Angyalokat szabad imádni? Azt tanitják nekem a hirnökök hogy nem,de én pár helyen azt látom hogy Jézust imádják,már én nem értek semmit. Most Jézus milyen poziciót tölt be? Zavaros ez nekem.
Figyelt kérdés
Ezeket olvasom,összegyüjtöttem párat.
Zsidók 1:6 Amikor pedig bevezeti az elsőszülöttet a világba, ismét így szól: "Imádja őt az Isten minden angyala!"
Ézsaiás 9,5 5Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme!
Ha Jézus Mihály arkangyal lett volna élete előtt, hogyan imádták volna, ha egyszer az angyalokat nem szabad imádni (Jelenések 19,10; 22,8-9)? Ha Krisztus nem lett volna Isten, imádata bálványimádás lett volna.
2020. aug. 10. 19:30
51/57 A kérdező kommentje:
---Ne szègyeld,nem kell akkor írni,főleg ha nem tudod mit írsz.---
Diagnózisod nagyon arra utal hogy tipikus agyhalott jehovista vagy!
Ha nem érted amit irtam az a te értelmi szintedet jellemzi!
2020. aug. 18. 18:15
52/57 anonim válasza:
Mit tanítnak neked a hirnökök?
53/57 A kérdező kommentje:
Már semmit. .-)
2020. aug. 19. 10:23
54/57 anonim válasza:
Mindhogy, eddig sem tanítottak.
55/57 A kérdező kommentje:
54-es akár egy látnok!
2020. aug. 19. 14:11
56/57 anonim válasza:
csak tudnám hol indult a vitátok...
57/57 A kérdező kommentje:
én is!
2020. aug. 19. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!