Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Úr elpusztította Szodomát...

Az Úr elpusztította Szodomát és Gomorrát, mert az Úr igazságos. Most, ha körbenézünk a világban, akkor felfedezhetjük azt, hogy közel áll az emberiség pusztulásának eshetősége. Isten megint cselekedni fog?

Figyelt kérdés

2017. máj. 21. 22:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/130 anonim ***** válasza:

Hagyjad.

Akármit is válaszolsz, a kérdező nem is nagyon olvassa el, hanem feldob valami mást, amihez szintén nem ért.

2017. máj. 31. 21:10
 102/130 anonim ***** válasza:
58%
Fene tudhassa! Talán még nem érte el a mély agyhalál (=Vidiripi) állapotot... Inkább egy csökönyös öszvérnek tűnik csupán.
2017. máj. 31. 21:16
 103/130 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Hogy is volt? Múltkor emlegetted azt a kötelet... Megvan még?"

Tévedésben vagy barátom, azt a kötelet te emlegetted. :)

Én meg azt mondtam hogy biztos lehet kapni valamilyen boltban. Mire te meg azt hogy nem kell mert van!

Szerintem is menj alukálni mert nem vagy a toppon. Jó éjt, szép álmokat!

Tivald!

"A Természettudományok azért nem érzékelik, mert nincsen is."

Amíg fel nem fedezték a rádióaktív sugárzást az addig nem is létezett?

"Hogyan lehetne "tudományosan felismerni"?"

Ez esetleg lehet válasz! Róma 1:20

"A Természettudományok képviselői között sok a vallásos, keresztény."

Köztük sok a nem vallásos is.

"Ha Isten úgy cselekszik, mintha nem is lenne, akkor nem-e kézenfekvő úgy élnünk, mintha nem is lenne?"

Miből gondolod hogy úgy cselekszik mintha nem is lenne? Mennyire ismered Istent?

Egyébként logikus a felvetés csak ugye mire alapozza az ember.

2017. máj. 31. 21:30
 104/130 anonim ***** válasza:
58%
Hehe... Ugyan még nem bizonyítottuk be a Lebegő Spagettiszörnyet létezését (természettudományosan), ettől még létezhet, hogy nem létezik?
2017. máj. 31. 21:36
 105/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%
Francba! Elfelejtettem írni! Na de nem baj, majd holnap! Addig is csak ennyit üzenek a kreacionizmusnak arról, amit nagyjából tud és gondol a tudományról: [link]
2017. jún. 1. 21:14
 106/130 A kérdező kommentje:

Őszintén, mi a tudomány? Semmi. Semmi a valósághoz képest. A tudományt emberek teremtették. A mai tudomány azt a nem emberi tudományt próbálja feltárni, amely a világot alkotta meg. Jócskán van különbség a két intelligencia között.

De az már nem tudomány, hanem természet. De nem baj, ha nem érted meg.

2017. jún. 2. 02:25
 107/130 A kérdező kommentje:

Szerinten egy ősembernek könnyebb lenne elmagyaráznom Szodoma üzenetét. Mivel közelebb állnak a teremtéshez, így a Teremtőhöz is.

A romlottak sosem fogják felfogni és elfogadni Szodoma tanulságát. Bár életükkel, életvitelükkel kárt okozhatnak a jóknak, vallásosoknak, és ezt tudhatják is, ennek ellenére pusztítják a világ erkölcsösségét.

2017. jún. 2. 02:39
 108/130 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Ay carramba!

"Francba! Elfelejtettem írni!"

Elment az idő a kötélhúzással? Akarom mondani beszerzéssel. :)

Tivald!

"Hehe... Ugyan még nem bizonyítottuk be a Lebegő Spagettiszörnyet létezését (természettudományosan), ettől még létezhet, hogy nem létezik?"

Több bizonyíték van Isten létezésére mint a Spagettiszörny létezésére!

Kb. 4500 éves lemaradásban van! S a Spagetti szörny hogyan is avatkozott bele az emberek életébe? Tehát milyen közvetett és közvetlen hatása van ennek a lénynek?

2017. jún. 2. 05:35
 109/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%

Vidiripi! Mi a helyzet azokkal a fákkal, amik több ezer évesek, sőt, vannak köztük tízezer évnél idősebbek is.

Amúgy igen, kerestem egy kötélszaküzletet. De nem volt zöld színű, pedig az a kedvencem. Mellesleg már itt lóg mellettem, csak egy piros színű. Na, írj valamit hogy megjöjjön a friss indok arra, hogy megtegyem!

R.I.P. Ay caramba. (Jöhetnek a búcsúbeszédek).

2017. jún. 2. 14:21
 110/130 Ay carramba! ***** válasza:
0%
VÁRJATOK CSAK! #106 "A tudományt emberek teremtették" NEM!!! HOGY LEHET ILYET EGYÁLTALÁN MÉG GONDOLNI IS??!! Szerinted a fizikát az ember hozta létre? NEM. A kémiát az ember hozta létre? NEM. A biológiát az ember hozta létre? NEM NEM ÉS NEM!!! KÖTÉL! IDEGYERE, VAGY KÜLÖNBEN...!
2017. jún. 2. 14:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!