Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen jel (profècia) teljesed...

Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?

Figyelt kérdés

#jel #kárpit #profècie #elhasadt.
2019. febr. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 Rachel Warner ***** válasza:

Hát szerintem nem én vagyok az első hitetlen,aki megfordult itt. Különben is,ez egy nyilvános fórum,ami azt jelenti,hogy nem te szabod meg,ki járjon ide. Amúgy ha már itt tartunk,a 20%-os tesót ennyi erővel mit keres a valláskritika témakörben? Mi ez a kettős mérce?

A vallást meg nem én aggattam rád,te keresztelkedtél be a tanúkhoz,nem én kényszerítettelek szerintem és akármennyire fáj,az ugyanúgy egy vallás,mint a többi,semmivel nem vagytok különbek.

2019. febr. 17. 16:03
 32/81 Rachel Warner ***** válasza:
Majd amikor lesz egy külön kategória csak nektek,ott majd utasítgathatod az embereket kedvedre,de amíg a tanú testvéreidet ott eszi a rosseb a valláskritikán,addig szerintem ne próbáld meg kirakni innen a hitetleneket.
2019. febr. 17. 16:11
 33/81 A kérdező kommentje:

32*Nemsokára kirakatlak a rendszergazdával mert a szabályt tullèpted.

Ezt teszik azzal a kiközösítettel aki hamisan vádol másokat.

2019. febr. 17. 18:18
 34/81 Rachel Warner ***** válasza:
Mert milyen szabályt szegtem? A tieidet? Hát az nem számít. Amúgy meg nem vagyok kiközösített,volt annyi eszem,hogy soha ne legyek tanú,szal ezt benézted,vagy csak valami nagyot akartál mondani. Ha kiközösített lennék,azt is te szívnád meg,mert akkor szóba se állhatnál velem. Látod,már bele is zavarodsz a saját vallásod szabályozásaiba,annyira nem látsz ki a gyűlölettől.
2019. febr. 17. 20:28
 35/81 Rachel Warner ***** válasza:
Amúgy vádak még csak el sem hangoztak tőlem,gyanítom,te nem is olvasod,amit írok,csak köpködöd a jw.org-ről gondosan kimazsolázgatott mantrát. Áruld már el,mivel vádoltalak? És mi olyat tettem,ami olyan mértékű,hogy szerinted innen kidobhatsz miatta? Hogy hitetlenként vagyok a vallás kategóriában? Hát akkor jó sok melód lesz,mert marha sokan vagyunk. Meg ahogy írtam is,akkor jelentgesd a tesódat is,aki a valláskritikán pöffeszkedik a fantazmagóriájával. Ha,hogy ti bárhova odapofátlankodhattok,csak mi húzzuk be a farkunkat? Ja,meg ahogy azt Móricka elképzelte.
2019. febr. 17. 20:32
 36/81 Rachel Warner ***** válasza:
Amúgy van egy rossz hírem számodra: amíg te itt vagy ezen az oldalon,addig nem vagyok veszélyben,mert nálad betegebb és szabályszegőbb ritkán akad erre és mégis itt vagy érthetetlen okokból.
2019. febr. 17. 20:35
 37/81 A kérdező kommentje:

36*Amíg nemszálsz le a fáról nemtudok veled beszèlgetni.

De azèrt felkiáltok annyit,hogy az ilyen embereknek ott a helyük.

Nyolc vallást ismerek magamkörül,de te jobban ismered a tanuktól való kiközösitèst.Ezt az utat már eljárás.

2019. febr. 17. 21:02
 38/81 Rachel Warner ***** válasza:
100%

Hát te meg tanulj meg írni,mert csak találgathatok,hogy mit okádtál ide nekem. Az első 2 mondat talán arra utalt,hogy egy majom lennék,mert nem hiszek a jehovádban?

Aztán nyolc vallást ismersz magad körül-hát nem tudom,mit kezdjek ezzel az infóval,szóval csak azt mondom,hogy egészségedre.

Hogy jobban tudom a kiközösítést? A saját oldalatokon van írva,sőt,a már fentebb emlegetett 20%-os tesód írta pár kérdéssel odébb,hogy meg se nézi a kommentet,ha kiközösített írta. Nem olyan nagy titok ám,hogy mennyire gyűlölitek őket,mert eléggé közszemlére teszitek. Az utolsó mondatodat meg egyáltalán nem értem,fuss neki mégegyszer.

2019. febr. 17. 21:08
 39/81 anonim ***** válasza:

Ez előfordul, rólam is már hitték korábban, hogy kiközösített vagyok, mert ellenük szóltam és ismertem néhány tévtanításukat. Pedig úgy vallom, hogy épeszű ember nem megy abba a fertő szektába és épeszűnek tartom magam.

2019. febr. 17. 21:17
 40/81 Rachel Warner ***** válasza:

39#

De ez elég skizofrén nem? Jóhogy nincs a homlokukra írva,hogy mit gondolnak a kiközösítettekről,mikor valaki kívülálló visszamondja,akkor meg úgy csinálnak,mintha 7 pecsétes titok lenne és csak kiközösített tudhatja. Igazából nem tudom eldönteni,hogy hazugok,vagy csak szimplán ennyire vakok.

2019. febr. 17. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!