Jehova tanúi, ti miért értelmezitek úgy, hogy aki titeket visszautasít, az Istent is visszautasítja?
"Persze hiszel benne ez nem is vitás. Na de hogy ameddig élsz! Az már nincs kőbe vésve!"
De igen.
"Ébredj fel! Ha a szervezet megváltoztatja a tanítást akkor neked is meg kell változtatnod a hitedet! És itt már is bukik az ameddig élek kijelentésed."
Te ébredj, de sürgősen! Mint az általam adott példában is láthattad, sokszor megváltozott a történelem során a tanítás, de az emebr ettől még a helyes úton járt. Te talán körülmetéltetted magad? A feleséged fedett fővel imádkozik? Pedig ezek is olyan dolgok, hogy valaha (a Biblián alapszik ez a tan) nagyon is betartották.
Áljatok már le 😆
Egy ilyen ostoba szektán képesek vagytok ennyit kattogni? 🤣
Fő a szeretet! 🤣🤣🤣
Hipokrata kretén...
Nem adtam én senkinek itt semmiben igazat 😆😆😆
Arról hogy te magadra ismertél, és hozzáképzelsz dolgokat, arról meg főleg nem én tehetek. Talán legbelül te is nagyon jól tudod hogy nettó hülyeség a hited. Ezért ne engem okolj, hanem fordítsd befelé az ágyúkat. Nyilván érzékeny pontot találtam el ha ennyire felszívtad magad. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!