Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?
Engemet mièrt állítász be bármelyik vallásban?
Az,hogy a tanukrol a bejegyzèsükben látom,hogy okosan,őszinten,intelligensen válaszolnak sajnálom de nem vagyok az,pedig őszintèn szeretnèm.
Nem mind te mèg az elpusztult kutyatettembe is belekötsz,ès mèg te itèlkezel.Szegyen.
"látom,hogy okosan,őszinten,intelligensen válaszolnak "
Tévedés. Bemásolják a jw.org-ról amit kell, de sosem az ő szavuk.
Te meg tényleg tanulj meg írni, mert annyira egyértelmű a hazugságod, hogy szinte üvölt.
Így üvölt belőletek a vallásotok ès az ember iránti szeretet.
Az ilyeneket kell a különbözö lapokban megjelentetni.
61."hányszor elpofáztam,hogy nem vagyok hívő".Azèrt mègis ki keresztel nálad,ki tart esküvőt,temetèsi szertartást?Mièrt mondja "kedves híveim ès testvèreim"?.Vagy nemtudod mit jelent az idèzett kèrdès?Hát nem.Az álkeresztènyek ezt nincs honnan tudják.
Ezek neked olyan szavak mindha "Kimbilikity" nyelven mondanák.
Itt van az,hogy hívő vagy papíron gyakorlatban álkeresztèny.Te rá is világítottál,hogy az ilyen emberek gyalázzák az igaz keresztènyeket.Csa èppen nem tudod,hogy ès hol èlsz főkènt,hogy.
Az ilyen embereknek nincs idejük megvizsgálni az állásukat,ugyanis a mások mocskondèrozásával foglalkoznak,hogy fölèjük emeljèk magukat,hogy jobban pofára essenek.
A világon mindent megtesznek az anyagièrt ès a hatalomèrt de Jèzus ès Pál is azt mondta"Aki a világ barátja akar lenni az Isten ellensègèvè válik".Te is ezt teszed gyalázol,hogy fölèm emelkedés.
A másik:Olyan nagydolog,hogy a kijegyzett címeket leadni a szerkestősègnek,amit már hat ève teszek.
Mièrt akarsz okosabb lenni a tènyeknèl?
Èn megmondom.
Azèrt mert oknèlkül hánykolódsz.
66."Kimásolják"Te láttad,vagy ha igen neked nem mindegy.
Te amikor az iskolába másoltál,nem èrtettèl egyet vele?
Nem adtak jegyet rá.
Azoknak szüksègük nincs rá,mert azok kívülről tudják.
A Jw.org.èrtetek van,hogy olvassátok,mert nektek nincs miből olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!