Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnt követek el, ha olyan nőt...

Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én azt hallottam, hogy az ilyen férfi kurafi, mert egy tisztességes férfi csak szűz lányt vesz el feleségül, még abban az esetben is, ha esetleg ő maga már nem szűz. Ugyanis a férfi még mindig kevésbé mocskolja be magát, ha elveszti a szüzességét, mint a nő: a nő esetében helyrehozhatatlanok a következmények, és pl. az anyai hivatásra sem alkalmas már. Én ezt tanultam, de kissé elbizonytalanodtam benne, ezért kérdezem most itt.
2017. júl. 3. 14:17
 71/130 A kérdező kommentje:

65-ösnek (is): nyilván nem úgy fogok közelíteni egy szűz lányhoz, hogy "itt vagyok én, a bukott ember, ments ki engem a bűnből", hanem normálisan, úgy, mint ha semmi vaj nem lenne a fejemen. Aztán majd ráér megtudni később, ha egyáltalán elmondom neki valamikor is, mert miért is mondanám el? Baj az, ha úgy tudja rólam, hogy szűz vagyok? Van egy kispap barátom, akinek van barátnője (és még szűz), viszont a barátom elmondta nekem, hogy időnként szokott önkielégítést végezni. Mármint a kispap barátom. Kérdeztem, hogy a barátnőjének azt meg szokta-e mondani, azt mondta, nem, mert szerinte ezek a dolgok nem tartoznak a barátnőjére. Azt hiszem egyébként nőkkel is voltak korábban kapcsolatai. De ezek a dolgok nem tartoznak a nőre szerintem se. Egyébként is, ha az a nő akivel lefeküdtem, szeretett engem, akkor nem is mocskolhatott be annyira, akkor meg miért ne vehetnék feleségül egy szűz lányt (aki egyébként énrólam is azt hiszi, hogy szűz vagyok). Az, hogy itt az emberek 99%-a nem ért egyet velem, annak pedig két oka van:

1. Aki nőként válaszol, az maga is érintve van, ezért sértettséget érez, mert hogy senki sem szívesen vállalja magára, hogy ő egy bukott nő;

2. Aki férfiként válaszol, az meg bevette a liberális média női egyenjogúságról szóló baromságait, és valójában a saját manipulálhatóságát rejtegeti azzal, hogy a bukott kv-kat védi az igazsággal szemben.

2017. júl. 4. 09:47
 72/130 A kérdező kommentje:
Ja, és van egy rokonom is, aki 35 éves korában nősült, előtte már voltak kapcsolatai nőkkel, ráadásul nem is éppen a legerkölcsösebb fajtával, és aztán 35 éves korában szűz lányt vett el feleségül. Szóval egyáltalán nem lehetetlenség amiket írok. És nagyon jól megvannak, a lány elfogadta őt olyannak amilyen, és nem tartotta bukott férfinak (egyébként a lány mélyen vallásos).
2017. júl. 4. 09:55
 73/130 anonim ***** válasza:
100%
Valaki rájött azóta,hogy ez most komoly-e,vagy csak valami Tesco gazdaságos kész átverés show?
2017. júl. 4. 10:37
 74/130 anonim ***** válasza:
100%

" hanem normálisan, úgy, mint ha semmi vaj nem lenne a fejemen. Aztán majd ráér megtudni később, ha egyáltalán elmondom neki valamikor is, mert miért is mondanám el? Baj az, ha úgy tudja rólam, hogy szűz vagyok? "

Nemsemmi pali vagy. Tehát a te nőd az maga a tökély legyen,de te meg titkolóznál előtte,képmutató lennél és ezt még normálisnak is tartod. Akkor oké,legyen ez a logika,akkor neked sincs semmi közöd ahhoz,hogy a nő kivel volt előtte. Én vártam házasságig,addig senkivel se voltam,de ha akkor te lettél volna az egyetlen férfi a Földön,akkor inkább szűzen halok meg.

