Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Úr elpusztította Szodomát...

Az Úr elpusztította Szodomát és Gomorrát, mert az Úr igazságos. Most, ha körbenézünk a világban, akkor felfedezhetjük azt, hogy közel áll az emberiség pusztulásának eshetősége. Isten megint cselekedni fog?

Figyelt kérdés

2017. máj. 21. 22:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%
#107 De miért is érdekel engem az, hogy megtérítselek? Nekem mindezek után pont az okoz örömet, ha ott maradsz a sötétben, és makacsul vallod az téveset.
2017. jún. 2. 14:30
 112/130 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ay carramba! Nem tudom hogy mit akarsz még tenni a piros köteleddel, hiszen már meg van és erről volt szó hogy szerzel egyet. S így is lett!

"Mi a helyzet azokkal a fákkal, amik több ezer évesek, sőt, vannak köztük tízezer évnél idősebbek is."

Ő izé az hogy vannak több ezer éves fák. Nem egészen értem hogy ez hogyan is jön a kötélhez. Bocs de a gondolat olvasás az még mindig nem az erősségem.

"Nekem mindezek után pont az okoz örömet, ha ott maradsz a sötétben, és makacsul vallod az téveset."

Na ez egy érdekes dolog. Már Cerevisiae is kérdeztem korábban hogy mi ennek a jelentősége a mindennapi életben. Annak hogy valaki azt vallja hogy teremtés történt és nem evolúció. Az átlag ember mit tud elmondani az evoról? Szinte semmit, esetleg annyit amennyit az iskolában tanítottak vagy talán hallott néhány dolgot és kész!

2017. jún. 2. 16:29
 113/130 A kérdező kommentje:

"VÁRJATOK CSAK! #106 "A tudományt emberek teremtették" NEM!!! HOGY LEHET ILYET EGYÁLTALÁN MÉG GONDOLNI IS??!! Szerinted a fizikát az ember hozta létre? NEM. A kémiát az ember hozta létre? NEM. A biológiát az ember hozta létre? NEM NEM ÉS NEM!!! KÖTÉL! IDEGYERE, VAGY KÜLÖNBEN...!"

Elnézést, de itt megjegyezném azt, hogy kétféle tudományról beszélhetünk. A teljesről (itt abszolút) és az emberek által alkotottról,amely mindig fejlődik, de téved is, aztán korrigálják, de nem teljes, sosem lesz az. A teljes tudomány az Isten birtokában van, a tökéletlen pedig az az emberekében. Az a tudomány, amelyre te gondolsz, az emberek által alkotott rendszer.

2017. jún. 2. 20:10
 114/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%
Haló-haló. A műveletet sikeresen véghez vittem. Csak sajnos szellem vagyok úgyhogy dunsztot rá. Holnap reggel írok.
2017. jún. 2. 21:07
 115/130 A kérdező kommentje:
Várjuk. Én meg itókáért lépek. Szomjas vagyok. De jövök.
2017. jún. 2. 21:21
 116/130 anonim ***** válasza:

Hajrá! Egy kis pálesz sohasem árt!

Én meg még az alkének kémiáját nézem át, aztán gyüvök!

2017. jún. 2. 21:23
 117/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%
Hm, csak nekem nincs tennivalóm? Senki sem érzékel engem, olyan magányos vagyok így szellemként! :"C
2017. jún. 2. 21:29
 118/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%
Ha a legutóbbi kommenteket átlagban megvizsgáljuk, azt látjuk hogy átmentünk paródiába nagyjából...
2017. jún. 2. 21:58
 119/130 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Hm, csak nekem nincs tennivalóm? Senki sem érzékel engem, olyan magányos vagyok így szellemként!"

Nézd át te is az alkének és egyből lesz tenni valód! Szomorú hogy magányos vagy. De a jó hír az hogy nem kell annak lenned.

"Ha a legutóbbi kommenteket átlagban megvizsgáljuk, azt látjuk hogy átmentünk paródiába nagyjából..."

És? Mi a jelentősége?

2017. jún. 2. 22:14
 120/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%

Hogy mi a jelentősége? Hát vidultunk egy keveset azon a csatamezőn, amelyen egymáshoz verjük azokat a fegyvereket amiket a fejünkből húzunk ki egymás után.

Amúgy Isten megbízott arkangyalnak, mert Gábriel kiöregedett és elment az Androméda-galaxisba sziesztázni laza 300 millió évet. Csak az a gond hogy nem tudom mit tegyek. Várjatok csak, mindjárt érdeklődök.

2017. jún. 2. 22:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!