Honnan vették a Szentháromságot, a három istenséget a Szentháromság imádok ha nincs a bibliában?
"Igen, mondj le a válaszról mert nem fog válaszolni!"
Kezdem belátni...
Pedig korábban olyan szépen leírtam, forrásokkal együtt. Sajnos amikor hazugságon kapjuk őket, akkor elkezdenek másról beszélni. Igaz folytatva tovább a hazugságáradatot.
"Külömben olvassatok komoly emberektől igazi világtörténelmet és ne a vallásos részrehajlásokkal vigasztaljátok magatokat,amiket az apstolok idejében elégettek."
Továbbra is várom, mely komoly történész állítja azt, hogy Konstantintól származik a Szentháromság, mert eddig minden forrás amit találtam azt állította, hogy Konstantin császár ariánus volt.
Nem ártana ha ezeket a hazug állításaidat legalább megpróbálnád forrásokkal alátámasztani.
Ne beszélj butaságot, nem is a Níceai Zsinaton kanonizálták a Szentírást, hanem a Római Zsinaton (pontosabban akkor zárták le a kánont, ami már a 2. században is létezett). Ha valamihez nem értesz, miért kell hülyeséget hozzáírni?
151.Még most is mellőzotek a 138,143 bejegyzésemet ahol a Katolikus egyház hamis gyakorlatai egyrészét leirtam.
Ha nem igaz miért nem cáfoljátok meg,és ha igaz miért halgattok,vagy az értelmi képességetek nem tud különbséget tenni a biblia és a hamis háromság tana között?
Vagy a hamis tantétel megvédése fontosabb Isten kegyelménél?
Miért fontosabb a Sátán tanítása mint az Istené?
Majd még irok egy pár gyakorlatot a háromságbol,hogy lássátok mennyire szörnyü.
jaj, ne!ne írj! elég már! 3in1 van aki hiszi,van, aki nem - elég ám ennyi.
Én pl nem szeretem a 3in1 kávét, mert nem szeretem benne a cukrot.
A kegyelem meg működik mindig, mindenhol, mindenkinek - csak van aki, nem veszi észre.
Elkezdtem válaszolni néhányra, de a dátum esetében szinti mindig hazudtál, sokszor az állításod is hazugság volt, így sok értelme nincs.
Illetve semmi közük a Szentháromsághoz, amiről a kérdés szól.
156.Miért tagadod?Miért szégyeled?
Miért gyakorolod ha szégyen?
Hát én nem abban vagyok(voltam),és nem tudom?
Valoban igazatok van szégyelni és tagadni való az a sok biblián kívüli hókuszpókusz.
Én is ezért szégyelem/tagadom az egész lecsót.
Sajnálom azokat akiket otthagytam benne,abban a kisbabás bábjátékban.
153.A kanonizálásrol annyit,hogy Jézus aki a leghüségesebben kanonizálta az egész bibliát.
Ami 300 után volt kanonizálva az már lábjegyzetekkel elárasztott,lassan/lassan a háromság felé kezdett hajlani,miután Megjelent 325-ben a Szentháromság.
Azután már a biblia forditásokhoz nyúltak a háromság megerősítése érdekében.
Nem beszélve a lábjegyzetek halmazárol ami a kanonikus írásokat torz módon a háromság bizonyítására használták.
Vagy olyan vallásos könyveket mint pld,a katekizmus stb.felhasználták a biblia félre magyarázására pld.purgatorium stb.
Sajnos a kanonizálás már 200 után nem volt szentnek tekintve az egyháztól hanem csipegetve volt belőle a hamis tantétel megerősítésére.
Jézus az igaz kanonizáló aki megerősíti Noét,Dánielt stb.de nem csak ennyit hanem az evangéliumokban és a Jelenésekben miniatürben az egész bibliát kanonizálta.
De ott nincs Mária imádat,pápai lábcsok,nagypéntek üneplés,de miért is sorolom már egyszer egyrészét felsoroltam.
Most megvagy elégedve a felelettel?
Vidiripi
"Ha nem igaz miért nem cáfoljátok meg,és ha igaz miért halgattok,vagy az értelmi képességetek nem tud különbséget tenni a biblia és a hamis háromság tana között?"
Az ember azt gondolná hogy logikus a dolog. De neked akkor nem az. Hát legyen csak neked elmagyarázom a dolgot!
Azért nem cáfolom meg mert nincs mit megcáfolni. Hidd el ha lenne mit megcáfolni akkor megtenném.
Te már leírtad hogy vannak olyan tanítások a katolikus egyház részéről amelyek nem Biblikusak. De már értem, bizonytalan vagy és megerősítésre van szükséged.
Igen megerősítem vannak olyan tanítások a katolikus egyház részéről amelyek nem Biblikusak.
A háromsággal pedig nem foglalkozom mivel már nem egy helyen megbeszéltük a dolgot. Idézd fel a válaszaimat ugyan is azok nem változtak azóta sem!
"Vagy a hamis tantétel megvédése fontosabb Isten kegyelménél?"
Megjegyzem én nem védtem egyetlen hamis tantételt sem. Viszont kérdeztem tőled amire nem válaszoltál. Pedig rajtad lenne a sor!
"Miért fontosabb a Sátán tanítása mint az Istené?"
Miért fontosabb egy szervezet, mint Isten?
"Majd még irok egy pár gyakorlatot a háromságbol,hogy lássátok mennyire szörnyü."
Ami senkit sem fog érdekelni így felesleges vele az idődet tölteni!
De a kérdéseimre válaszolhatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!