Hit Gyülekezete! Ezek a dolgok hogy vannak? (Bővebben lent. )
A tudósok megállapították, hogy a ma élő ember kereszteződött a neandervölgyi emberrel. De mikor, ha a neandervölgyiek kb. 30 000 éve kihaltak, Isten pedig mintegy 6000 éve teremtette az embert?
Ha az özönvíz kevesebb, mint 6000 éve történt, akkor hogy lehet, hogy egyes népek ettől régebb óta jegyzik a történelmüket? Például az ausztrál bennszülöttek, akik kb. 70 000 éve élnek Ausztráliában.
Nem kötekedni akarok. Én is Hit Gyülekezetes vagyok, és már nagyon régóta foglalkoztatnak ezek a kérdések.
Tévedtél.
Vár rád a külön részleg.
ASPERRIMUS!
Milyen alapon küldözgeted te itt az embereket a Pokolba?
Mi alapján döntesz te itt, hogy ki hova kerül?
Istennek képzeled magad!
De van egy rossz hírem!
Nem te vagy az Isten!
Hála Istennek.
Mielőtt irkálnál, szállj le a Földre és sürgősen térjél meg.
Mert előbb találod magad ott, mint hinnéd.
Azt meg hogy én Hányszor olvasok itt vagy Hányszor nem, ahhoz sincsen semmi közöd!
És tudod miért nem? Mert te egy kis porszem vagy a gépezetben.
Nem pedig valaki, aki megmondhatná bárkinek is, mikor mit csinálhat.
Ez lehet nálad otthon működik.
De itt nem és nem is fog, akármilyen nagy is a szád!!!
Elég az, ha szarkasztikus.
Szarkazmus: keserű, epés, maró, csípős gúny.
A szarkazmus gúnyos, ellenséges stílus. Gyakran iróniával párosul és/vagy jellegzetes hanghordozás kíséri.
Nem krisztusi, az biztos... Rosszindulatú, lenéző, ellenséges.
Kedves 58-as!
Szívemből szóltál! :)
Szimpatikus, amikor megvádolnak valamivel, a szembesítési igényemet pedig egy huszárvágással intézik el: Úgy van, mert csak! Ez is egy álláspont.
Gondolom, kedves kettővel ezelőtti zsűritag, ezt krisztusinak minősíti, az összes jelzővel együtt, amit az előzőekben a fejemhez vágtál: alpári, senki, unintelligens, beteges, beteg, lúzer, szánalmas, porszem, bunkó, otromba, ostoba. Ez mind krisztusi: jóindulatú, elnéző, baráti, igaz? Talán úgy is van, csak nem biztos, hogy akkor is így látná, ha neki írtak volna hasonlókat. Nem hiszek abban, hogy létezik olyan kifogásolható viselkedés, ami igazolhatná a hasonló kirohanásokat egy istenfélő embertől, inkább az önuralom hiányára utal. Persze aki ezt megengedi magának, vagy helyesli, lelke rajta! Roppantul érdekesnek találom, hogy noha nehéz eligazodni a százalékokon, de innen nézve legalább négyen fejeztétek ki a stílusommal kapcsolatos kifogásaitokat, ám senkinek nem csípte a szemét a tiéd, ami szinte másból sem áll, csak személyeskedésből. Gondolom, ha tehetnéd, akkor nem bánnál velem valami szépen, hogy finoman fejezzem ki magamat. Eddigi pályafutásom során nem sok hozzád hasonló hisztérikával volt dolgom, hogy én is személyeskedjek egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!