Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha létezik Isten miért nem...

Ha létezik Isten miért nem mutatja meg magát? Pl: évente lejönne a földre és közvetítenék a TV ben stb, hogy aztmondja : "Szevasztok létezem, most mindenkinek a házában megemelek erőmmel valami nagy tárgyat, aztán csá" Igy mindenki elhinné.

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim válasza:

Hitünk szerint Isten egyszer el is fog jönni a világvégén, és feltámaszt mindannyiunkat. Ez a feltámadás napja.

És akkor mindenki látni fogja, és számot ad mindenki előtte cselekedeteiről, de akkor már lepecsételtetett mindenki könyve, már késő lenne hinni. Amúgy is mi a hit? Ha látunk egy dolgot, biztos vagyunk hogy létezik. Ha nem látunk, akkor csak hiszünk benne, ha létezőként fogjuk fel. Ha pedig Isten azt tenné amit kértél, akkor már senki sem hinne benne mert mindenki tudná hogy létezik.

2010. júl. 22. 18:47
 62/86 A kérdező kommentje:
szerintetek én meg olvastam pár hozzászolást máshonnan is , és már 100 % osan mondom , hogy SZERINTEM nem , de ezt hülyeség folytatni
2010. júl. 22. 18:53
 63/86 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hagyd rájuk, úgy sem fogják abbahagyni Isten létének bizonygatását. xD
2010. júl. 22. 19:21
 64/86 anonim ***** válasza:
72%

Végigolvastam a hozzászólásaidat kedves kérdező, és mint nyilván a többiek is rájöttek, veled nem érdemes beszélgetni.

"bocs, nincs kedvem sokat írni"

" ez baromság habbal habbal habbal"

A válaszok 90%-a sokkal értelmesebb volt, mint a te egyetlen mondataid. Azok az emberek, akik megírták az érveiket, használták a magyar nyelvtan szabályait ( tehát már azzal is foglalkoztak, hogy mit adnak ki a kezükből), pontokba szedték a véleményüket, levezették a magyarázatokat, világosan és érthetően - látszott rajta, hogy ők elgondolkodnak a kérdésen és megpróbálnak több oldalról szemlélve is megfelelő választ adni rá.

Te pedig, nem hallva azt, amit hallani akarsz, akár egy hisztis 14 éves közlöd, hogy itt az ideje a

abbahagyni a dolgot (egy nyilvános oldalon ilyen nincs.)

Tehát két oldallal ismerkedhettünk meg: a gondolkodó, összeszedett, igényes válaszolókkal és a szájhúzós, nemtörődöm, lusta kérdezővel.

A két félnek más és más véleménye van: normális ember melyikre hallgat? Nyilvánvaló, hogy arra, aki értelmesebb.

Mert mikor te kijelented, hogy nincs semmilyen isten, megmutatott szellemi szinted alapján állításod helyességét erősen kétségbe vonhatjuk.

2010. júl. 22. 19:22
 65/86 anonim ***** válasza:

kedves utolsó.

mintha Isten nemlétének a bizonygatására fektette volna a hangsúlyt már maga a kérdés is. :D

mindenesetre mindenki gondolkodása előre megy, szóval várunk türelmesen. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. júl. 22. 19:24
 66/86 anonim ***** válasza:

19:21 nek írtam :P Nehogy félreértsd. :D

üdv

25/F

2010. júl. 22. 19:25
 67/86 A kérdező kommentje:
énis neki írom , hogy igen azért irom , hogy haggyuk abba mert ez évekig mehetne....és nem abbol álll az életem , hogy itt irogatok ...xD
2010. júl. 22. 20:56
 68/86 A kérdező kommentje:
és nehogy már azért létezzen az isten , mert én azt állítom , hogy nem xD , azért ez már túlzás...
2010. júl. 22. 20:59
 69/86 anonim ***** válasza:
Nemde te tetted föl a kérdést??
2010. júl. 22. 21:06
 70/86 anonim ***** válasza:
50%
nem létezik isten és pont. aki mást gondol annak szépen átkurták az agyát. ez az egész vallás meg hit cucc csak feszültség oldásra lehet jó. arra meg a szexnél nincs jobb.:P
2010. júl. 23. 23:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!