2017. júl. 4. 10:52
 75/130 anonim ***** válasza:
100%
Most az egyszer örülnék, ha tényleg egy troll lenne, de nem! Halálosan komolyan beszél. Ijesztő, hogy ilyen retardált elmebetegek szaladgálnak kint az utcán szabadon... Aki szerint a személyiség a spermával vándorol át a nőbe, és fordítva a nőből a testnedveken keresztül a férfiba. És így lesz valaki kevert személyiség... A kérdező pszichiátriai eset, pszichopata, semmi kétség.
2017. júl. 4. 11:28
 76/130 anonim ***** válasza:
100%

Miért kezeled a nőket tárgy ként? Leragadtál a középkorban? A feleséged elvileg a lelki társad, akinek mindent elmondhatsz és azt szereti, aki vagy nem azt akit mutatsz a hazugságaiddal. Ha te hazudsz, neki miért kéne igazat mondania?

Csak mellékesen megkérdezném, mert érdekel, hogy a muszlimokról mit gondolsz?

2017. júl. 4. 11:57
 77/130 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem direkt provokál mindenkit. Az is biztos, hogy sem pappal, sem a keresztény hittel nem találkozott még. Ott egyértelműen elmondják, hogy ha egy házasság úgy jött létre, hogy az egyik félt félrevezették, akkor azt még az egyház sem tekinti megtörténtnek. De engem érdekel miket tud még kitalálni! :)

Kérdező! Honnan bizonyosodnál meg arról, hogy a nő aki magát szűznek mondja, valóban az még?

2017. júl. 4. 13:17
 78/130 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy jó, hogy hű de vallásosnak állítja be magát a kérdező, aztán simán kummantana, hazudna is meg vadházasságban élne, ha már bűn egy "züllött" (mondjuk életében egyszer szeretkezett) nővel hálni a szülei vagy a szektavezetője szerint. Ez aztán vallásosság! Ha nem tartod a vallásod alapelveit, akkor meg minek zavar, hogy bűnös-e ez meg az, vagy nem?
2017. júl. 4. 13:21
 79/130 anonim ***** válasza:
100%

A kerdezo hazudik. Azt allitja, hogy a katolikus kispap baratja, aki a papi hivatasra keszul, oltari nagy parazna. Mikor toroltek el a colibatust a papistaknal?

Az egesz kerdes arra van kihegyezve, hogy a noknek szuzen kell belemenniuk egy kapcsolatba vagy hazassagba, de a ferfiak kummanthatnak amennyit csak akarnak. Szerinte minden no kva, aki a ferje elott mar massal is volt egyutt. Kepzeljetek mar el azt a szerencsetlen szuzet, aki ehhez a sggfejhez hozzamegy, aztan kesobb kiderul, hogy egy puhapcsot fogott ki, aki soha nem tudja kielegiteni. A kerdezo szerint a nonek nem kell jo szex, fogadja csak el szepen azt, amit a ferjecskeje nyujatni tud. Alazatosan, szemlesutve, tartassal turje el egy eleten at. Mert CSAK.

Vegig alazza itt a noket, bunosnek, mocskosnak allitja be oket. Tudjatok, hogy mivel koveti el a no a legnagyobb bunt? Azzal, ha az ilyen moralisan es jellemileg selejtekhez megy ferjhez.

2017. júl. 4. 14:15
 80/130 anonim ***** válasza:
100%

"Ezen kívül Anyám megmondta, hogy ha olyan nőt veszek feleségül, aki előtte akár csak egy férfival is volt, kitagad, a nőnek pedig megmondja, hogy hol a helye. De szerintem igaza is van, mert az ilyen nő valóban kva, és tisztességes családból származó férfinak semmi dolga vele."

Tarthatod magad akármekkora tisztességes,tiszta szívű fényhercegnek fehér glóriás lovon,szerinted hány nőnek jön be egy olyan valaki,akit ennyire az anyja irányít? Mert gondolom,azért elvárásaid vannak...legyen értelmes,helyes arcú,cici,fenék legyen rendben.Na ez az,ami nem fog működni.Ha esetleg mégis találsz ilyet,nem lesz sokáig veled.Akkor fogod majd igazán leqrvázni.

2017. júl. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!