Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?
Azért nem mindegyik ilyen, de sajnos van néhány jehovás ezen az oldalon, aki nem csak buta, de nagyon rosszindulatú is. Valószínűleg az a kérdező, aki a Szentháromságról szóló kérdéseket szokta kitenni időnként (vagy ír hozzájuk sok-sok hónap után újból). Van neki másik accountja is, amivel válaszol is saját kérdéseire. Néha össze is keveri, hogy mikor melyikkel ír.
Először is neszenyezed velem a tanúkat mert vágyók arra,hogy úgy tudják viselkedni mint ők,mert ők se tölem se töled nem ezt èrdemlik,ès ahogy látlak ezt te is jól tudod.
Azèrt örültem,hogy egy kiközösitettből kitudtam hozni a saját ènjèt,hogy mennyire szembetudott fordulni azokkal akik tanították az idejüket vesztegettèk.
Milyen kiközösített? Közünk nem volt hozzátok,mikor megismertem (itt) a tanúkat,már tudtam,hogy beteg állatok vagytok. Mondanám,hogy inkább én örülök,hogy kihoztam belőled a sok mocskot,de belőled kihozni sem kell,már eleve nyilvánvaló,az érdem nem az enyém.
További jó hallucinálást és csókoltatom a terapeutádat,nehéz dolga lehet~
Itt senki sem volt jehovista, ennél azért több eszünk van.
41: sok reggel rendelkezik, igen, ő írja ki azokat a kérdéseket is. Egyértelműen elmebeteg, nem hogy vitatkozni nek lehet vele bibliai alapon, de beszélgetni sem. Nem tud kommunikálni, csak mocskolódni és a jehovistákat imádni.
Ha ilyen mocskos ül iratok viselkedtek,sem írni sem beszèlni nem tudtok mint ember titeket kène szeretn.
Ti vagytok a delèriumban szenvedők mivel nem tudtok egy egyszerü kèrdèsre felelni,pedig megèrtettem volna azt is ha a Szentháromsábol adatok feleletet,ha ragaszkodtak hozzá ès nem a bibliában.
Ha a kèrdèst ugyèrzed,hogy megválaszoltad akkor mièrt nem hagyod már?
Igen a Tanú megválaszolta de te kerested a negatív vitát.
"sem írni sem beszèlni nem tudtok"
Nos írni nem tudsz, az biztos, mert felét értem annak, amit odaböffentesz. Hogy akarod az embereket így a kis szektádba téríteni, ha még azt se vagy képes leírni, amit kigondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!