Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen jel (profècia) teljesed...

Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?

Figyelt kérdés

#jel #kárpit #profècie #elhasadt.
2019. febr. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 A kérdező kommentje:

Hát ez ilyen szègyenletedbe vagdalozol,mert beleszólsz olyan dolgokba amihez nem èrtesz.

Azèrt szeretlek húzni mert amikor olvasom az anafabètizmust kifejező ès megtestesítő bunkó mèg hozzá bèna kifejezèsedet,itt a barátommal tombolunk a nevetèstől,hogy milyen jól veszed a lapot biblia ismeret nèlkül,maximális gyülölettel.

Látszik,hogy milyen vallás nevel,tükörkèpe vagy annak.

Itt látszik,hogy 325-től mostanáig olyat neveltek rajtad,hogy kell mèg nègyezer èv,hogy kimondhasd,hogy neveletlen vagy.

2019. febr. 20. 19:45
 52/81 anonim ***** válasza:

"itt a barátommal tombolunk a nevetéstől"

Kérjetek valami ördögűzést akkor, mert a sátán szokott tombolni, keresztény ember nem tombol. Igaz azt sehol sem állítottad, hogy keresztény vagy és én se látom, hogy az lennél.

2019. febr. 20. 20:21
 53/81 A kérdező kommentje:
"Kresztèny ember nem tombol"Akkor a bejegyzèseid mièrt tombolnak?
2019. febr. 20. 20:41
 54/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%

" barátommal tombolunk a nevetèstől "

Háát nehezen tudom elképzelni,hogy épeszű ember barátkozna veled,szal ezt én úgy értelmezem,hogy skizo vagy és a fejedben lévő hangokkal meg a képzeletbeli barátaiddal kacarásztok egy sötét szobában :P Ez a viselkedésedre is magyarázat lenne. Mellesleg szerintem pont te ne kritizáld,hogy mások tudnak-e írni meg beszélni,ha nem értünk meg,az tudod nem azért van,mert mindenki hülye,hanem azért,mert talán még az első osztályt is 6x ismételted. Ahogy írták már felettem,elugattam már párszor,hogy sosem voltam jehovás,nem tudom,minek ismételgeted,hogy kiközösítettek. Sőt,azt se tudom,miért is lenne jó neked,ha kiközösített lennék,ezzel is csak magad alatt vágod a fát,mert csuklóból megszegted akkor a szektád szabályozását. A Szentháromságot meg nem értem,miért kellene elmagyaráznom,mikor nem is hiszek,de ha jól rémlik,ezt is leírtam már. Vagy ha hitetlenként nem magyarázok meg egy ideböffentett keresztény hitelvet,akkor már te nyertél? Ez nem így megy ám bogaram.

2019. febr. 20. 20:46
 55/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Amúgy még nyíltan el is ismered,hogy provokálsz,direkt húzod az emberek agyát és ezen röhögsz. Hát ha ez a kereszténység,akkor semmiről nem maradtam le,ilyet hit nélkül is tud bárki csinálni,ehhez aztán nem kell semmifelé isten.
2019. febr. 20. 21:39
 56/81 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor a bejegyzèseid mièrt tombolnak?"

Na azt megnézném, hogy egy bejegyzés miként tombol. Olyat még életemben nem láttam, szerintem más sem.

"Hát ha ez a kereszténység..."

Nem, ez az álkereszténység. Elég nagy különbség. A kérdező szöges ellentéte mindannak, amire azt mondjuk, hogy keresztény.

2019. febr. 20. 21:50
 57/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Tudom utolsó,csak őt akartam felvilágosítani,hogy nettó bunkózásért meg provokálásért kár volt csatlakoznia egy szektához,mikor én azt itthonról megoldom. Férjem keresztény,vele járok gyülibe,szerencsére ott is vannak normálisak.
2019. febr. 20. 22:22
 58/81 A kérdező kommentje:

Ti huzassátok a saját agyatokat.

Ki kèrt is valamelyiket arra,hogy provokáltassátok magatokat.

Ha egy kártyára nem húznak rá a parti megszakad.De ti várjátok,hogy ráhuzzak,majd csacsogtok,ès mèg őszinte keresztènynek beállítjátok magatokat.

Mièrt nem èbredtek fel ti"álkeresztènyek"?

Mièrt veszítek a lapot?

Direkt probatètelkènt tettem,hogy mennyire veszítitek el a jozanságotokat.

Ti is a templomba ès a gyülekezetben vagytok keresztènyek,tovább a világi èletetek a fontos,nehogy valaki a mèltoságotokat megsèrtse.

Ez szègyen a mai álkeresztènysègre mert Jèzustol errefelé romlott,nem,hogy javult volna,pedig Ő pèlda volt napjainkra amit ti megszegtek önuralom nèlkül.

Akik itt bejegyeztek sikerült kivegyem mindenki jó vagy rossz ènjèt,ès ebből leszürtem ki az igaz ès ki a hamis keresztèny.Ez nem hasonlít a szeretet tulajdonságairaa.

Èn elnèzèst kèrek,hogy rajtatok kipróbáltam a mai keresztènyek èrzèseit,de ez nekem hivatásom egyes tudósítói rovatban.

Sziasztok.

2019. febr. 21. 09:56
 59/81 anonim ***** válasza:
100%
Nem enyhén vagy beteg. Egy normális ember ilyet nem tesz, tudtad? Amúgy meg a kísértő sosem Isten oldalán van. Gondoltam szólok, hogy a fenenagy gyűlöletedben hátha elfelejtetted.
2019. febr. 21. 09:59
 60/81 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, ha ilyen színvonalon írsz, milyen rovatban tudósítasz és ki érti azt meg? :D
2019. febr. 21. 10:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!