#3 Ennyire absztrakt módon sem tudom látni a világot. Nyilvánvalóan létezik, számomra biztosan. Ahogyan létezek én is.
Csupán nem hiszek semmilyen vallásban vagy szakralitásban. Nem hiszek a tudományok világában sem, mert bár ehhez a vizsgálati és logikai modellhez áll legközelebb a sajátom, elismerem ennek a tudásnak a rettenetes végességét.
Sőt! Ennek a szörnyen véges tudásnak is csupán egy harmatcseppjét birtoklom egymagam.

Szia.
Miért eddig mit tettél? Az nem jó?
Ha nem jó és azért tetted itt fel ezt a kérdést akkor legyél konkrétabb!

Ezen lehet változtatni.
Keresd meg a választ, hogy az életnek ki a forrása, és milyen szándékai vannak a teremtményeivel.
Az életet szeretetből fakadóan hozta létre, és azoknak szánta aki értékelik ezt a döntését.
A halál után pedig nincs semmi, a büntetése mindenkinek ez,
Az élet ajándék nem büntetés, ezért Isten elveszi ezt a lehetőséget azoktól akik ezt nem értékelik, vagy is a nemlétezés állapotába kerülnek vissza.
Ha szeretnél élni, akkor azt Ő biztosítja, ám ezt hálával illik megköszönni, ami tettekben nyilvánul meg.

Olvasd a Bibliát.
Az, hogy nincs hited, az azt jelenti, hogy majd lesz. Mivel azért tetted fel a kérdésedet, mert zavar az, hogy nincs hited. Üresség érzés van benned. Töltsd hát be az Úrral!

Szilvásbuktát, mert szeretem...
Amúgy meg, oké, engedsz a jó öreg Pascal papának, megkeresztelkedsz, de felmenvén a menybe, Allah fogad... NNA, akkor mihez kezdesz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!