Krisztus után 300-ban bevezetik a halottakèrt való imát. Jèzus nem tette ès nem tanította erre a követőit. Ez eretneksèg?
160.A halottakèrt való imával ès velük való beszèlgetès kapcsán feleltem nègyszer,köztük ez a kèrdès alatt a 63 bejegyzèsemben is.Amit te nem látsz,nem èrtesz,amit szègyelsz ès kerülöd a helyet,mint amelyik egeret a sarokba szoritnak.
Azzal alázod magad,hogy ilyen nívó nèlküli ellemista kibujoval igazolod a gyengesègedet.Ahelyett mint èn bibliai bizonyitèkkal jönnèl,hogy pld.Jèzus vagy az apostolok imádkoztak a halottakèrt vagy erre buzdítottak volna az embereket.
De mivel nem tettek ilyet te bujkálsz a kèrdès elől,pedig csak a felelethez van jogod,vagy a lelèpèshez.
Olvasd el a többi harmat is,az egèrut keresès helyett.
De ezelőtt egy hèttel megírtam tölem,többekközött a villanyoszlophoz is imádkozhatsz,ès èrte is mert az ilyen aki az embereket piszkálja,arra valók.
Èn az ilyen embernek mind te,egyet tudok mondani.
Úgy ahogy a vallásod megtiltotta a bibliát,több századon keresztül,most tőled kène megtiltsa,az ilyen hamis mismásoloktol.Ès legalább háromèves szakiskolát tartson arra,hogy hogyan kell keresztet vetni, rozsafüzèrt mondani,ès ami a legrosszabb a tízparancsolatot ès Isten törvènyèt jobban kiszorítani az èletedből.
Mert amilyen fogalmakat írtam az egèsszel szembefordultál,de nem azèrt,hogy nincs nèmi ismereted,hanem azèrt,hogy az a kevès is nem a pontos ismereten alapszik
Az apostol azt mondja "van benük Isten iránti buzgoság,de nem a pontos ismeret szerint".A te helyzeted ennèl is rosszabb mert nincs benned Isten iránti buzgoság,de ezzel szembe van ember iranti gyülölet.
Egyetemet végeztem, kétlem, hogy bármilyen szakiskolára szükségem lenne.
Viszont te továbbra is csak személyeskedsz és nem hozod a bibliai idézetet, ahol Jézus megtiltja a halottakért való imádkozást.
Tessék, itt van a 63. hozzászólás:
"5Mozes.18:11."Ne legyen olyan köztetek,aki elègeti áldozatkènt a Fiat vagy a lányát,joslással foglalkozik,magiát üz,előjelek után kutat,varázsló 11.aki másokat megigèz,szellemidèzőtől vagy jóstol tudakolozik,vagy aki halottaktol kèrdez"
Zsoltár.146:4"Kimegy a szelleme ő pedig visszatèr a földbe,mèg aznap semmivè válnak gondolatai"
Zs.115.17:"Nem a halottak dicsèrik Istent,sem azok,akik a halak csendjèbe szálnak alá"
Èzsaiás,8:19."Ès ha azt mondanák nektek:forduljunk a szpiritista szellemidèzőkhöz vagy a josokhoz,akik csipognak,ès mormognak,hat nem Istenhez kell fordulnia a nèpnek?A halottakhoz kell fordulniuk az èlőkèrt?"
Prèdikátor,9:5"Mert az èlők tudjak,hogy meghalnak,de a halottak semmit sem tudnak,ès nincs többè jutalmuk,mert telyesen elfelejtik őket"6 Tőbbè nem èreznek szeretetet,gyülöletet ès fèltèkenysèget,ès többè nem vesznek rèszt semmiben sem,ami a nap alatt törtènik"
Így látjuk a halottak nem tudnak sem jót sem rosszat tenni,amit ez felett tesz valaki a nevükben, az a dèmonoktol van."
Itt sehol sincs, hogy Jézus tiltja a halottakért való imát. Néha benézek ide, hogy tudott e a kérdező bármilyen biblikus választ adni, de még nem sikerült neki. Ahogy a többi kérdése alá sem.
Most mar nem erőltetem a fenti kèrdèst.
Ugyanis mèg van 2 kèrdès alatt három feleleten ami igazolja,hogy a halottakèrt nem imádkozik egy keresztèny,mert mar nincs.
Jèzus a Mátè.6:6-13 tanít hogy ès kihez,mièrt,ès kièrt imádkozzunk.
Ugyanúgy a főpapi imájában a János.17 rèsz egèszen.Itt mindent megtanit, ami ezen kívül van,szembehelyeszkedik az akaratával.
A 67%tol kèrtem idèzze,hogy Jèzus hol tanitott arra,hogy halottakèrt,vagyis azèrt ami nem lètezik azèrt kell imádkozni,vállaszt nem kaptam.
Jèzus azt mondta "ki nem velünk ellenünk".Vagyis Jèzus amit nem tesz azt mi sem tesszük,ès amire tanított azt tesszük.
Most ha a főkèrdèsemet elolvassa valaki abban TILTÁS nincs irva,csak a 67% probákozik kiforgatni.
Mèg ráerősit,hogy egyetemet vègzett,ez az ő dolga.
De van egymondás:"az iskolát az intelligenciával,ne tèvezd össze".
A 61% újra idèzett de ha a főkèrdèst ujraolvassa akkor megfógja tudni mi a külömbsèg a "tiltás" ès az között,hogy "Jèzus nem tette ès nem tanitotta"
Ha valaki valamit szègyel ès hamisan visszatámad hazugsággal,ide mar egyetem nem kell,amint ő állítja.Igy ez is hazugság,mint az egèsz szövegelèse.
Règ ismerem ezen az oldalon de egy alattomos hazudozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!