Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha Nagy Heródes ie.4-ben halt...

Ha Nagy Heródes ie.4-ben halt meg:, Jehova tanúi miért állítják, hogy ie.2-ben?

Figyelt kérdés
2019. júl. 23. 16:23
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
16%

40-es, feltaláltad a spanyol viaszt! Óriási vagy!

Azt megjegyezném a rend kedvéért, nincsenek "jehovák"! Csak a rosszindulatú, gúnyolódó és/vagy tájékozatlan emberek nyomják ezt.

Jehova Tanúi vannak.

2019. júl. 26. 08:07
 42/42 anonim ***** válasza:
47%

kedves előttem lévő.

nekem CSAK JEHOVÁK VANNAK tudod a "SZEKTÁSOK" az ingyenes tagok, és 19 éve tudok a szektáról, hogy egyértelmű legyen Neked. Én nem ismerek egyetlen 1 akarmi "jehova tanút" sem csak jehova szektást, csak azért sem mert SEMMI ÉS SENKI SEM TALÁLKOZOTT soha egy kitalált nevűvel így ELEVE KIZÁRT HOGY BÁRKI TUDJON RÓLA TANUSKODNI! "jehova tanúi" nevü VÁLLAKOZÁST pedig SEHOL SEM JEGYEZTEK BE A FÖLDÖN, ami hasonló az a watchtower zártkörű amerikai részvénytársaság akinek a ZÁRTKÖRÜ tehát nem ismert igazi tagjai AKIK vállalkozók AZOKAT MEG még véletlenül sem ismered ebben biztos vagyok hogy megvádolt őket olyanokkal hogy " jehova tanui"- nak mered nevezni őket!

2019. júl. 26. 11:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!