Nincs bennetek egy csöppnyi aggodalom hogy ha az ítélet napján a világon élt összes embernek meg kell jellenie Jézus Krisztus előtt?
Például ha azt mondja valakire vagy valakikre hogy jó emberként éltél a Földön de még sem hittél bennem sajnos már mint Jézus Krisztusban! És ha megtér valaki tiszta szívből és tudomásul vette ki a Király ezért kapsz egy kicsi haladékot míg meg térsz. És úgy be léphetsz. az Isten Országába.
Ti élnetek ez a kegyelemmel még utoljára ?
"Például ha azt mondja valakire vagy valakikre hogy jó emberként éltél a Földön de még sem hittél bennem sajnos már mint Jézus Krisztusban!"
Ilyet csak a szekta vezér mondana és nem Isten.
Mindenkinek a válaszát értékeltem ment a zöld pacsi! 😊 Kedvesek vagytok! Természetesen ez csak egy érdeklődő kérdés volt hogy mi a véleményetek ezzel kapcsolatban!
Tisztelt első válaszoló: Én csak a Református egyházi keresztény valláshoz tartózo Istenben hiszek! Aki ki jelentette a nevét az embereknek az O szövetségben ahogyan mondta a neve: Vagyok. Ő benne hiszek Senki másban és az Úr Jézus Krisztusban.
Én hiszek Istenben és Jézusban is. Viszont sem a katolikus, református, vagy a bibliai tanításoknak nem tudok hinni. Miért? Mert tele van ellentmondásokkal és félelemben akarnak tartani.
Azt mondják, hogy Isten feltétel nélkül szeret mindenkit. Ha feltétel nélkül szeret mindenkit, akkor az emberek miért kötik feltételekhez? Lásd pl tízparancsolat. Ez üti egymást. De a biblia is tele van ilyen ellentmondásokkal.
Meg különben is hogyan ítéljük meg, hogy mi a jó és mi a rossz? Nem duális világ jó vagy rossz van hanem poláris negatív és pozitív. Mindennek meg van az ellenpólusa.
A 3-as válaszoló nagyon jól leírta. Nem bűnök vannak, hanem tévedések.
Az ítéletnapban sem hiszek. Ez is csak a félelemben tartásról szól. Márpedig Isten miért akarna bárkit is félelemben tartani? Csak egy ember akar egy másik embert félelemben tartani, hogy uralkodhasson felette.
Honnét tudod, hogy nem emberi alkotás az is? Pláne, hogy félelemben tart.
A tiszta Isteni szeretettel sehogy sem összeegyeztethető. Ahogy sok más sem a Bibliában.
Ezt úgy írom, hogy sok minden vagyok, de hívő pont nem, szóval nem kell csak ezért lepontozni.
Nem félek, mert nem lesz Ítélet Nap.
Nem kell megjelennem Jézus előtt.
Szabad akaratot kaptam, nem? Akkor miért kéne felelnem előtte, amiért nem hittem benne? Inkább égnék a Pokolban, biztos érdekesebb emberekkel találkoznék. :D
Rövien: nem, nem élnék, mert biztos vagyok benne, hogy egyikük se létezik. Ha kiderülne, hogy mégis, akkor se szándékoznék élni a lehetőséggel. Túl makacs vagyok. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!