Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi, ti miért értelme...

Jehova tanúi, ti miért értelmezitek úgy, hogy aki titeket visszautasít, az Istent is visszautasítja?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 15:34
 51/95 anonim ***** válasza:
50%

"Persze hiszel benne ez nem is vitás. Na de hogy ameddig élsz! Az már nincs kőbe vésve!"

De igen.

"Ébredj fel! Ha a szervezet megváltoztatja a tanítást akkor neked is meg kell változtatnod a hitedet! És itt már is bukik az ameddig élek kijelentésed."

Te ébredj, de sürgősen! Mint az általam adott példában is láthattad, sokszor megváltozott a történelem során a tanítás, de az emebr ettől még a helyes úton járt. Te talán körülmetéltetted magad? A feleséged fedett fővel imádkozik? Pedig ezek is olyan dolgok, hogy valaha (a Biblián alapszik ez a tan) nagyon is betartották.

2020. szept. 8. 21:32
 52/95 anonim ***** válasza:
100%

Áljatok már le 😆

Egy ilyen ostoba szektán képesek vagytok ennyit kattogni? 🤣

2020. szept. 9. 08:58
 53/95 anonim ***** válasza:
42%
Szekta? A te hitedről ki beszélt így? Ostoba? Ki vagy te, hogy bármit is minősíts?
2020. szept. 9. 09:26
 54/95 anonim ***** válasza:
100%

Fő a szeretet! 🤣🤣🤣

Hipokrata kretén...

2020. szept. 9. 09:38
 55/95 anonim ***** válasza:
42%
Kretén vagy esetleg te, a modorod és a bunkóságod alapján. De a rosszabbik fajtából
2020. szept. 9. 09:58
 56/95 anonim ***** válasza:
Te vetted fel az inget, szóval nem értem mit pattogsz 😆
2020. szept. 9. 11:03
 57/95 anonim ***** válasza:
Azon pattogok, ahogy viselkedsz és aminek képzeled magad.
2020. szept. 9. 14:35
 58/95 anonim ***** válasza:
Na mert minek képzelem magam? Mesélj!
2020. szept. 9. 15:48
 59/95 anonim ***** válasza:
Valami igazságosztó okosnak, aki megmondja mi jó mi rossz, mi ostoba, s azt hiszed, csak te vagy okod
2020. szept. 9. 16:37
 60/95 anonim ***** válasza:

Nem adtam én senkinek itt semmiben igazat 😆😆😆

Arról hogy te magadra ismertél, és hozzáképzelsz dolgokat, arról meg főleg nem én tehetek. Talán legbelül te is nagyon jól tudod hogy nettó hülyeség a hited. Ezért ne engem okolj, hanem fordítsd befelé az ágyúkat. Nyilván érzékeny pontot találtam el ha ennyire felszívtad magad. 😄

2020. szept. 9. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!