Az Úr elpusztította Szodomát és Gomorrát, mert az Úr igazságos. Most, ha körbenézünk a világban, akkor felfedezhetjük azt, hogy közel áll az emberiség pusztulásának eshetősége. Isten megint cselekedni fog?
Hagyjad.
Akármit is válaszolsz, a kérdező nem is nagyon olvassa el, hanem feldob valami mást, amihez szintén nem ért.
Vidiripi
"Hogy is volt? Múltkor emlegetted azt a kötelet... Megvan még?"
Tévedésben vagy barátom, azt a kötelet te emlegetted. :)
Én meg azt mondtam hogy biztos lehet kapni valamilyen boltban. Mire te meg azt hogy nem kell mert van!
Szerintem is menj alukálni mert nem vagy a toppon. Jó éjt, szép álmokat!
Tivald!
"A Természettudományok azért nem érzékelik, mert nincsen is."
Amíg fel nem fedezték a rádióaktív sugárzást az addig nem is létezett?
"Hogyan lehetne "tudományosan felismerni"?"
Ez esetleg lehet válasz! Róma 1:20
"A Természettudományok képviselői között sok a vallásos, keresztény."
Köztük sok a nem vallásos is.
"Ha Isten úgy cselekszik, mintha nem is lenne, akkor nem-e kézenfekvő úgy élnünk, mintha nem is lenne?"
Miből gondolod hogy úgy cselekszik mintha nem is lenne? Mennyire ismered Istent?
Egyébként logikus a felvetés csak ugye mire alapozza az ember.
Őszintén, mi a tudomány? Semmi. Semmi a valósághoz képest. A tudományt emberek teremtették. A mai tudomány azt a nem emberi tudományt próbálja feltárni, amely a világot alkotta meg. Jócskán van különbség a két intelligencia között.
De az már nem tudomány, hanem természet. De nem baj, ha nem érted meg.
Szerinten egy ősembernek könnyebb lenne elmagyaráznom Szodoma üzenetét. Mivel közelebb állnak a teremtéshez, így a Teremtőhöz is.
A romlottak sosem fogják felfogni és elfogadni Szodoma tanulságát. Bár életükkel, életvitelükkel kárt okozhatnak a jóknak, vallásosoknak, és ezt tudhatják is, ennek ellenére pusztítják a világ erkölcsösségét.
Vidiripi
Ay carramba!
"Francba! Elfelejtettem írni!"
Elment az idő a kötélhúzással? Akarom mondani beszerzéssel. :)
Tivald!
"Hehe... Ugyan még nem bizonyítottuk be a Lebegő Spagettiszörnyet létezését (természettudományosan), ettől még létezhet, hogy nem létezik?"
Több bizonyíték van Isten létezésére mint a Spagettiszörny létezésére!
Kb. 4500 éves lemaradásban van! S a Spagetti szörny hogyan is avatkozott bele az emberek életébe? Tehát milyen közvetett és közvetlen hatása van ennek a lénynek?
Vidiripi! Mi a helyzet azokkal a fákkal, amik több ezer évesek, sőt, vannak köztük tízezer évnél idősebbek is.
Amúgy igen, kerestem egy kötélszaküzletet. De nem volt zöld színű, pedig az a kedvencem. Mellesleg már itt lóg mellettem, csak egy piros színű. Na, írj valamit hogy megjöjjön a friss indok arra, hogy megtegyem!
R.I.P. Ay caramba. (Jöhetnek a búcsúbeszédek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!