Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen jel (profècia) teljesed...

Milyen jel (profècia) teljesedett, amikor Jèzus halálakor a templom kárpitja elhasadt (leszakadt)?

Figyelt kérdés

#jel #kárpit #profècie #elhasadt.
2019. febr. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 anonim ***** válasza:

Nem emlékszem, hogy ez próféciához kötödik-e.

A kárpit olyan vastag volt, hogy állítólag lovakkal sem lehetett szétszakítani.

Amikor felülről szétszakadt, azt is jelképezi, hogy felülről / Istentől jött a szakítás, szerinte erre többé nem volt szükség.

(ha jól emlékszem a zsidó papok mégis összevarrták később? )

Az egész azt jelenti, hogy míg Jézus haláláig állatokat kellett áldozni, Jézus halálával ez megszűnik. Soha többé állataldozatra nincs szükség, mert MAGA JÉZUS A BÁRÁNY. Aki ezt elfogadja, megmenekül és örök élete van.

Ezért nem áldoznak a keresztények többé semmi ilyesmit Istennek.

Jézus áldozata mindenre elég és másra nincs szükség, mert semmivel nem tudjuk mi emberek "kipótolni" vagy "helyettesíteni".

A földi szentélyre nincs már szükség, de a Mennyben is van egy Égi Szentély, ahova Jézus miután itt a Földön végzett, tovább szolgál, addig amíg aztán visszajön a Földre, úgy mint a Viláegyetem Ura, aki újra teljeskörűen visszakapja a Föld bolygót.

Egyedül Jézus tudta vérével visszavásárolni a Földet.

2019. febr. 15. 20:46
 22/81 A kérdező kommentje:

21.Köszi a szíveden lèvő őszinte választ amit úgy látom,hogy hittel vallod,kellő tisztelettel.

Nem mindha teljesen egyet èrtek a kèrdèsre adott felelettel,de keresztènyi hittel tetted amint az írásodbol kiderül.

Ezt azèrt mondom mert amint fentebb kiderült voltak nyomdafestèket nemtürő bejegyzèsek is.De a te bejegyzèsedre már lehet barátilag keresztèny módon reagálni,egyetèrteni vagy cáfolni.

Nem itèlkezni vagy ellenőrizni szeretnèk,inkább a kersztènyi vonalat fenntartani.

2019. febr. 15. 22:21
 23/81 Rachel Warner ***** válasza:

" De a te bejegyzèsedre már lehet barátilag keresztèny módon reagálni,egyetèrteni vagy cáfolni. "

Tehát más tehet arról,ha te nem tudod fékezni az indulataidat és bunkó vagy? Nem azt mondja a vallásod,hogy ha megdobnak kővel,kenyérrel dobj vissza? Ehhez képest te egy hozzászólásra nem bírsz normális vérmérséklettel reagálni,aztán meg mutogatsz másra,hogy "hát az úgy volt,hogy ő kezdte". Ha már hívő akarsz lenni,akkor vagy legalább próbáld betartani azt,amit másokon csuklóból számonkérsz,vagy ha már nem tudod,sőt nem is akarod,akkor hagy a francba az egészet,de nincs a világon,ami jobban fel tudna húzni,mint egy képmutató hívő.

2019. febr. 16. 13:20
 24/81 anonim ***** válasza:
Ő mindig ezt csinálja :)))) addig provokálja a keresztényeket, míg elszakad a cérna. Természetesen borzasztó alpári stílusban adja elő az aktuális imádjukazőrtoronytanításátésle azösszeskereszténnyel rohamait, majd ha valaki nem bírja már tovább, akkor azonnal dedós módjára ujjal mutogat. Van egy rakás regisztrációja és az még mókásabb, mikor saját magával beszélget :D Nem egyszer lebukott már, de sosem vállalta fel a tettét. Amúgy a jehovisták nem keresztények, így tőlük ez a viselkedés a normális.
2019. febr. 16. 15:07
 25/81 A kérdező kommentje:

24*Te ezekkel a rágalmakkal ötcsillagos keresztèny vagy.

