Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hit Gyülekezete! Ezek a...

Hit Gyülekezete! Ezek a dolgok hogy vannak? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

A tudósok megállapították, hogy a ma élő ember kereszteződött a neandervölgyi emberrel. De mikor, ha a neandervölgyiek kb. 30 000 éve kihaltak, Isten pedig mintegy 6000 éve teremtette az embert?

Ha az özönvíz kevesebb, mint 6000 éve történt, akkor hogy lehet, hogy egyes népek ettől régebb óta jegyzik a történelmüket? Például az ausztrál bennszülöttek, akik kb. 70 000 éve élnek Ausztráliában.

Nem kötekedni akarok. Én is Hit Gyülekezetes vagyok, és már nagyon régóta foglalkoztatnak ezek a kérdések.

2017. nov. 23. 18:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:

40-es!

Ezt rólam írtad?

Asperrimus!

Igen, jól látod, megint megszólítottalak. Tévedsz, mert ezt az oldalt arra találták ki, hogy a kérdező kérdezzen, a válaszolók pedig válaszoljanak. Nem pedig arra, hogy a válaszolók egymással chateljenek...

A 39. hozzászólásban azokat a kérdéseket nekem szántad? Azért kérdezem, mert nálad nem tudni. Most nem állok le várni a válaszra (ami tuti, hogy meg fog érkezni, méghozzá nem is akármilyen formában), tegyük fel, hogy nekem szántad. Az a helyzet, hogy valószínűleg hiába válaszolnék neked, mert ha megtenném, úgy peregne le rólad a válasz, mint kacsa tolláról a víz. Innen nézve nekem te nem tűnsz "szomjasnak".

2017. nov. 30. 17:24
 42/69 anonim ***** válasza:
19%
Nem, nem rólad! :)
2017. nov. 30. 18:26
 43/69 anonim ***** válasza:
25%

Kedves kérdező! Nem az a kérdés, hogy ezt az oldalt mire találták ki, hanem az, hogy mivé vált az évek során. Mivel csak a vallási topikot látogatom, nem tudom mi a helyzet máshol, de itt, ha kiír valaki egy kérdést, az olyan, mintha új témát indítana egy fórumon. Nem kell messzire menni ahhoz, hogy leellenőrizd. Ha megnézel tíz olyan kérdést, ahol nemcsak egy-két válasz van, azt fogod találni, hogy olyan, mint bármely másik fórum. Elrettentésül itt van egy kuriózum:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

A 39. hozzászólás annak szólt, aki pár nappal ezelőtt azt írta, hogy nem olvassa a zagyvaságaimat, hanem ehelyett klasszabb dolgokkal fogja tölteni élete hátralevő száz évét.

Valóban nem vagyok szomjas, de egy finom italt ilyenkor is hajlandó vagyok meginni. Persze nem alkoholos italra gondoltam, azt nem igazán szoktam fogyasztani. Nekem is vannak kérdéseim, és nyitott is vagyok rájuk, de azokat soha nem tenném fel sem itt, sem más nyilvános fórumon, hanem jól megválasztanám, hogy kitől kérdezek. Nincs ebben semmi ármány. A Pokolban külön részlegük van a rossz tanácsadóknak, egyáltalán nem ártatlan szórakozásról van szó.

2017. nov. 30. 20:00
 44/69 anonim ***** válasza:
25%

"Beteg vagy."

Köszönöm, doktor úr, a diagnózist. Hova utalhatom a tiszteletdíjat?

2017. nov. 30. 20:02
 45/69 anonim ***** válasza:
45%

Németh Sándor számlájára.

Talán ő tud segíteni.

2017. nov. 30. 20:42
 46/69 anonim ***** válasza:
34%
Elég lesz most hirtelen ötezer forint? Sajnos le vagyok égve.
2017. dec. 1. 05:29
 47/69 A kérdező kommentje:

Asperrimus!

Igaz, hogy nem az a kérdés, hogy mire találták ki ezt az oldalt, de az sem, hogy mivé vált. Tőled sok "választ" kaptam a kérdésemre, de egyiknek sem vettem hasznát. Ha laikus vagy egy adott kérdéshez, vagy szimplán nem vagy hajlandó rá válaszolni, akkor nem kell válasznak szánt szöveget írnod rá.

Említetted, hogy a Pokolban külön részlegük van a rossz tanácsadóknak. Még jó, hogy én nem vagyok rossz tanácsadó. Tudom, ettől nem leszek feltétlenül jó ember.

2017. dec. 1. 13:58
 48/69 anonim ***** válasza:

Egyetértek!

Talán Asperrimusnak is van egy külön részlege...

2017. dec. 1. 14:24
 49/69 anonim ***** válasza:
34%
Kérdeztem, hogy miért itt? Az, hogy Mónika Show-nak nevezem, letaposott útfélnek, zsibongónak, vagy dühöngőnek, az ügy szempontjából mindegy. Ha te hites vagy, akkor miért nem családi körben akarod megbeszélni, mint hites a hitessel? Nem igazán válaszoltál.
2017. dec. 1. 20:42
 50/69 anonim ***** válasza:
32%

Te meg miért nem otthon osztod az észt?

Vagy ott is ez megy? Szegények.

2017. dec. 1. 21:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!