Ha Hitgyülis vagyok az nagy baj ha ilyen zenét hallgatok?
Jézus korában még nem volt olyan. ;)
És a Jehova Tanúin kívül senki nem gondolja, hogy már visszatért, mert leírta a Biblia, hogyha majd visszatér, azt minden szem látni fogja. Majd akkor megkérdezzük, hogy hallgatna-e.
Szerintem Jézus hallgatja, plusz még a prodigy poision című száma a kedvence.
Nem tudok angolul, így nem tudom, hogy miről szól. De ha magyarra fordítva keresztényként vállalható a szövege, akkor nem baj, ha hallgatod. Nemcsak keresztény zenéket lehet hallgatni. Az azonban tuti, hogy előbbre nem visznek a hitéletedben, bizonyos dózis felett inkább elhajtanak a hittől. Persze ha mondjuk az AC/DC-től a Hells bells lenne a kedvenced, akkor mást mondanék.
Nekem régen a Jézus Krisztus Szupersztár volt az egyik sokat hallgatott kedvencem. Akkor még fogalmam sem volt a bibliai hitről. Mivel azonban nem összeegyeztethető a mondandója a keresztény hittel, ma már nem hallgatom, noha zeneileg kifogástalan. Hasonlóan vagyok a Hairrel. Valaha szerettem, ma már bottal sem piszkálnám meg. De hogy tilos lenne, az túlzás. Pál apostol szerint mindent szabad, de nem minden használ. Bizonyos zenék egyáltalán nem használnak. Lehet, hogy az általad említett számmal semmi probléma, de biztos nem vagyok benne. Remélem azért azt, hogy imádod, nem kell szó szerint érteni, mert az már felettébb aggályos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!