Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen jel (profècia) teljesed...

Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?

Figyelt kérdés

#jel #kárpit #profècie #elhasadt.
2019. febr. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegyik ilyen, de sajnos van néhány jehovás ezen az oldalon, aki nem csak buta, de nagyon rosszindulatú is. Valószínűleg az a kérdező, aki a Szentháromságról szóló kérdéseket szokta kitenni időnként (vagy ír hozzájuk sok-sok hónap után újból). Van neki másik accountja is, amivel válaszol is saját kérdéseire. Néha össze is keveri, hogy mikor melyikkel ír.

2019. febr. 17. 21:40
 42/81 A kérdező kommentje:

Először is neszenyezed velem a tanúkat mert vágyók arra,hogy úgy tudják viselkedni mint ők,mert ők se tölem se töled nem ezt èrdemlik,ès ahogy látlak ezt te is jól tudod.

Azèrt örültem,hogy egy kiközösitettből kitudtam hozni a saját ènjèt,hogy mennyire szembetudott fordulni azokkal akik tanították az idejüket vesztegettèk.

2019. febr. 17. 22:07
 43/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%

Milyen kiközösített? Közünk nem volt hozzátok,mikor megismertem (itt) a tanúkat,már tudtam,hogy beteg állatok vagytok. Mondanám,hogy inkább én örülök,hogy kihoztam belőled a sok mocskot,de belőled kihozni sem kell,már eleve nyilvánvaló,az érdem nem az enyém.

További jó hallucinálást és csókoltatom a terapeutádat,nehéz dolga lehet~

2019. febr. 17. 22:16
 44/81 A kérdező kommentje:
43 .Ha a tanúk olyan rosszak,te milyen lehetsz,ha mèg onnan is kiraktak.?
2019. febr. 19. 20:21
 45/81 anonim ***** válasza:
100%
Valami baj van az értelmi képességeiddel? Írta, hogy sosem volt jehovás.
2019. febr. 19. 20:50
 46/81 anonim ***** válasza:
100%

Itt senki sem volt jehovista, ennél azért több eszünk van.

41: sok reggel rendelkezik, igen, ő írja ki azokat a kérdéseket is. Egyértelműen elmebeteg, nem hogy vitatkozni nek lehet vele bibliai alapon, de beszélgetni sem. Nem tud kommunikálni, csak mocskolódni és a jehovistákat imádni.

2019. febr. 20. 06:11
 47/81 A kérdező kommentje:

Ha ilyen mocskos ül iratok viselkedtek,sem írni sem beszèlni nem tudtok mint ember titeket kène szeretn.

Ti vagytok a delèriumban szenvedők mivel nem tudtok egy egyszerü kèrdèsre felelni,pedig megèrtettem volna azt is ha a Szentháromsábol adatok feleletet,ha ragaszkodtak hozzá ès nem a bibliában.

2019. febr. 20. 14:38
 48/81 anonim ***** válasza:
Pedig még az összes Háromság kérdésed is meg lett válaszolva, ahogy ez a kérdés is, de te csak undorító módon kizárólag mocskolódni tudsz.
2019. febr. 20. 15:03
 49/81 A kérdező kommentje:

Ha a kèrdèst ugyèrzed,hogy megválaszoltad akkor mièrt nem hagyod már?

Igen a Tanú megválaszolta de te kerested a negatív vitát.

2019. febr. 20. 17:38
 50/81 anonim ***** válasza:

"sem írni sem beszèlni nem tudtok"

Nos írni nem tudsz, az biztos, mert felét értem annak, amit odaböffentesz. Hogy akarod az embereket így a kis szektádba téríteni, ha még azt se vagy képes leírni, amit kigondolsz?

2019. febr. 20. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!