Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnt követek el, ha olyan nőt...

Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én azt hallottam, hogy az ilyen férfi kurafi, mert egy tisztességes férfi csak szűz lányt vesz el feleségül, még abban az esetben is, ha esetleg ő maga már nem szűz. Ugyanis a férfi még mindig kevésbé mocskolja be magát, ha elveszti a szüzességét, mint a nő: a nő esetében helyrehozhatatlanok a következmények, és pl. az anyai hivatásra sem alkalmas már. Én ezt tanultam, de kissé elbizonytalanodtam benne, ezért kérdezem most itt.
2017. júl. 3. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/130 anonim ***** válasza:
100%
De a te gondolkodasod szerint mivel magad mocskos vagy, azt beletenned a szuz felesegedbe (es a gyerekeidbe), ezt nem talalod undoritonak? Egy indokot mondj, hogy miert JARNA neked szuz feleseg.
2017. júl. 3. 18:11
 32/130 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, aruld mar el, hogy melyik szektahoz tartozol? Hol tanitjak, hogy a sajat bukasodat egy szuz novel teheted jova az utodaidban? Melyik ilyen elborult tanokat hirdeto szekta tagja vagy?
2017. júl. 3. 18:15
 33/130 anonim ***** válasza:
90%
My Gosh, ez komolyan beszél... :O Szóval azért nem alkalmas a nő az anyaszerepre, mert már volt férfival? Behálózott egy nő? Örülj neki, szerintem Ő volt az első, meg az utolsó, te normális, intelligens nőt nem fogsz az életben kapni. Apa szerepről ne is álmodj. Szerencsére a Jó Isten elintézett, tutira szaporodás képtelen vagy kis puha pö@öddel.
2017. júl. 3. 18:24
 34/130 anonim ***** válasza:
100%
Idióta. Nem, az ilyet meg kell kövezni.
2017. júl. 3. 18:37
 35/130 anonim ***** válasza:
0%

Az itt olvasottak rettenetesek,

Hogy valakinek konzervatívak a szülei, az nem minden esetben probléma. Sőt, lehet, hogy Isten előtt tisztább dolog.

Persze ez attól is függ, hogy miben konzervatívak.

Isten előtt a Férfi ugyan olyan tisztátalannak minősíthető, mint az asszony,

Régen mind a két fél halállal lakolt ezért.

Isten nem degradálja le a nőket, azért hogy a Férfi különb és többet engedhet meg magának, csak azért mert Isten Őt nevezte ki a család vezetésére.

Sőt példamutatással tartozik.

Ahogy írtam, ha tudatlanul élte az életét, mert ilyen nevelésben részesült, Isten elnézi, de ha tudomására jut a helyes eljárás, onnantól felelőssége van betartani azt.

(Cselekedetek 17:29, 30) . . .. 30 Igaz, az Isten szemet hunyt az ilyen tudatlanság ideje felett, . . .

Egyiknek sincs megengedve Isten szava szerint.

2017. júl. 3. 18:37
 36/130 anonim ***** válasza:
100%

"Engem tartanak álszentnek, de közben a médiában mindenütt azt lehet hallani, hogy új autó, új telefon, új lakás, stb. Ezek szerint a használt telefon nem jó, de a hasznát nő igen? Most akkor ki az álszent?"

Hogy jön ide a média???

Te mi a lófingról beszélsz most?

Magyarázd már el légyszíves.

"És én azért akarok tisztességes lányt feleségül venni, hogy legalább az ő oldaláról ne kerüljön mocsok az utódaimba, ha már én magam mocskos is lettem."

És mi van,ha tőled sokkal több mocsok kerül az utódaidba,mint abból a férfiból,akivel előtted lefeküdt a lány?

2017. júl. 3. 19:00
 37/130 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező nem csak azzal az egy nővel feküdt le, hanem annak a nőnek az összes eddigi partnerével, és azok partnereivel és így tovább. Hirtelen azt se tudom eldönteni, hogy az ő nézetei szerint az a rosszabb, hogy ennyi idegen baktériumot hordoz magában, vagy hogy (szerinte) ennyi személyiséggel egyesült. Érdekelne, hogy milyen eldugott, elzárt világvége helyen nevelkedhet fel egy ilyen gondolkodású ember. Még ha a szülei így nevelték is, vagy ha szigorúan csak egyházi iskolába járt és sehova máshova, akkor sem tudom elhinni, hogy valaki ezen a szinten képes volt megrekedni.

Kérdező, jól mondták, téged becsaptak. Nagyon sok mindenben.

Mit tehetnél? Kezeltesd magad! Vagy nem is tudom, szerintem nézz körül a világban és találkozz kettőnél több nővel.

2017. júl. 3. 19:03
 38/130 anonim ***** válasza:
84%
Amugy a kerdezo nincs egyedul a torz vilagkepevel, a kereszteny tarskeresok teli vannak hozza hasonlo ferfiakkal, akik hetyegnek fuvel-faval, meg azzal, aki/ami eppen adodik, de maguknak felesegnek szuz lanyt akarnak. Ott is sirnak, hogy nincs megfelelo felesegnek valo, de nem azert mert nincs eleg szuz lany, hanem mert nem kellenek az ottani noknek (sem). Meg egy hithu kereszteny lany sem akar maganak ilyen gondolkodasu ferjet. Kivancsi vagyok, hogy mikor esik le nekik, hogy mar nem az okorban elunk.
2017. júl. 3. 19:09
 39/130 A kérdező kommentje:
Egyrészt, a farkam nem puha, mikor azzal a nővel voltam, olyan mereven állt, hogy öröm volt nézni. Másrészt az a nő szeret is engem, ezt biztosan tudom. Ezzel együtt is nekem az a véleményem, hogy attól, hogy valaki már nem szűz, még lehetnek igényei a felesége tekintetében. És visszatérve arra, hogy melyik szekta tagja vagyok: egyiknek se, én római katolikus vallású vagyok. És nem állítom, hogy azzal, ha egy szűz lányt veszek el feleségül, jóvá teszem a bűnömet: csupán azt állítom, hogy ha ezek után egy bukott nőt vennék el feleségül, azzal meg még rosszabbat tennék.
2017. júl. 3. 19:20
 40/130 A kérdező kommentje:
36-osnak: arról beszélek, hogy egyik részről azt hangsúlyozzák, hogy mindenből új kell, telefonból, autóból, stb, nem jó a használt, csak a vadonat új, ugyanakkor a nők tekintetében meg senkit nem érdekel már lassan, hogy mennyire használt, kik használták előtte, mindegy csak nő legyen. Ez pedig szerintem nem túl logikus. Ha valakinek megfelel a használt nő, akkor feleljen meg a használt autó is, ne akarjon abból se újat. Mert szerintem egy autónál még mindig kevesebb probléma adódik abból, ha használt, mint egy nőnél. Ott van az összes nyavalyája amit az előző kapcsolataiból visz magával, lelki problémák, az előző férfiak személyisége ott van benne, az, hogy kidobták, stb, az összes nyavalyáját viszi magával. Ki a rossebnek kell az ilyen?
2017. júl. 3. 19:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!