Angyalokat szabad imádni? Azt tanitják nekem a hirnökök hogy nem,de én pár helyen azt látom hogy Jézust imádják,már én nem értek semmit. Most Jézus milyen poziciót tölt be? Zavaros ez nekem.
Ezeket olvasom,összegyüjtöttem párat.
Zsidók 1:6 Amikor pedig bevezeti az elsőszülöttet a világba, ismét így szól: "Imádja őt az Isten minden angyala!"
Ézsaiás 9,5 5Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme!
Ha Jézus Mihály arkangyal lett volna élete előtt, hogyan imádták volna, ha egyszer az angyalokat nem szabad imádni (Jelenések 19,10; 22,8-9)? Ha Krisztus nem lett volna Isten, imádata bálványimádás lett volna.
40.A kèrdèsed csalás,másnak adtad ki magad.
Gyenge mentalitás.
Tènyleg menthetetlen vagy mert a saját kèrdèsedbe belehazudtál.
Kèrdező:Olvasd el a kèrdèsedet ès a 40 bejegyzèsedet ha mar elfelejtetted,ès meglátod a tükörkèped.
Az ilyenekkel nem szabad a Biblia igazságárol beszèlni.
János 17:17."Szentèld meg őket az igazság áltál.A te szavad igazság"
Kèrdező a te tènykedèsed,szavad "igazság"
Jézus is mondta a bibliában ahol nem keresik az igazságot,sőt ellenállnak,onnan menjünk tovább,és még a port is verjük le a ruhánkról,ezt tettem!
"Kèrdező a te tènykedèsed,szavad "igazság"
A Biblia az igazság! Ne engem akarj beállitani bárminek is,és ne rám hallgass,én és sokunk meggyözödése,hogy ti a biblia ellen mentek,nálatok nem tekintély a biblia ezáltal.Most ha elzárkoztok az igazságtól,az ismétlem nem az én bajom.
János 17:17."Szentèld meg őket az igazság áltál.A te szavad igazság"
Épp erről beszélek,idézgetni tudjátok a bibliát betartani meg nem,az őrtorony tanitása nagyobb igazság mint maga a biblia? hmmm
---Nálad,nem tekintèly a Biblia,mert a hazugság nem tekintèl!!!---
Csak az őrtorony!
49.Mièrt írsz privátban?
Ez egy közös oldal.
Szègyeled a bejegyzèsedet?
Ne szègyeld,nem kell akkor írni,főleg ha nem tudod mit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!