Ti mit gondoltok a lapos Föld elméletről?
Fúúú, #9. A feléig bírtam elolvasni a cikket. Elég meredek: háttérhatalom/zsidó összeesküvés/reinkarnáció. Uff.
Én ilyenkor nem is haragszom az ilyenekre, csak azt sajnálom, hogy egy atmoszférát lélegzek velük.
"és ott azt állította egy ember, hogy a Föld lapos nem gömbölyű."
Az az ember komp akart lenni...
Amúgy elég vicces elmélet lenne arra a célra, hogy megmutassuk vele, hogyan lehet tényekből, féligazságokból és ferdítésekből, hazugságokból teljesen alaptalan, de tudományosnak látszó "elméleteket" összerakni.
Vicces lenne, ha nem lenne,aki elhiszi.
De sajnos van.
"Egyébként meg mára divat lett mindent tagadni. Honfoglalást, holokausztot, Csernobilt, stb."
Rel. elméletet, evolúciót, ősrobbanást stb.
Sajnos igaz.
Megérne egy nagy pszichikai kutatást, hogyan tudnak ezek a hülyeségek vírusként terjedni.
Wadmalac,
Konnyen: eme "tudast" tudo erezheti, hogy o tobb a tobbieknel, mindenki mas csak egy hiszekeny birka, csak o, a kivalasztottak egyike van a kiveteles tudas birtokaban. Ez is csak egy onigazolas, amivel tobbnek erezhetem magam. Van aki ezert megdolgozik, van aki tanul - es van aki a konnyen elerheto, munkat igazabol nem igenylo altudomanyert nyul.
Az én családom annyira hülye volt, hogy nem tudta, a föld lapos.
Le is esett mindenki a széléről, még én is.
Ja én nem. :D:D
Egyszer egy ismerősöm megkérdezte, hogy miért nem látszik Kékestető-ről a Balaton, vagy a tenger. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!