Ha létezik Isten miért nem mutatja meg magát? Pl: évente lejönne a földre és közvetítenék a TV ben stb, hogy aztmondja : "Szevasztok létezem, most mindenkinek a házában megemelek erőmmel valami nagy tárgyat, aztán csá" Igy mindenki elhinné.
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 12:14
1/86 anonim válasza:
Most mindjárt jönnek a vallásosok, és mondják, hogy Isten nem szereti mutogatni magát, meg jönnek a kreacionisták, hogy ő csak elindította a világot, én meg azt mondom, hogy azért nem jön, mert nincs.
3/86 anonim válasza:
Egyet értek.Ezeknek a vallási dolgoknak igaz van alapjuk de a hívők nagyon elhúzták a mesét.Isten azért jött létre a hiedelem világban hogy az embereknek legyen miben hinniük és legyen kihez fohászkodniuk.Hiszen ha valami baj van mindig jó ha van egy opció ami "talán" segíthet az eseten.Isten nem létezik és nem is fog de nem lehet lenézni ezt a hitet mert szerintem ez egy szép mese.
4/86 A kérdező kommentje:
erről van szó :D de azért még várom a válaszokat xD
2010. júl. 22. 12:26
5/86 anonim válasza:
XD És amikor ezt mondja, milyen nyelven szólalna meg szerinted?
6/86 anonim válasza:
Elhisszük, hogy a Föld a semmiből keletkezett. Isten nincs, ez tény, az emberek azért találták ki, hogy ha valami baj éri őket, legyen kit hibáztatni...("Jaj, Istenem..." és társaik...) A tudósok magyarázata a világunk kialakulására sokkal meggyőzőbb, mint az, hogy Isten kitalálta hogy ez-az-meg amaz legyen. . .
7/86 A kérdező kommentje:
Roxxana ő Isten , megtudja csinálni , hogy mindenki azon a nyelven értse amit mond ami az anyanyelve...xD neki ez nemg gond :D
2010. júl. 22. 12:37
8/86 anonim válasza:
Azért nem jön ide, hogy te döntsd el, hogy hiszel benne vagy nem.
Ez a HIT.
9/86 anonim válasza:
Bezzeg a régi történetekben egy csomót írnak arról, hogy ez meg az meg amaz látta Istent mert megjelent elöttük..meg a Noé bárkájánál is.... a mai korban miért nincs ilyen??
10/86 anonim válasza:
Egyszer engem ezügyben eléggé helyretettek. Én tudom, hogy van Isten, mert Nekem bizonyított. De a tudás, az nem hit. És valóban: attól, hogy megéltem egy csodát, nem ismertem meg őt teljes valójában.
Hinnem kell, hogy ő több, minthogy évente céltalanul tárgyakat emelgessen. Mutatott csodákat, benne van a Bibliában. Akinek meg az kevés, annak az se lenne elég, ha egy hegyet tolna odébb évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!