Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?
Hát szerintem nem én vagyok az első hitetlen,aki megfordult itt. Különben is,ez egy nyilvános fórum,ami azt jelenti,hogy nem te szabod meg,ki járjon ide. Amúgy ha már itt tartunk,a 20%-os tesót ennyi erővel mit keres a valláskritika témakörben? Mi ez a kettős mérce?
A vallást meg nem én aggattam rád,te keresztelkedtél be a tanúkhoz,nem én kényszerítettelek szerintem és akármennyire fáj,az ugyanúgy egy vallás,mint a többi,semmivel nem vagytok különbek.
32*Nemsokára kirakatlak a rendszergazdával mert a szabályt tullèpted.
Ezt teszik azzal a kiközösítettel aki hamisan vádol másokat.
36*Amíg nemszálsz le a fáról nemtudok veled beszèlgetni.
De azèrt felkiáltok annyit,hogy az ilyen embereknek ott a helyük.
Nyolc vallást ismerek magamkörül,de te jobban ismered a tanuktól való kiközösitèst.Ezt az utat már eljárás.
Hát te meg tanulj meg írni,mert csak találgathatok,hogy mit okádtál ide nekem. Az első 2 mondat talán arra utalt,hogy egy majom lennék,mert nem hiszek a jehovádban?
Aztán nyolc vallást ismersz magad körül-hát nem tudom,mit kezdjek ezzel az infóval,szóval csak azt mondom,hogy egészségedre.
Hogy jobban tudom a kiközösítést? A saját oldalatokon van írva,sőt,a már fentebb emlegetett 20%-os tesód írta pár kérdéssel odébb,hogy meg se nézi a kommentet,ha kiközösített írta. Nem olyan nagy titok ám,hogy mennyire gyűlölitek őket,mert eléggé közszemlére teszitek. Az utolsó mondatodat meg egyáltalán nem értem,fuss neki mégegyszer.
Ez előfordul, rólam is már hitték korábban, hogy kiközösített vagyok, mert ellenük szóltam és ismertem néhány tévtanításukat. Pedig úgy vallom, hogy épeszű ember nem megy abba a fertő szektába és épeszűnek tartom magam.
39#
De ez elég skizofrén nem? Jóhogy nincs a homlokukra írva,hogy mit gondolnak a kiközösítettekről,mikor valaki kívülálló visszamondja,akkor meg úgy csinálnak,mintha 7 pecsétes titok lenne és csak kiközösített tudhatja. Igazából nem tudom eldönteni,hogy hazugok,vagy csak szimplán ennyire vakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!