Hogyan tudna beilleszkedni a heteró keresztény hívők világàba egy megtért, de még identitászavara terhét jócskán hordozó volt leszbikus?
KZitus
Köszönöm a szeretetteljes, bíztató hozzászólásaidat! Már eddig is sokat fejlődtem a kapcsolataimban, ahhoz képest amilyen voltam, de sok munka vár még rám. Szerencsére már nem egyedül járom ezt az utat, bár sokszor úgy érzem, hogy Ő nincs velem, de aztán rájövök, hogy csak képzelem... 😃 és a végét még nem látjuk, mivé leszünk, ha a hitben mindvégig kitartunk!
Bízom benne, hogy az Élő Isten a bennem elkezdett munkáját az Ő maximális megelégedésére be is fejezi. Mert számára semmi sem lehetetlen. Aki megteremtette ezt a csodás világot, Neki nem okozhat nehézséget, hogy átformáljon kedvére egyet a milliárd teremtményei közül, olyanná, amiben kedvét és gyönyörűségét leli. Egy verssel búcsúzom, s mégegyszer köszönöm mindenkinek, még a számomra rombolónak tűnő hozzászólásokért is hálás vagyok, hiszen minden javukra van azoknak, akik Istent szeretik, ahogy Pál apostol írta.
Füle Lajos: FUTÁS
Fut a gyermek a labda után
leszegett fejjel, tűzpirosan,
se lát, se hall, csak egyre rohan.
Guruló labda lett a világ,
szüntelen űzi, hajtja a vágy,
száz utcán, téren,
ezer veszélyen,
millió anyai kétségen át,
gyönyörűszépen
s balga-bután
fut a gyermek a labda után...
Fut az ember az élet után...
Leszegett fejjel gyötri magát
kincseit egyszer csakhogy elérje,
kergeti álma, hajtja a vére.
Kenyér gurul a lába előtt,
vagyon gurul a vágya előtt,
hírnév, dicsőség álma előtt.
Rohan utánuk éveken át,
a fogyó úton, életen át,
száz utcán, téren,
ezer veszélyen,
millió isteni bánaton át, gyönyörűszépen
s balga-bután
fut az ember az élet után...
Fut az ISTEN az ember után,
mert mindent lát és szánja nagyon,
guruló szívét csakhogy elérje,
hogy fut utána, hull bele vére!
Ott fut az utcán,
ott fut a téren,
egész világon,
sok ezer éven,
sok mérhetetlen,
megérthetetlen,
keresztre írott szenvedésen át,
hulló Igével,
kiontott vérrel,
viszonozatlan,
mély szerelmével
fut az ISTEN az ember után...
Engem már utolért...a dicsőség egyedül neki jár!
Ezt még belinkelem, most találtam. megosztó üzenet...mint ahogy az én kérdésem is felkavarta akararomon kívül az állóvizet.
Zsoltárok 37
4 Gyönyörködj az ÚRban, és megadja szíved kéréseit!
5 Hagyd az ÚRra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik:
6 világossá teszi igazságodat, jogodra fényt derít.
7 Légy csendben, és várj az ÚRra! Ne indulj fel, ha az alattomos embernek szerencsés az útja!
8 Tégy le a haragról, hagyd a heveskedést, ne légy indulatos, mert az csak rosszra visz!
9 Mert a gonoszok kipusztulnak, de akik az ÚRban reménykednek, azok öröklik a földet.
10 Egy kis idő még, és nem lesz meg a bűnös, körülnézel, de nyomát sem találod.
11 Az alázatosak öröklik a földet, és teljes békességet élveznek.
12 Ármánykodik a bűnös az igaz ellen, és acsarkodik ellene.
13 Az Úr nevet rajta, mert látja, hogy eljön majd a napja.
14 Kardot rántanak a bűnösök, kifeszítik íjukat, hogy elejtsék a nyomorultat és a szegényt, levágják az egyenes úton járókat.
15 De kardjuk saját szívüket járja át, és íjaik összetörnek.
"Ezt még belinkelem, most találtam. megosztó üzenet...mint ahogy az én kérdésem is felkavarta akararomon kívül az állóvizet."
Hetente van egy ilyen kérdés, ne aggódj emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!