Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen jel (profècia) teljesed...

Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?

Figyelt kérdés

#jel #kárpit #profècie #elhasadt.
2019. febr. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Hát nagyon hiteles vagy kérdező. Statisztikát nem egy fórum névtelen-arctalan felhasználóiból szoktak készíteni,ennek meg is van az oka,mivel te is téves következtetést vontál le (mondjuk te más tészta vagy,mert direkt nem érted meg,amit szövegelünk,szerinted mindenki az,aminek te elkönyveled és az úgy van jól). Akikkel itt beszéltél,talán 30%-a ha keresztény volt,most is többesszámban beszélsz,tehát rám is vonatkozik,pedig elég sokszor elpofáztam,hogy nem vagyok hívő. De te fogod magad és az én viselkedésem alapján pocskondiázod a kereszténységet,marha korrekt vagy. Amúgy a kis vallásod szerint a sátán szokta az embereket kísérteni,nem? És mi az,hogy próbatétel? Mert te kinek érzed magad,hogy próbára teszel embereket? Nem ülsz egy kicsit magas lovon? Onnan lehet ám a legjobban pofára esni,csak mondom. Azt meg,hogy neked bármilyen rovatod lenne,nem veszi be senki,ahhoz először is írni kéne tudni (hazudhattál volna valami mást is,de még ennyi eszed sincs),másodszor meg nem nagyon ismerek olyan rovatot,ahol megtűrik az író személyes fröcsögését és utálatát. Kérj is bocsánatot,bár tudom,hogy ezt is cinikusan tetted,mivel szerinted ez marha jól van így amit csinálsz,sőt,még büszke is vagy magadra,hogy embereket bosszanthattál. Ha már az általánosításnál tartunk,mert látom,az a te műfajod,az az egy nagyon megy neked,akkor azt kell mondjam,jól csináltad. Ebből a sokmindenből amit te idehánytál,legalább tudni fogják,hogy a tanúkat nagggyon messzire el kell kerülni. A gondolkodó laikusok nevében is köszi,hogy figyelmezteted őket a szektátok veszélyeire! :)
2019. febr. 21. 11:07
 62/81 A kérdező kommentje:
Èn az újság ès bejegyzès cimèt,valamint a netten megjelent címeket küldöm be,ott majd a rovatirok döntenek a mejelenitèsen.Nem jegyzik be a vulgáris szavadat mondatodat úgy hibásan ahogy írsz ès fogalmazok.
2019. febr. 21. 11:22
 63/81 A kérdező kommentje:

Engemet mièrt állítász be bármelyik vallásban?

Az,hogy a tanukrol a bejegyzèsükben látom,hogy okosan,őszinten,intelligensen válaszolnak sajnálom de nem vagyok az,pedig őszintèn szeretnèm.

Nem mind te mèg az elpusztult kutyatettembe is belekötsz,ès mèg te itèlkezel.Szegyen.

2019. febr. 21. 13:53
 64/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Jajj, ne hazudj már,.legalább annyira biztos,hogy tanú vagy,mint az,hogy én itt ülök. De mindig ezt csináljátok,az egyik reformátusnak hazudja magát,a másik baptistának,holott le sem tudja írni,a harmadik meg ateistának. Nagyon ciki lehet a vallásotok,ha ennyire tagadja a fél banda,hogy oda tartozna. :P És még ti szoktatok ugatni a másiknak,hogy szégyelli a vallását,csak mert nem köti egyből az orrotokra.
2019. febr. 21. 14:50
 65/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Hiába próbálsz sértegetni,aki erre jár,úgyis látja,hogy te vagy a szégyen. Szerintem beleőrültél a vallásodba,lépj ki és keress fel egy szakembert,komolyan mondom.
2019. febr. 21. 14:52
 66/81 anonim ***** válasza:
100%

"látom,hogy okosan,őszinten,intelligensen válaszolnak "

Tévedés. Bemásolják a jw.org-ról amit kell, de sosem az ő szavuk.

Te meg tényleg tanulj meg írni, mert annyira egyértelmű a hazugságod, hogy szinte üvölt.

2019. febr. 21. 14:53
 67/81 A kérdező kommentje:

Így üvölt belőletek a vallásotok ès az ember iránti szeretet.

Az ilyeneket kell a különbözö lapokban megjelentetni.

2019. febr. 21. 15:08
 68/81 A kérdező kommentje:

61."hányszor elpofáztam,hogy nem vagyok hívő".Azèrt mègis ki keresztel nálad,ki tart esküvőt,temetèsi szertartást?Mièrt mondja "kedves híveim ès testvèreim"?.Vagy nemtudod mit jelent az idèzett kèrdès?Hát nem.Az álkeresztènyek ezt nincs honnan tudják.

Ezek neked olyan szavak mindha "Kimbilikity" nyelven mondanák.

Itt van az,hogy hívő vagy papíron gyakorlatban álkeresztèny.Te rá is világítottál,hogy az ilyen emberek gyalázzák az igaz keresztènyeket.Csa èppen nem tudod,hogy ès hol èlsz főkènt,hogy.

Az ilyen embereknek nincs idejük megvizsgálni az állásukat,ugyanis a mások mocskondèrozásával foglalkoznak,hogy fölèjük emeljèk magukat,hogy jobban pofára essenek.

A világon mindent megtesznek az anyagièrt ès a hatalomèrt de Jèzus ès Pál is azt mondta"Aki a világ barátja akar lenni az Isten ellensègèvè válik".Te is ezt teszed gyalázol,hogy fölèm emelkedés.

A másik:Olyan nagydolog,hogy a kijegyzett címeket leadni a szerkestősègnek,amit már hat ève teszek.

Mièrt akarsz okosabb lenni a tènyeknèl?

Èn megmondom.

Azèrt mert oknèlkül hánykolódsz.

2019. febr. 21. 16:06
 69/81 A kérdező kommentje:

66."Kimásolják"Te láttad,vagy ha igen neked nem mindegy.

Te amikor az iskolába másoltál,nem èrtettèl egyet vele?

Nem adtak jegyet rá.

Azoknak szüksègük nincs rá,mert azok kívülről tudják.

A Jw.org.èrtetek van,hogy olvassátok,mert nektek nincs miből olvasni.

2019. febr. 21. 16:15
 70/81 Rachel Warner ***** válasza:
Aha,tehát én azért vagyok álkeresztény,mert csecsemő koromban egyszer valaki helyettem döntött? Neked aztán van bőr a pofádon. Mellesleg nekem senki nem mondja,hogy "híveim és testvéreim",mivel nem járok templomba. Gyülibe járok a férjem és a közösség miatt,de nem gondolom,hogy csak akkor lehet beülni egy gyülekezetbe,ha elvakult hívő az ember. Hogyan lehetnék szerinted álkeresztény,ha eleve kereszténynek sem tartom magam? Kicsit a fogalmakkal is tisztában kellene lenni,mielőtt köpködsz,nem gondolod?
2019. febr. 21. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!