Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?
Te most ezeket tök komolyan irod..?
Ha igen magyarázzad mármeg hogy miért nem alkalmas anyai hivatásra aki nem szüzen ment férjhez??
Elsőnek: Anyám szűzen ment férjhez, ezt biztosan tudom, mert ő soha nem hazudott, és Tőle tudom. Tehát Ő nem mocskolta be magát.
Harmadiknak: Igen, komolyan írom, mert ezt tanultam otthon. És van is benne logika, mert ha valaki már volt más partnerrel, akkor annak a személyisége is átivódott belé valamennyire (a szexnek pont ez a lényege, nem maga a dugás), akkor viszont már én is egy kevert személyiségű nővel fogok egyesülni, és a gyerekeinkbe is ezt fogom örökíteni. Másrészt az olyan nő, aki már volt más partnerrel, könnyebben is lép félre, mert már nem én vagyok neki az első, és a tudatában is az van, hogy hiszen lehet több férfival is tulajdonképpen, miért ne lehetne egy újabbal. Míg ha valaki szűzen jön hozzám, akkor én voltam eddig az egyetlen férfi az életében, és a biológiai reflexei révén is a szexet kizárólag az én személyemhez fogja kötni. Persze akkor is félreléphet utána, de akkor az első számú férfi mégis én vagyok az életében.
Kerdezo, teged becsaptak. Egy nonek teljesen mindegy, hogy az elso farok vagy az eleteben, vagy a harmadik esetleg az otodik. Egy no ahhoz lesz huseges, akivel kolcsonesen szeretik, becsulik es tisztelik egymast, a szuzesseg elvesztesenek ehhez semmi koze nincs. Futobolond ferfiak terjesztik ezt a szuz lanyokrol, de semmi alapja nincs. Te tobbet kepzelsz a ferfiui minosegedrol, mint amennyit az valojaban er a noknek.
Te mar "mocskos" vagy a hited szerint, nincs jogod bemocskolni egy szuz lanyt a ferfiui onzesed miatt.
A kérdező egy kretén, fogyatékos, elmebeteg.. normális ember így nem gondolkodhat. Ha igen, hát tényleg megérett a világ a pusztulásra.
Ha meg csak trollkodsz, akkor ku&va jól csinálod, de akkor húzz a fa@ba baz@+ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!