy mely felekezet. És nem titkos midösze kis létszámú a helyi gyülekezet. De neked eszed ágában sincs eljönni. Nos mindent megtudtam amit tudnom kellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!