Hit Gyülekezete! Ezek a dolgok hogy vannak? (Bővebben lent. )
A tudósok megállapították, hogy a ma élő ember kereszteződött a neandervölgyi emberrel. De mikor, ha a neandervölgyiek kb. 30 000 éve kihaltak, Isten pedig mintegy 6000 éve teremtette az embert?
Ha az özönvíz kevesebb, mint 6000 éve történt, akkor hogy lehet, hogy egyes népek ettől régebb óta jegyzik a történelmüket? Például az ausztrál bennszülöttek, akik kb. 70 000 éve élnek Ausztráliában.
Nem kötekedni akarok. Én is Hit Gyülekezetes vagyok, és már nagyon régóta foglalkoztatnak ezek a kérdések.
Előbb magatok szemében lássátok meg a gerendát majd csak azután más szemében a szálkát..
Hiszem,hogy Asperrimus egy Isten félő ember ,viszont az emberek (köztük én is és Asperrimus is) nem tökéletesek. Míg itt vagyunk a földön nem is leszünk azok,de részben pont ezért is függő lény az ember,hiszen emiatt függünk Istentől. Lehet,hogy Asperrimus egy kicsit keményebben fogalmazott ,viszont ha olvastok a sorok között ,akkor észrevehetitek ,hogy a beszéde nagyrészt Krisztus központú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!