De vannak keresztènyek akik a bibliát a saját nevelèsükre használják"nem rágalmazásrá".

Jót nevetek amikor az ilyen szövegekkel Jèzus követőinek állitod be magad.

De azèrt örülök,hogy vannak igazkövetők is,mèg ezen az oldalon is.

2019. febr. 16. 19:12
 26/81 A kérdező kommentje:

23*.Nagyon megfèkezted az indulatokat,sőt a vèrmèrsègleted kitünő.

Sőt "ha kővel dobnak te kenyèrrel dobsz".

Elmèletben kitünő,gyakorlatban az ellenkezőèt teszed.

De neked is azt írom öröm,hogy itt az oldalon vannak igaz keresztènyek is akik a bibliábol èrvelnek,nem pedig tudatlanságukban felforgatják azt,kallozkodva az oldalon.Ès ha ugyanazzal az èremmel merek vállaszolni ördögi módon reagálsz.De ki is az aki nem áll ellen az"Ördög okoskodásainak".

Jèzus azt mondta "az dobja rá az első kővet".Te rám dobnád?

2019. febr. 16. 19:33
 27/81 Rachel Warner ***** válasza:
Én minek fékezzem az indulataimat? Nem én prédikálok vizet,miközben lazán borozgatok,vagy esetleg utaltam rá bárhol,hogy én vallásos vagyok? Pont erre utalt a kommentem,hogy a vallásod szerint én az ellenség vagyok,akit szeretned kéne,te szerinted ezt csinálod? Ellenben nekem nem mondta senki,hogy szeresselek,sőt,még csak azt se,hogy megtűrjelek. Ezért írtam,hogy ha ez ennyire nem ízlik a vallásodból,akkor hagyd ott,látszik,hogy teher szeretni az ellenséget,de akkor meg minek erőlteted magadra ezt a nézetet?
2019. febr. 16. 21:35
 28/81 Rachel Warner ***** válasza:
De látod,megint azt csinálod,amire felhívtam a figyelmed: a másikra mutogatsz a te bunkóságodért. Én olyan vagyok amilyen,ez legyen az én dolgom,én se fogom rá másra. De te csatlakoztál egy olyan valláshoz,ami megköveteli a jómodort a másikkal szemben,nem én,innentől kezdve erre neked kellene jobban figyelni,nem nekem. Mögöttem nem áll semmilyen szervezet,aki azt is megmondja,hova sz*rjak. Az ördögbördögöt meg aztán végképp hagyjuk ki a képből,mert semmi humorom a személyeskedésedhez,hogy én mekkora sátánista vagyok,mert meg mertem mondani egy hívőnek,hogy mit ír elő a saját vallása.
2019. febr. 16. 21:42
 29/81 Rachel Warner ***** válasza:
60%-os,sajnos tudom,hogy ő ilyen,ismerem már még a vallásos időszakomból,már akkor is értett hozzá,hogyan lehet kihúzni nálam a gyufát. :)
2019. febr. 16. 21:50
 30/81 A kérdező kommentje:

28,29*Azt nem èrtem,hogy mièrt jegyezgetsz ezen az oldalon ha nem vagy vallásos?Vagy milyen joggal raggadsz rám bármilyen vallást?

Etikailag milyen joga van bárkinek,hogy valaki milyen valláshoz tartozik?

Mi több,tanúk ès nemtanuk vállaszoltak keresztèny modon,ami ezeknek az embereknek az oldala.

Nem az a fontos ki mit felel,hanem ki hogy felel,de ez a kèrdèssel kapcsolatos legyen.

Hogy te felcsigázott vagy mert a Tanuk csiklintják az agyhártyádat,ha esetleg kiközösítétt vagy vagy nem az rád tartozik de ezèrt az oldalt hiába rontod el.Rámraggatva bármilyen vallást,mert èngemet te nem ismersz,hogy sèrtő módon cèlozgatsz.

2019. febr. 17. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!