Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezete! Ezek a...

Hit Gyülekezete! Ezek a dolgok hogy vannak? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

A tudósok megállapították, hogy a ma élő ember kereszteződött a neandervölgyi emberrel. De mikor, ha a neandervölgyiek kb. 30 000 éve kihaltak, Isten pedig mintegy 6000 éve teremtette az embert?

Ha az özönvíz kevesebb, mint 6000 éve történt, akkor hogy lehet, hogy egyes népek ettől régebb óta jegyzik a történelmüket? Például az ausztrál bennszülöttek, akik kb. 70 000 éve élnek Ausztráliában.

Nem kötekedni akarok. Én is Hit Gyülekezetes vagyok, és már nagyon régóta foglalkoztatnak ezek a kérdések.

2017. nov. 23. 18:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
60%
Vajon egy keresztény viselkedhet-e pogány módon csak azért mert kővel dobálják? Vagy kenyérrel kellene vissza dobnia? Asperrimus pogány viselkedésedet azzal magyarázod, hogy nem korrektül viselkednek veled? Őöö... Na hagyjunk...
2017. dec. 3. 23:48
 62/69 anonim ***** válasza:
46%
61-es! Hit gyűlis, miért támasztasz magas elvárásokat? Korrektség, beszólás mentesség, szarkazmus mentesség... A kérdésre válaszolás... Ezek nem a hit gyűli ismérvei
2017. dec. 3. 23:50
 63/69 anonim ***** válasza:
37%

63-as!

Lehet, hogy igazad van.

2017. dec. 3. 23:56
 64/69 anonim ***** válasza:
59%

Előbb magatok szemében lássátok meg a gerendát majd csak azután más szemében a szálkát..

Hiszem,hogy Asperrimus egy Isten félő ember ,viszont az emberek (köztük én is és Asperrimus is) nem tökéletesek. Míg itt vagyunk a földön nem is leszünk azok,de részben pont ezért is függő lény az ember,hiszen emiatt függünk Istentől. Lehet,hogy Asperrimus egy kicsit keményebben fogalmazott ,viszont ha olvastok a sorok között ,akkor észrevehetitek ,hogy a beszéde nagyrészt Krisztus központú.

2017. dec. 4. 00:04
 65/69 anonim ***** válasza:
32%
Nagyrészt? Hol? Én nem vettem észre!
2017. dec. 4. 00:08
 66/69 anonim ***** válasza:
46%
Szarkasztikus és lenéző. Ez van a központban. Akik keményen fogalmaztak, azok mi vagyunk. Aki nem válaszolt a kérdésre, csak köpködte a többi válaszolót, az Asperrimus. Krisztus központú az az ember, aki nyílt, egyenes, segítő. Ez a minimum talán... Aztán állíts olyat, hogy ki miben Krisztus központú. Ja, hogy fáj az igazság? Inkább figyelne és tanulna a hibáiból, de ahhoz alázat kellene...
2017. dec. 4. 08:07
 67/69 anonim ***** válasza:
34%
Kedves hatvanötödik, köszönöm a baráti szavaidat. Ám meglehetősen hiábavaló igyekezet süketeknek magyarázni az orgonapontot. Az itteni szereplésük alapján abszolút passzol rájuk, hogy "megkövéredett e népnek szíve, és füleikkel nehezen hallanak, és szemeiket behunyják". Azt javaslom, ne keveredj velük vitába, csak körbecsaholnak és lehúznak. Az én arcomon elfér egy kis gyalázás, elég jó iskolám volt. Láthatod, őszinteség alatt az egyik azt érti, hogy minden fellelhető mérgét bármi önkontroll és redukció nélkül ráköpi az alanyra. A másik kereszténység alatt azt érti, hogy beül a bémájába, mint Pilátus, meglengeti a jogart, és ítél: keresztényi, nem keresztényi, keresztény, nem keresztény, a kettős adminisztrációját pedig bármelyik sikkasztó megirigyelné. Az Isten Beszéde még véletlenül sem említtetik egyik részről sem, azon túl, miszerint legalább egyiküknek van egy Bibliája. Szót érteni nem lehet velük, mert nem akarnak szót érteni. Nagyjából erre számíthatsz tőlük, legalábbis itt és most. Talán majd egyszer, pár év napsütés, eső, meleg után, ki tudja, hátha? Az is kiderült, hogy nemhogy a sorok között nem olvasnak, de a sorokat sem olvassák. Ha olvasnák, akkor nem bújtak volna ki a szembesítés alól a tegnapi napon. Ha lennének tények, akkor fel tudnák mutatni azokat. Hiába kérdem, hogy lehet, hogy noha csak egy paklival játszunk, de már a harmadik makk ászt húzza elő a ruhája ujjából? Ő nem figyel oda visszamenőleg, különben sem tudom bizonyítani, arról nem is beszélve, hogy hogy jövök ahhoz, hogy megkérdőjelezzem. Hát erről ennyit. Nem vagyunk közös platformon. Én a magam részéről, inkább gyümölcsözőbb kérdéseket keresek. Olyan érzésem van, mintha gyerekekkel kommunikálnék, azt pedig nem a vallási topikban szeretem megejteni.
2017. dec. 4. 19:55
 68/69 anonim ***** válasza:
Ilyen tényleg van? :D
2017. dec. 4. 22:11
 69/69 anonim ***** válasza:
70%
Van, aki ezt elolvassa?
2017. dec. 4. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!