Ti mit gondoltok a lapos Föld elméletről?
Az a tapasztalatom, hogy akik ilyesmiben hisznek, azoknak igencsak téves elképzeléseik vannak a világról. Pl. fogalmuk sincs, hogy egy repülő mennyire parányi kis pont a Föld méretéhez képest, vagy halvány lila gőzük sincs, hogy működik a gravitáció. Egy beszűkült kis világban élnek, és nem hajlandóak tágítani a tudásukat.
Csak remélni tudom, hogy nem érvényesül az egy bolond százat csinál hatás, és korlátozott lesz azoknak a száma, akik ilyesmiben hisznek, és nem engedik magukat elbutítani az emberek.
Amúgy még az is a gond velük, hogy hiába mutogatunk nekik bármilyen bizonyítékot a gömbölyű Földről, akik egyszer el kezdenek hinni és állítani valamit, nagyon nehezen bírhatók jobb belátásra (amolyan "csakazértisezthiszem" hatás érvényesül), és inkább kigondolnak mindenféle badarságokat, mintsem belássák, hogy tévedtek.
Pl. #1 írta, hogy a NASA fotókat is készített a Földről. Akik már fanatikusan hisznek, azok ezt is meg tudják magyarázni, mégpedig azzal, hogy az összes NASA fotó hamisítvány, mert ez a mocskos NASA félrevezet minket. :S
Lehet, hogy túl gyanakvó vagyok. Úgy sejtem, ez valami teszt, hogy elég hülyék már az emberek.
Magyar honlapjuk is van? Engem az érdekelne honnan van rá pénz?
Tudom kicsit off, de évente max 10000Ft egy honlap fenntartása (az ingyenes, de reklámmal tele szórt verziókról nem beszélek és nyilván nem egy index.hu/origo.hu látogatottságú minőségű honlapról van szó)
Internet előnye és átka, hogy bárki viszonylag egyszerűen és olcsón tehet elérhetővé kb. bármit az egész világ számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!