Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?
Neked nem az anyad mondta ezt meg, kiskocsog, hanem a haevrjaid a ferfi..ngon, onnan szabadultal ide, mert megint nyitva maradt a ketrecajto. nem veszed eszre, hogy itt minden ferfi es no ellentmond neked? te mesz szembe a red pilles mocskoddal a forgalommal, georg herceg vagy aki vagy, nem veszed eszre? Itt akarod reklamozni az idegbeteg oldalaitokat? Ezt mar kivesezted a blogodon, te kis szerencsetlen, volt ot ferfi himbilimbis himsoven tarsad, aki bologatott neked, de azon kivul senki. Mi a fenet akarsz meg? mi akarsz? Akarod a szemedbe hallani az igazsagot? Jo, akkor halld:
1, nem erdekli a noket, hogy Eva bunet akarjatok veluk lenyeletni
2, lecarjuk, hogy a himbilimbid, azaz a szuletesed okan neked jar a szuz lany
3, hiaba vagy a gyerekeink apja, ha car ember vagy, egy jellemtelen goreny, otthagyunk a pcsaba
4, fogd fel, hogy neked emberileg semmi tobb nem jar, mint egy nonek
5, tudom, hogy ezt neked fajdalmas most hallani, de muszaj az arcodba tolni
6, a nok is uvoltottek a fajdalmukat evezredeken at, de ti csak legyintettek ra
6, most tudd meg, hogy mit jelent, hogy a hited szerint elnyomott vagy (fajdalmas ugye, hogy eldobando targykent kezelnek?)
7, nyeld le, kis baratom, mert ezt ugy hivjak, hogy karma...
8. ne vergodj, ne rugozz most a sorsod ellen, ez lett neked kiosztva a sorstol, nyeld le, turd el el tisztesseggel (mint ahogy a nok is elturtek)
9, tudd, hogy a normalis ferfiaknak mindig lesz hites tarsuk, a hozzad hasonloknak meg sohasem
10, a hiba nem a nok keszulekeben van, hanem a tiedben... imadkozni fogok erted, hogy az Ur vilagositsa meg az elmedet. :)
Elkepzelem, hogy szuz lany vagyok es a kerdezo kerulget engem: Bunos vagyok, bunos vagyok, majd a te tisztasagod megment engem, kerlek ments meg a szuzessegeddel!
A szemebe neznek es ugy rugnam tokon, hogy az isteneig ropulne. Vezekeljen nala, ne nalam, ne ram vesse a sajat terheit, hanem vigye a katolikus istene ele. Ebben Jezus sehol nincs, csak manipulalni szeretne a kis kcsog kerdezo. Fajdalom, de ezt mar atlatjak a a nok.
23 èvesen felnőttnek számítassz, ha az èdesanyád mondja meg, hogy kit vehetsz el, vagy kit nem, az nem kicsi baj. Ödipuszika.
Mèg ha szűz is lesz a jövendőbelid, akkor is sajnálom, mert az ilyen sárkány anyós mellett nem lesz könnyű dolga (nem is beszèlve a fèrjèről).
Válaszolva a kèrdèsedre (az eddigi hozzáállásod alapján) te akkor követsz el bűnt, ha bármilyen nőt elveszel felesègül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!