Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnt követek el, ha olyan nőt...

Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Én azt hallottam, hogy az ilyen férfi kurafi, mert egy tisztességes férfi csak szűz lányt vesz el feleségül, még abban az esetben is, ha esetleg ő maga már nem szűz. Ugyanis a férfi még mindig kevésbé mocskolja be magát, ha elveszti a szüzességét, mint a nő: a nő esetében helyrehozhatatlanok a következmények, és pl. az anyai hivatásra sem alkalmas már. Én ezt tanultam, de kissé elbizonytalanodtam benne, ezért kérdezem most itt.
2017. júl. 3. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/130 changename ***** válasza:
100%

"Ugyanis a férfi még mindig kevésbé mocskolja be magát, ha elveszti a szüzességét, mint a nő: a nő esetében helyrehozhatatlanok a következmények, és pl. az anyai hivatásra sem alkalmas már."

Azért azt nem kellene figyelmen kvül venni hogy a kérdező "tisztaszívü férfi"

"a férfi még mindig kevésbé mocskolja be magát,"

Hány nőt mocskoltál be a tiszta szíveddel?

2017. júl. 3. 17:04
 22/130 A kérdező kommentje:
Eddig, ha úgy tetszik, egyet "mocskoltam be", de ezt szándékosan tettem idézőjelbe, ugyanis az a nő előtte már a Jóisten tudja, hogy hány férfival volt, míg én teljesen szűz voltam, ezek után akkor kis is mocskolt be kit? Nem hiszem, hogy én teljesen szűz férfiként be tudtam volna mocskolni egy bukott nőt.. Ha igen, akkor nem tudom, valószínű már teljesen fel van fordulva a világ értékrendje.
2017. júl. 3. 17:16
 23/130 anonim ***** válasza:
83%

Szoval teged mar bemocskolt egy mocskos, bukott no (a te szavaiddal elve), de te meg mindig ugy erzed, hogy felsobbrendu tisztasagod miatt jogod van egy artatlan lany szuzesseget elvenni es ezzel atragasztani ra a sajat mocskodat, mert a te ferfiui mocskod nem is annyira mocsok?

Na, ezert utalom en a keresztenyeket; a vegtelen gog es arrogancia, valamint torzult egojuk miatt alkalmatlanok az egyuttelesre.

Meg egyszer mondom, hogy egy no sem a farokhoz kotodik, hanem a ferfi szemelyisegehez. Nekunk is csak annyit jelent a szex, mint nektek, nem kelle ezereves, peneszes dogmakkal felruhazni a parvalasztast, foleg nem a nok stigmatizalasaval.

2017. júl. 3. 17:30
 24/130 anonim ***** válasza:
89%
Amugy meg aruld mar te "tisztaszivu", hogy ki kenyszeritett, hogy a legnemesebb szervedet egy bukott nobe martogasd? Vagy akkor eppen az istened becsukta a szemet, szoval nem is kovetted el a paraznasag bunet?
2017. júl. 3. 17:32
 25/130 A kérdező kommentje:
Nem kényszerített senki, de az a nő behálózott, kihasználva a nagyobb tapasztalatát. Én meg persze hülye kan voltam, engedtem az ösztöneimnek, és szex lett a vége. Azóta már megbántam, de ez nem változtat azon, hogy megtörtént, és most már bemocskolódtam. Ezen változtatni most már sajnos nem lehet, azt viszont nagyon nem szeretném, ha ezek után már csak a használt nők közül válogathatnék, ezt gondolom, ti is megértitek.
2017. júl. 3. 17:46
 26/130 anonim ***** válasza:
90%
Ez az egész egy nagy álszent dolog,ami arról szól,hogy a férfi ki akar sajátítani magának egy nőt,mert hallani sem akar arról,hogy más férfival is volt dolga.Önző álláspontból indul az egész.Ezzel nem is lenne gond.Az a gond,hogy szentnek és erkölcsösnek állítod be.
2017. júl. 3. 17:47
 27/130 changename ***** válasza:
100%

Na akkor fussunk neki a dolgoknak

"Eddig, ha úgy tetszik, egyet "mocskoltam be", de ezt szándékosan tettem idézőjelbe, ugyanis az a nő előtte már a Jóisten tudja, hogy hány férfival volt, míg én teljesen szűz voltam, ezek után akkor kis is mocskolt be kit?"

Mivel szándékosan tetted csak egy kicsit mocskoltad be. Na de azt a nőt már rengeteg férfi bemocskolta előtted így egy nagyon mocskos nőt mégjobban bemocskoltál.

Na már most ez a nagyon bemocskolt nővel közösültél ami azt is jelenti hogy azonosultál testileg, eggyé váltál vele így ez a nagyon bemocskolt nő megosztotta a sok mocskát veled, így 50-50% lett a sok mocsok aránya.

Mivel te szántszándékkal csak egy kicsit mocskoltad be, így a megfelezett mocsokhoz hozzáadódik az a kicsi részed, így te annál a mocskos nőnél mocskosabb vagy.

2017. júl. 3. 17:53
 28/130 anonim ***** válasza:
100%

"azt viszont nagyon nem szeretném, ha ezek után már csak a használt nők közül válogathatnék, ezt gondolom, ti is megértitek."

Ha te kankent bemocskoltad a farkadat, sajnalom, de ezek utan neked csak hasznalt no jar. Ez igy igazsagos. A felfogasod es hited szerint te mar egy "mocskos kan" vagy, nem jar neked tiszta, szuz lany. Az a baj veled, hogy elvarasod meg vastag egod az van, de erkolcsileg es emberileg nulla vagy.

2017. júl. 3. 17:56
 29/130 changename ***** válasza:
100%

"azt viszont nagyon nem szeretném, ha ezek után már csak a használt nők közül válogathatnék"

A nem használt nők se nagyon, szeretnék hogy egy mocskos emberrel alapitsanak családot.

Mond csak kérdező hogy néz ki egy Biblia?

2017. júl. 3. 18:02
 30/130 A kérdező kommentje:

OK. És ezek után mit tegyek? Ha azt mondanám, hogy a továbbiakban csak a bukott nőkre fogok hajtani kizárólagosan, akkor rendben lennék? Őszintén: ki az közületek, aki kifejezetten egy használt nőt szeretne feleségének tudni? Őszinte válaszokat kérek. Engem tartanak álszentnek, de közben a médiában mindenütt azt lehet hallani, hogy új autó, új telefon, új lakás, stb. Ezek szerint a használt telefon nem jó, de a hasznát nő igen? Most akkor ki az álszent?

És én azért akarok tisztességes lányt feleségül venni, hogy legalább az ő oldaláról ne kerüljön mocsok az utódaimba, ha már én magam mocskos is lettem.

2017. júl. 3. 18:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!