Mit gondoltok a lapos föld elméletről?
"Nem tudom kinek, mikor, mire válaszoltál, de a cáfolatod konkrétan az volt, hogy 'Ez nem igaz'"
Ha nem tudod, hogy kinek és mit írtam, akkor honnan tudod, hogy mi volt a cáfolatom?:)))
Szedd már össze magad, megint túl könnyű préda vagy:)
"A bibliai világkép:
Csípőből meg tudom cáfolni:)) Amikor az oszlopokról ír, a szárazföldről beszél a Biblia, és az oszlopok mai nevei kontinentális talapzatok.
Na, összedőlt a kártyavár, lehet újabb marhaságot rajzolni:)
"Az eget kifeszíted, mint a sátort, lakóhelyed a vizek fölött rendezted be. (Zsolt 104,2-3) "
Gondolom nem vártál kvantumfizikai leírást:) Semmit sem bizonyít
Minél többet olvasom Diótorta Felebarátunk válaszait, annál inkább egy magában beszélő (s közben erősen fél szemére pislogó) útszéli skizofrén képe rajzolódik ki előttem...
Brrrr.
"Ha nem tudod, hogy kinek és mit írtam, akkor honnan tudod, hogy mi volt a cáfolatom?:)))"
Ez már súlyos. Értelmezési problémák ezerrel. De legyen, elmagyarázom: "Csak annyi, hogy többször is mindenre válaszoltam. Ha nem tudsz visszaolvasni, visszakeresni, az a te bajod." -ezt írtad te. Erre írtam, hogy nem tudom kinek, mit válaszoltál ezzel kapcsolatban, de visszakerestem, hogy konkrétan engem hogyan cáfoltál. És lám, nem valami erős érv, az "Ez nem igaz". Már érted?
"Ha nem tudsz visszaolvasni, visszakeresni, az a te bajod." -ezt írtad te. Erre írtam, hogy nem tudom kinek, mit válaszoltál ezzel kapcsolatban, de visszakerestem, hogy konkrétan engem hogyan cáfoltál. És lám, nem valami erős érv, az "Ez nem igaz". Már érted?"
Akkor neked vannak értelmezési problémáid:) Nyilván ne azt keresd vissza, hmm?:)) Vagy azt hitted, hogy ha visszakeresed, amit neked írtam, akkor majd más lesz ott?:)
De segítek: másik beszélgetés volt, ahol a 73%-os haverodnak tételesen leírtam mindent, és akkor már nem először. Ha ezt sem érted, nem tudok már segíteni
"Minél többet olvasom Diótorta Felebarátunk válaszait, annál inkább egy magában beszélő (s közben erősen fél szemére pislogó) útszéli skizofrén képe rajzolódik ki előttem...
Brrrr."
Ó, a jó öreg meleg barátunk is megérkezett:) És ismét nagyon frappáns volt:)
És el is kezdődött az ateista vitamódszer:
Többen nekem estek és személyeskedtek:)
Áhá, szóval tényleg két felhasználót használsz, barátocskám! :D LOLXD
Aztán néha véletlenül a másikról írogatsz... cö-cö-cö, ez nem helyes! :)
"Áhá, szóval tényleg két felhasználót használsz, barátocskám! :D LOLXD
Aztán néha véletlenül a másikról írogatsz... cö-cö-cö, ez nem helyes! :)"
Ateista logika és az igazságuk kikezdhetetlen:)
Persze csak egy acc-om van, de te nylván jobban tudod.
HA más is írta, hogy meleg vagy, az nem az én bajom, de persze szabadon fantáziálhatsz itt a GYAK-on. De miért csak két regem van, miért nem száz?
@ Amikor az oszlopokról ír, a szárazföldről beszél a Biblia, és az oszlopok mai nevei kontinentális talapzatok.
Látod ezt nem tudtam. Nyilván a zsidó kecskepásztoroknak is ez ugrott be rögtön.
@ Gondolom nem vártál kvantumfizikai leírást:) Semmit sem bizonyít
Szerintem a kontinentális talapzatok után Isten a kvantum fizika rejtelmeibe is beavathatta volna a kecskepásztorokat. A föld gömbölyűségét elmagyarázni persze jóval egyszerűbb, s erre a sátorponyvás hasonlat volt a legcélszerűbb. Isten kifeszíti az eget, mint a sátorponyvát, ami egyértelműen az bizonyítja, hogy a föld gömbölyű, s nincs felette szilárd égbolt.
"A látomás, amelyet fekvőhelyemen láttam, ez volt: Láttam egy fát a föld közepén; nagyon magas volt. A fa csak nőtt és erősödött; olyan magas lett, hogy az égig ért, és még a föld széléről is látni lehetett." (Dán 4,7-8)
Ez a rész is a gömbölyű földet igazolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!