Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?
Kedves Mindenki!
Ezennel szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit félrevezettem (én voltam a "tisztaszívü" férfi), mivel nagy bűnt követtem el az itteni trollkodásommal Isten ellen is és azok ellen, akiket félrevezettem, vagy megbotránkoztattam. Ki kell jelentenem, amire közben ráeszméltem, hogy az egyetlen megoldás Jézus Krisztusban van, aki életét adta váltságul a bűnösökért, a "bukott" nőkért is. A paráznaság nem olyan bűn, amit Isten nem bocsát meg egy olyan nőnek vagy akár férfinak, aki Hozzá fordul. Ezt Neked is mondom, kedves utolsó, ha Őhozzá fordulsz segítségért, Ő nem fog ellökni Téged, és nem fogsz a pokol tüzén égni. Én is Őhozzá akarok térni, és azt akarom, hogy a szerelmem, Akiről itt szintén mindenféle mocskot írtam, szintén az Ő országába jusson, és majd amikor számot kell adnunk, mind a ketten jó feleletet adhassunk. Másrészt az is írva van, maga Jézus mondta, hogy ha mi, emberek, nem bocsátunk meg egymásnak, akkor a mi mennyei Atyánk se fogja megbocsátani a bűneinket. Tehát nekem, mint férfinak, kötelességem megbocsátani egy nőnek, hogy előttem már mással paráználkodott, márcsak azért is, mert Ő még így is különb nálam, ezt érzem. De most itt mindenkinek leírom, ami a valóság, és amit eddig is írnom kellett volna: BÍZZATOK ISTENBEN, ÉS VIGYÉTEK ELÉ A BŰNEITEKET, MERT Ő MEGBOCSÁT A BENNE BÍZÓKNAK. Jézus nem azért adta életét, hogy aki Benne bízik, azt hagyja elveszni és az ördög kezébe kerülni. Ezt fontoljátok meg, és azokat az ökörségeket, amiket "tisztaszívü" gyanánt írogattam, valójában (MOCSKOSLELKŰ FÉREG lett volna az igazi nevem), azokat hagyjátok figyelmen kívül. Azokkal a hozzászólásaimmal és kérdéseimmel csak az Ördög birodalmát építettem, és azt nem akarom tovább folytatni, inkább az Isten országát próbálom meg építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!