Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?
Es milyen jogra es elvarasra alapozod a felesegeddel kapcsolatos igenyedet?
Szoval jol ertem, hogy kihasznaltal szexualisan egy not, aki szerelmes beled?
Jaaaa, hogy katolikus vagy! Mar ertem, ez mindent elmond a jellemedrol.
Nem az a problema, hogy szuz lanyt akarsz felesegnek, hanem az, hogy erre neked semmi erkolcsi alapod nincs. Csak azt varhatsz el egy embertarsadtol, amit te is nyujtani tudsz. Az meg, hogy uj telefonnal es mas targyakkal veted ossze a noket es a hites felesegedet, haaaat koma, van ott baj a fejecskedben, nem is keves.
Aruld mar el, kerlek, hogy hany eves vagy? En 18-nal tobbnek nem gondollak.
"Ott van az összes nyavalyája amit az előző kapcsolataiból visz magával, lelki problémák, az előző férfiak személyisége ott van benne, az, hogy kidobták, stb, az összes nyavalyáját viszi magával. Ki a rossebnek kell az ilyen?"
Viszont te viheted a hazassagodba a nyugodet es nyavalyadat, igaz? A szuzlanynak meg kotelessege azt elviselni, vagy hogy gondolod? Viselje el a ket szep szemedert, vagy miert? Te nagyon nem erted az embereket, szerintem azzal sem vagy tisztaban, hogy a Fold nevu bolygon elsz.
Amugy meg eddig csak sejtettem, de mar biztos vagyok benne, hogy egy elfuseralt troll vagy a ferfi(fi)ngrol.
Gratulalok, igyal meg tobb redpill fOst, majd attol talan megvilagosodsz!
A paráznaság,egy a bűnök közül.
Bárki elkárhozhat,egy meg nem bánt pletykálodásért épp úgy,mint a meg nem bánt paráznaságért,és a paráznaság bűnét ugyanúgy eltörölheti Krisztus vére,mint bármilyen bűnt.
Ebben semmi különbség nincs férfi,és női bűnök között.
Van tapasztalatod a nokkel? Komolyan? Szoval nem csak egyszer buktal, hanem tobbszor bukogattal? Mert ugye az utobbi az mar tervezett "bunelkovetes" a katolikus szekta szerint is. Kecskevel es kisfiuval voltal-e mar? A szukakutya a hatsoudvarban lelepult sEggel kozelit hozzad?
Te direkt provokalsz itt, mokuska, ezert ne vedd zokon az elozo ket mondatomat. :-)
"Egyébként az a nő is behálózott"
Vilagos, neked ehhez semmi kozod nincs, az a kva EVA gyutt azzal a kva almaval, oszt megetett tegedet.
Egy ferfit nem lehet "behalozni", egy Ferfi mindig ura onmaganak. Ha meg nem, akkor nem haritja a felelosseget a nore.
Te bAcni akartal, koma, bAcni mindenaron, es ezt meg is tetted, kihasznalva, hogy talaltal hozza egy not, aki szeret teged. Most aruld mar el, hogy miert is kene neked egy szuz lany felesegnek, miert is erdemelnel te egy tisztesseges not? Elarulod?
"mert egy züllött, bukott nő"
Mond csak te valahogy reinkarnálódtál 2000 ével ezelöttröl?
Nem voltál te valahogyan azok közt akik meg akarták kövezni azt a nőt akit Jézus elé vittek?
Figyelj csak kis pubi álj fel a tükörelött egy ujságpapírra és pofozd fel magad jó nagyokat akasz le magadnak.
Miért nevezed meg Isten teremtményét züllött bukott nőnek, Jézus vére nem tudná tisztára mosni a vétkét?
Kinek képzeled magad valami pap növendék bukott félresikerült kísérlete vagy?
Mivel nem vagy házas, és rühettél paráználkodtál! Egy parázna férfi vagy és ráadásul még meg is vádolod azt akit bemocskoltál. Innentröl kezdve a gyehenna kénköves tüze, a fogcsikorgatás és a visitás a részed, HA MEG NEM TÉRSZ!
"Most aruld mar el, hogy miert is kene neked egy szuz lany felesegnek, miert is erdemelnel te egy tisztesseges not? Elarulod?"
ERRE VALASZOLNAL VEGRE??
Sunyi es csuszos vagy, mint a kigyo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!