Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha létezik Isten miért nem...

Ha létezik Isten miért nem mutatja meg magát? Pl: évente lejönne a földre és közvetítenék a TV ben stb, hogy aztmondja : "Szevasztok létezem, most mindenkinek a házában megemelek erőmmel valami nagy tárgyat, aztán csá" Igy mindenki elhinné.

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
Nem vagytok gusztustalanok? Már meg se haragudj, de kik azok akik megállítgatják az embereket az utcán és tukmálják rá hogy hejj higyj már istenben?! Meg kik azok akik undorító módon postaládákba dobálják be a szórólapot hogy így az isten meg úgy az isten?! Ti, kedves hívők. Mert az ateista nem megy oda az utcán egy emberhez sem hogy kérlek ne higgy istenben, de ti állandóan tukmáljátok a másikra. És meg se haragudj, ez szerintem gusztustalan. Holnaptól én is odamegyek mindenkihez, hogy Tóth Pista mosógépszerelő vagyok, légy te is az.
2010. júl. 22. 15:33
 32/86 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

"az embert pedig Isten " na és Istent?"

Isten szimplán egyszerűen van(mindig is volt, mindig is lesz), s ha ezt nehéz felfogni, akkor tényleg hiábavaló a kérdésed. :)

üdv

25/F

2010. júl. 22. 15:34
 33/86 anonim ***** válasza:
89%

15:33.

Akikről írsz, azok is atiesták, csak szólok, mert aki ilyet tesz, az nem a valós Isten létét hiszi, hanem valami egészen mást, ami nem Isten. tehát a hite sem az. :)

üdv

25/F

2010. júl. 22. 15:35
 34/86 A kérdező kommentje:

isten csak úgy van?? neked ezt mondták? hát jól át****tak

Ha azt mondták volna , hogy a jeti létezik ( már ennek amugy több az esélye ) azt is elhitted volna?

2010. júl. 22. 15:44
 35/86 anonim ***** válasza:
64%

Isten egyszer már eljött a Földre, és tett rengeteg sok csodát, de csak kevesen hittek neki, ezért istenkáromlásért kivégezték.

Ha újra eljönne, és köveket emelgetne, akkor sem hinnének neki. Legfeljebb mágusnak tartanák, és keresnék, hol a trükk a dologban. De majd egyszer újra eljön, és kőemelgetésnél nagyobb dolgokat fog tenni.

2010. júl. 22. 15:45
 36/86 A kérdező kommentje:
hajrá , de 2012 ben vége a világnak ^^ tehát siessen...
2010. júl. 22. 15:46
 37/86 A kérdező kommentje:
Tényleg....a dinókat miért irtotta ki isten???
2010. júl. 22. 15:57
 38/86 anonim ***** válasza:

Eltértetek a tárgytól. Az eredeti kérdés arra irányult, hogy ha létezik Isten..., tehát akkor nem a létéről kéne vitatkozni.

a dínós kérdésre ajánlom a Galaxis útikalauz stopposoknak c. remekművet elolvasni. Jó szórakozást!

2010. júl. 22. 16:03
 39/86 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

isten csak úgy van?? neked ezt mondták? hát jól át****tak

Ha azt mondták volna , hogy a jeti létezik ( már ennek amugy több az esélye ) azt is elhitted volna?"

Elárulom neked a titkot. Nekem nem mondta senki, hogy Isten létezik, hanem észrevettem magamtól, persze Isten segítségével. :P

üdv

25/F

2010. júl. 22. 16:15
 40/86 A kérdező kommentje:
Én meg észrevettem magamtól , hogy nem létezik :D
2010. júl. 22. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!