Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnt követek el, ha olyan nőt...

Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én azt hallottam, hogy az ilyen férfi kurafi, mert egy tisztességes férfi csak szűz lányt vesz el feleségül, még abban az esetben is, ha esetleg ő maga már nem szűz. Ugyanis a férfi még mindig kevésbé mocskolja be magát, ha elveszti a szüzességét, mint a nő: a nő esetében helyrehozhatatlanok a következmények, és pl. az anyai hivatásra sem alkalmas már. Én ezt tanultam, de kissé elbizonytalanodtam benne, ezért kérdezem most itt.
2017. júl. 3. 14:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/130 changename ***** válasza:
100%
Anyád nem ál rokonságban a texasi láncfűrészes anyával?
2017. júl. 3. 22:51
 62/130 changename ***** válasza:
89%
Nem a kérdezvel van a baj hanem a mentorával.
2017. júl. 3. 22:53
 63/130 anonim ***** válasza:
86%

Neked nem az anyad mondta ezt meg, kiskocsog, hanem a haevrjaid a ferfi..ngon, onnan szabadultal ide, mert megint nyitva maradt a ketrecajto. nem veszed eszre, hogy itt minden ferfi es no ellentmond neked? te mesz szembe a red pilles mocskoddal a forgalommal, georg herceg vagy aki vagy, nem veszed eszre? Itt akarod reklamozni az idegbeteg oldalaitokat? Ezt mar kivesezted a blogodon, te kis szerencsetlen, volt ot ferfi himbilimbis himsoven tarsad, aki bologatott neked, de azon kivul senki. Mi a fenet akarsz meg? mi akarsz? Akarod a szemedbe hallani az igazsagot? Jo, akkor halld:

1, nem erdekli a noket, hogy Eva bunet akarjatok veluk lenyeletni

2, lecarjuk, hogy a himbilimbid, azaz a szuletesed okan neked jar a szuz lany

3, hiaba vagy a gyerekeink apja, ha car ember vagy, egy jellemtelen goreny, otthagyunk a pcsaba

4, fogd fel, hogy neked emberileg semmi tobb nem jar, mint egy nonek

5, tudom, hogy ezt neked fajdalmas most hallani, de muszaj az arcodba tolni

6, a nok is uvoltottek a fajdalmukat evezredeken at, de ti csak legyintettek ra

6, most tudd meg, hogy mit jelent, hogy a hited szerint elnyomott vagy (fajdalmas ugye, hogy eldobando targykent kezelnek?)

7, nyeld le, kis baratom, mert ezt ugy hivjak, hogy karma...

8. ne vergodj, ne rugozz most a sorsod ellen, ez lett neked kiosztva a sorstol, nyeld le, turd el el tisztesseggel (mint ahogy a nok is elturtek)

9, tudd, hogy a normalis ferfiaknak mindig lesz hites tarsuk, a hozzad hasonloknak meg sohasem

10, a hiba nem a nok keszulekeben van, hanem a tiedben... imadkozni fogok erted, hogy az Ur vilagositsa meg az elmedet. :)

2017. júl. 3. 22:58
 64/130 anonim ***** válasza:
100%
Igazi, bigott farizeusok vagytok anyáddal együtt. Bukott emberek vagytok, azért bújtok a dogmáitok mögé! Elvagytok ti ketten magatoknak. Nem lesz hús-vér nő, aki belemenne ebbe az édes hármasba :D
2017. júl. 3. 23:01
 65/130 anonim ***** válasza:
83%

Elkepzelem, hogy szuz lany vagyok es a kerdezo kerulget engem: Bunos vagyok, bunos vagyok, majd a te tisztasagod megment engem, kerlek ments meg a szuzessegeddel!

A szemebe neznek es ugy rugnam tokon, hogy az isteneig ropulne. Vezekeljen nala, ne nalam, ne ram vesse a sajat terheit, hanem vigye a katolikus istene ele. Ebben Jezus sehol nincs, csak manipulalni szeretne a kis kcsog kerdezo. Fajdalom, de ezt mar atlatjak a a nok.

2017. júl. 3. 23:24
 66/130 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél egy szivességet az utódaidnak, a mi utódainknak, a világnak. Ne akarj szaporodni. Te és édesanyád nagyon betegek vagytok. Ezt a betegséget ne adjátok tovább, bár nem fertőző nagyon, ahhoz nagyon iq szint alatt kell lenni.
2017. júl. 4. 04:33
 67/130 anonim ***** válasza:
100%

23 èvesen felnőttnek számítassz, ha az èdesanyád mondja meg, hogy kit vehetsz el, vagy kit nem, az nem kicsi baj. Ödipuszika.

Mèg ha szűz is lesz a jövendőbelid, akkor is sajnálom, mert az ilyen sárkány anyós mellett nem lesz könnyű dolga (nem is beszèlve a fèrjèről).

Válaszolva a kèrdèsedre (az eddigi hozzáállásod alapján) te akkor követsz el bűnt, ha bármilyen nőt elveszel felesègül.

2017. júl. 4. 08:07
 68/130 A kérdező kommentje:
És sima kapcsolat sem lehet? (házasság nélkül)?
2017. júl. 4. 08:32
 69/130 anonim ***** válasza:
100%
Ne, te ne akarj kapcsolatot, , még a végén utódod lenne... Vagy van egy jobb ötletem, miért nem kérdezed meg anyucit?
2017. júl. 4. 08:49
 70/130 changename ***** válasza:
100%
Lehet sima kapcsolatod meg meg is nösülhetsz- javaslom előbb változtass a gondolataidon.
2017. júl. 4. 09:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!