Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Angyalokat szabad imádni? Azt...

Angyalokat szabad imádni? Azt tanitják nekem a hirnökök hogy nem,de én pár helyen azt látom hogy Jézust imádják,már én nem értek semmit. Most Jézus milyen poziciót tölt be? Zavaros ez nekem.

Figyelt kérdés

Ezeket olvasom,összegyüjtöttem párat.

Zsidók 1:6 Amikor pedig bevezeti az elsőszülöttet a világba, ismét így szól: "Imádja őt az Isten minden angyala!"

Ézsaiás 9,5 5Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme!

Ha Jézus Mihály arkangyal lett volna élete előtt, hogyan imádták volna, ha egyszer az angyalokat nem szabad imádni (Jelenések 19,10; 22,8-9)? Ha Krisztus nem lett volna Isten, imádata bálványimádás lett volna.

2020. aug. 10. 19:30
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

40.A kèrdèsed csalás,másnak adtad ki magad.

Gyenge mentalitás.

Tènyleg menthetetlen vagy mert a saját kèrdèsedbe belehazudtál.

2020. aug. 18. 16:00
 42/57 anonim ***** válasza:
Ő miért is?
2020. aug. 18. 16:17
 43/57 anonim ***** válasza:

Kèrdező:Olvasd el a kèrdèsedet ès a 40 bejegyzèsedet ha mar elfelejtetted,ès meglátod a tükörkèped.

Az ilyenekkel nem szabad a Biblia igazságárol beszèlni.

János 17:17."Szentèld meg őket az igazság áltál.A te szavad igazság"

Kèrdező a te tènykedèsed,szavad "igazság"

2020. aug. 18. 16:35
 44/57 A kérdező kommentje:

Jézus is mondta a bibliában ahol nem keresik az igazságot,sőt ellenállnak,onnan menjünk tovább,és még a port is verjük le a ruhánkról,ezt tettem!

"Kèrdező a te tènykedèsed,szavad "igazság"

A Biblia az igazság! Ne engem akarj beállitani bárminek is,és ne rám hallgass,én és sokunk meggyözödése,hogy ti a biblia ellen mentek,nálatok nem tekintély a biblia ezáltal.Most ha elzárkoztok az igazságtól,az ismétlem nem az én bajom.

János 17:17."Szentèld meg őket az igazság áltál.A te szavad igazság"

Épp erről beszélek,idézgetni tudjátok a bibliát betartani meg nem,az őrtorony tanitása nagyobb igazság mint maga a biblia? hmmm

2020. aug. 18. 16:42
 45/57 A kérdező kommentje:
Ja mire ez a nagy szigoruságom? Arra hogy a biblia az alapkő nálam. Ami az irás ellen megy az nem Istentől van. Jézus is mindig az mondta"megvan irva" Nálatok nem tekintély a biblia,de ez az ördög munkája erről is ir a biblia.
2020. aug. 18. 16:44
 46/57 anonim ***** válasza:
45.Nálad,nem tekintèly a Biblia,mert a hazugság nem tekintèl!!!
2020. aug. 18. 16:53
 47/57 anonim ***** válasza:
Azt hittem itt magával vitatkozik vki,aztán rájöttem van válasz.
2020. aug. 18. 17:08
 48/57 A kérdező kommentje:
No Komment! Vessetek Magatokra "bibliaszakértők"!
2020. aug. 18. 17:15
 49/57 A kérdező kommentje:

---Nálad,nem tekintèly a Biblia,mert a hazugság nem tekintèl!!!---

Csak az őrtorony!

2020. aug. 18. 17:16
 50/57 anonim ***** válasza:

49.Mièrt írsz privátban?

Ez egy közös oldal.

Szègyeled a bejegyzèsedet?

Ne szègyeld,nem kell akkor írni,főleg ha nem tudod mit írsz.

2020. aug. 18. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!