Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Angyalokat szabad imádni? Azt...

Angyalokat szabad imádni? Azt tanitják nekem a hirnökök hogy nem,de én pár helyen azt látom hogy Jézust imádják,már én nem értek semmit. Most Jézus milyen poziciót tölt be? Zavaros ez nekem.

Figyelt kérdés

Ezeket olvasom,összegyüjtöttem párat.

Zsidók 1:6 Amikor pedig bevezeti az elsőszülöttet a világba, ismét így szól: "Imádja őt az Isten minden angyala!"

Ézsaiás 9,5 5Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk. Az uralom az ő vállán lesz, és így fogják nevezni: Csodálatos Tanácsos, Erős Isten, Örökkévaló Atya, Békesség Fejedelme!

Ha Jézus Mihály arkangyal lett volna élete előtt, hogyan imádták volna, ha egyszer az angyalokat nem szabad imádni (Jelenések 19,10; 22,8-9)? Ha Krisztus nem lett volna Isten, imádata bálványimádás lett volna.

2020. aug. 10. 19:30
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

28.Olvasd a te bibliádból hátha egyebet ír.

De ne remènykedj.

Jèzus szavát nem tisztessèges meghamisítani.

A szavat tagadód.Mègis Istennè teszed.Ez csak szèlhámosság,nem tisztelet.

2020. aug. 18. 09:56
 32/57 anonim ***** válasza:

29."Előbyzör a röhögès fogott el".

Ès utánna a hazugság.

2020. aug. 18. 09:59
 33/57 A kérdező kommentje:
32es inkább térj meg Isten fiához,a megváltódhoz,ne ragaszkodj a hamis tanokhoz,bánd meg a bűneidet,hogy ebbe a nem Istentől való szervezethez tartoztál,és ne nevezd a hazugságot igazságnak,és az igazságot hazugságnak,szimpla emberi gőgősségből és okoskodásból.Nagy a tét hidd el,a te érdekedből mondom.
2020. aug. 18. 11:00
 34/57 anonim ***** válasza:
Jèzus a Krisztus vagy Isten?
2020. aug. 18. 11:15
 35/57 A kérdező kommentje:
"benne van a bibliában" feltételezem értelmes szövegértő ember vagy!"
2020. aug. 18. 11:18
 36/57 anonim ***** válasza:
33.Kèrlek a bibliával a kezedbe döntsd el,hogy èn hamistanokat tanulók.
2020. aug. 18. 11:19
 37/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tanulsz,de ha a jt szervezetet nézzük és ha te is megvizsgálod akkor ők 99%-ban hamis tanitásokat terjesztenek.Ezt nem én találtam ki,nézz utána.Vizsgáld meg a szervezetet az alapitótól kezdve és rájössz,sok kommentár nem kell hozzá.
2020. aug. 18. 11:22
 38/57 anonim ***** válasza:
Sztem kerüld jehovittakat...sok ferde tevtan
2020. aug. 18. 11:26
 39/57 anonim ***** válasza:

38.Nagyon vicces vagy.

Mèg tőled nem láttam egy idèzetet sem,hogy a Tanúk ezt tanítják ès a Biblia mást ír.

Biblia ismeret nèlkül vagdosod a levegőt,hat mit is tehetnèl.

A kèrdezô pedig a hazugságodon töpreng.Hát mit is tegyen?

Kavarod a Sátán mèrgèt.

Milyen mentalitás,hogy több biblia van?

Több fordítsd van.

Mindenik hasznos.

Neked nem mert nem èrtèl odáig,hogy minden bibliat èrtèkelni kell mert nincs èrtelmi külömbsèg.

Az más ,hogy te ismeret hiányába okoskodsz.

2020. aug. 18. 15:44
 40/57 A kérdező kommentje:
Értem!Legyen igazad,lelked rajta. Érezd jól magad a hamis próféta által alapitott szervezetben. Ha neked ez belefér tedd azt. Te menthetetlen vagy és vakságban élssz. Én mit bizonygassak neked? Én nem akarlak meggyözni semmiről ha téged a szent irás nem tud,hát ez csak a te bajod. Elötted az internet és az infórmáció és ha ezek ellenére ez neked OK akkor hidd el nekem is OK.Nekem már az elég volt,hogy megnéztem ki alapitotta ezt a szervezetet annak idején,már könnyen megállapitható volt hogy a biblia erről a személyről azt irja egy hamis proféta.További jó jehovázást kivánok!
2020. aug. 18. 15:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!