A tudomány mai álláspontja szerint egy atomnál is kisebb ún. szingularitásból fejlődött ki az egész univerzum. De mi az ami felrobbant? Miért robbant fel? Hogyan robbant fel? Az előtt mi volt?
Nem személyeskedés.
Egyszerűen a viselkedésedből erre lehet következtetni.
Mondtam, hogy nem 100%, mert nekem nem ez a szakmám.
Mutasd meg pszichológusnak ezeket a beszélgetéseket, és ő majd kideríti.
De próbáljunk meg egyet:
"én mondtam."
Tehát szerinted multiverzum csak úgy létezhet, ha végtelen regresszió IS van közben?
Miért gondolod ezt?
de miért ha szakmád lenne akkor 100% lenne?
látod nem tudsz gondolkodni.
sajnállak komolyan
Nem, mert simán lehetsz provokátor is.
De nem tűnsz annak.
Az elmebetegség jelen esetben azt jelenti, hogy általában normálisan és értelmesen viselkedsz - de néhány kulcsingerre beugrik neked valamilyen előre beállított folyamat, ami ezt produkálja. Ráadásul úgy, hogy közben észre se veszed.
Ha egy orvos interneten beszélgetne veled, akkor megállapíthatná, ha elmebeteg tüneteket produkálsz.
Ha pedig személyesen beszélgetne veled, akkor azt is, hogy tényleg az vagy, vagy provokátor.
Én azt ajánlom, hogy mutasd meg ezeket az írásokat pszichológusnak. Lehet interneten keresztül is: úgy, hogy írsz neki, nézze meg.
Ha normális vagy, akkor nem lesz belőle semmi probléma, igaz?
Ha meg valóban beteg vagy, akkor tud ajánlani módszereket a gyógyulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!