Angyalokat szabad imádni? Azt tanitják nekem a hirnökök hogy nem,de én pár helyen azt látom hogy Jézust imádják,már én nem értek semmit. Most Jézus milyen poziciót tölt be? Zavaros ez nekem.
Ezeket olvasom,összegyüjtöttem párat.
Zsidók 1:6 Amikor pedig bevezeti az elsőszülöttet a világba, ismét így szól: "Imádja őt az Isten minden angyala!"
Ézsaiás 9,5 5Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme!
Ha Jézus Mihály arkangyal lett volna élete előtt, hogyan imádták volna, ha egyszer az angyalokat nem szabad imádni (Jelenések 19,10; 22,8-9)? Ha Krisztus nem lett volna Isten, imádata bálványimádás lett volna.
28.Olvasd a te bibliádból hátha egyebet ír.
De ne remènykedj.
Jèzus szavát nem tisztessèges meghamisítani.
A szavat tagadód.Mègis Istennè teszed.Ez csak szèlhámosság,nem tisztelet.
29."Előbyzör a röhögès fogott el".
Ès utánna a hazugság.
38.Nagyon vicces vagy.
Mèg tőled nem láttam egy idèzetet sem,hogy a Tanúk ezt tanítják ès a Biblia mást ír.
Biblia ismeret nèlkül vagdosod a levegőt,hat mit is tehetnèl.
A kèrdezô pedig a hazugságodon töpreng.Hát mit is tegyen?
Kavarod a Sátán mèrgèt.
Milyen mentalitás,hogy több biblia van?
Több fordítsd van.
Mindenik hasznos.
Neked nem mert nem èrtèl odáig,hogy minden bibliat èrtèkelni kell mert nincs èrtelmi külömbsèg.
Az más ,hogy te ismeret hiányába okoskodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!