Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?
Az itt olvasottak rettenetesek,
Hogy valakinek konzervatívak a szülei, az nem minden esetben probléma. Sőt, lehet, hogy Isten előtt tisztább dolog.
Persze ez attól is függ, hogy miben konzervatívak.
Isten előtt a Férfi ugyan olyan tisztátalannak minősíthető, mint az asszony,
Régen mind a két fél halállal lakolt ezért.
Isten nem degradálja le a nőket, azért hogy a Férfi különb és többet engedhet meg magának, csak azért mert Isten Őt nevezte ki a család vezetésére.
Sőt példamutatással tartozik.
Ahogy írtam, ha tudatlanul élte az életét, mert ilyen nevelésben részesült, Isten elnézi, de ha tudomására jut a helyes eljárás, onnantól felelőssége van betartani azt.
(Cselekedetek 17:29, 30) . . .. 30 Igaz, az Isten szemet hunyt az ilyen tudatlanság ideje felett, . . .
Egyiknek sincs megengedve Isten szava szerint.
"Engem tartanak álszentnek, de közben a médiában mindenütt azt lehet hallani, hogy új autó, új telefon, új lakás, stb. Ezek szerint a használt telefon nem jó, de a hasznát nő igen? Most akkor ki az álszent?"
Hogy jön ide a média???
Te mi a lófingról beszélsz most?
Magyarázd már el légyszíves.
"És én azért akarok tisztességes lányt feleségül venni, hogy legalább az ő oldaláról ne kerüljön mocsok az utódaimba, ha már én magam mocskos is lettem."
És mi van,ha tőled sokkal több mocsok kerül az utódaidba,mint abból a férfiból,akivel előtted lefeküdt a lány?
A kérdező nem csak azzal az egy nővel feküdt le, hanem annak a nőnek az összes eddigi partnerével, és azok partnereivel és így tovább. Hirtelen azt se tudom eldönteni, hogy az ő nézetei szerint az a rosszabb, hogy ennyi idegen baktériumot hordoz magában, vagy hogy (szerinte) ennyi személyiséggel egyesült. Érdekelne, hogy milyen eldugott, elzárt világvége helyen nevelkedhet fel egy ilyen gondolkodású ember. Még ha a szülei így nevelték is, vagy ha szigorúan csak egyházi iskolába járt és sehova máshova, akkor sem tudom elhinni, hogy valaki ezen a szinten képes volt megrekedni.
Kérdező, jól mondták, téged becsaptak. Nagyon sok mindenben.
Mit tehetnél? Kezeltesd magad! Vagy nem is tudom, szerintem nézz körül a világban és találkozz kettőnél több nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!