Voltál már zarándokollaton? Mi motívált? Milyen volt? Jól érezted magad alatta és utána? Hol történt? Tettél valamilyen fogadalmat?
2019. febr. 9. 19:40
1/3 anonim válasza:
5-6 éves koromban egyik ismerős pappal ruccantunk ki a Mátyás templomba, ahol beültünk. Volt egy nagyon idős pap és sok apáca. De pont olyan időt fogtunk ki hogy alig voltak a templomban rajtunk kívül.
Aztán bementünk a parlamentbe, megnéztük a korona másolatát. Ennyi volt a zarándoklat.
2/3 anonim válasza:
1 éve ugy ereztem hogy el kell mennem Medjugorje-ba. El is mentem, leírhatatlanul jó volt. Annyira lehet ott érezni a jó Isten közelségét és jóságát. Nekem ott olyan, mintha a mennyben lennék. Miután hazaértem, bokdogabban teltek a minden napjaim. Erősödött a jó Istennel való kapcsolatom. Nem tettem fogadalmat.
3/3 anonim válasza:
Mariazellben voltam legutóbb, jól éreztem magam, nem tettem fogadalmat. Adventben volt, így azzal egybekötött programok is voltak. A roráté mise mellett keresztúton is részt vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!