Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ti mit gondoltok a lapos Föld...

Ti mit gondoltok a lapos Föld elméletről?

Figyelt kérdés
A héten volt a Fókuszban egy riport, és ott azt állította egy ember, hogy a Föld lapos nem gömbölyű.

2017. aug. 6. 09:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%

Fúúú, #9. A feléig bírtam elolvasni a cikket. Elég meredek: háttérhatalom/zsidó összeesküvés/reinkarnáció. Uff.

Én ilyenkor nem is haragszom az ilyenekre, csak azt sajnálom, hogy egy atmoszférát lélegzek velük.

2017. aug. 6. 19:36
 12/25 dq ***** válasza:
hogy trollkodnak
2017. aug. 6. 19:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy aki ezt állítja, egész életében hazudtak neki, gyanakvóvá, paranoiássá vált, így azt gondolja, hogy az egész világ megvezeti a "hiszékeny" embereket. Persze volt már olyan, hogy meg kellett változtatni a törikönyveket, mert új bizonyítékok kerültek napvilágra, meg dőltek már meg elméletek, amiket tanultak az emberek. De miért akarnák az egész emberiséget manipulálni az űrfelvételekkel? Mert az illető azt is állította, hogy ezek a felvételek nem valósak.
2017. aug. 7. 09:48
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

"és ott azt állította egy ember, hogy a Föld lapos nem gömbölyű."

Az az ember komp akart lenni...

2017. aug. 7. 10:56
 15/25 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként meg mára divat lett mindent tagadni. Honfoglalást, holokausztot, Csernobilt, stb. Senkit sem érdekel az ezernyi bizonyíték, az élő tanúk, csak nyomják a maguk hülyeségeit.
2017. aug. 7. 11:01
 16/25 Wadmalac ***** válasza:
95%

Amúgy elég vicces elmélet lenne arra a célra, hogy megmutassuk vele, hogyan lehet tényekből, féligazságokból és ferdítésekből, hazugságokból teljesen alaptalan, de tudományosnak látszó "elméleteket" összerakni.

Vicces lenne, ha nem lenne,aki elhiszi.

De sajnos van.

2017. aug. 7. 11:20
 17/25 Wadmalac ***** válasza:
95%

"Egyébként meg mára divat lett mindent tagadni. Honfoglalást, holokausztot, Csernobilt, stb."

Rel. elméletet, evolúciót, ősrobbanást stb.

Sajnos igaz.

Megérne egy nagy pszichikai kutatást, hogyan tudnak ezek a hülyeségek vírusként terjedni.

2017. aug. 7. 11:22
 18/25 A kérdező kommentje:
Az is lehet kíváncsiak rá bedőlnek, elhiszik-e nekik amit mondanak, állítanak. Mintha így akarnának "hatalmat", elismerést szerezni. Vagy csak egy jót akarnak röhögni rajtunk. De már nem is tudom mit gondoljak, egy agyturkásznak is nehéz lenne megfejtenie ezt a viselkedést. Az is lehet tényleg komolyan gondolja, azt hiszi az egyetemes tudás az ő kezében van, a fene se tudja.
2017. aug. 7. 14:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Wadmalac,

Konnyen: eme "tudast" tudo erezheti, hogy o tobb a tobbieknel, mindenki mas csak egy hiszekeny birka, csak o, a kivalasztottak egyike van a kiveteles tudas birtokaban. Ez is csak egy onigazolas, amivel tobbnek erezhetem magam. Van aki ezert megdolgozik, van aki tanul - es van aki a konnyen elerheto, munkat igazabol nem igenylo altudomanyert nyul.

2017. aug. 7. 15:56
 20/25 anonim ***** válasza:

Az én családom annyira hülye volt, hogy nem tudta, a föld lapos.

Le is esett mindenki a széléről, még én is.

Ja én nem. :D:D

Egyszer egy ismerősöm megkérdezte, hogy miért nem látszik Kékestető-ről a Balaton, vagy a tenger. :D

2017. aug. 7. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!