Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Engem isten miert kuldott ide...

Engem isten miert kuldott ide a foldre ha semmiben se vagyok jo es nincs helyem itt ezen a vilagon. Talan buntetesbol?

Figyelt kérdés
en egy eletkeptelen kis pocs vagyok nem kene itt lennem ugy erzem ezert nem ertem miert vagyok itt

2016. szept. 16. 08:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nembaj ha ezt ide irom?? xd most irtam :p

Milyen a mennyei uralom? Olyan, hogy mindenki veled foglalkozik. Az egész világ körülötted forog, és mindenki szeret. Odaátról van ez elintéződve, hosszú idő alatt, és a világ pont olyan, hogy a - saját érdekében - a te kivánságaidat és hasznodat lesi. A világban minden dolgot elintéznek neked, csak rá kell találnod és engedélyezned kell, hogy az majd müködjön és tegye a dolgát.. ergo varázserő, néha összetalálkzik az anyagi dolgokkal is. De van gondolatolvasás is, a tanitások olyan erősek és annyira védettek, hogy mindegyik után azokon végre tudom hajtani a gondolatolvasást. Ez a meditáció csúcspontjának számit, nagy boldogsággal jár. Hiába hibásak (!) a tanitások és üresek, sőt gyakran pont az ellenkezőjét mondják mint amit várunk; csak max egy ideig tévesztheti meg ez az embereket, egy ponton hirtelen átcsap az egész érzelmibe, logikátlanba és onnantól nem hagy lehetőséget a képzelgésre, ezért jó lesz. A világ megigéri, hogy a tanitások mindig jók lesznek, nekem csak le kell irnom őket, direkt úgy rendezik el a dolgokat hogy érthető legyen, a szkepticizmuson felül és keresztül, ami egy ideig tart. Aztán a logikátlanságban majd és az is eltünik, illetve az egész hirtelen eltünik a jó napon, és magától, tudatlanul máshogy gondolunk rá, ekkor jó lesz. Nem a szövege jó, és az igazság kifejezhetetlen, azt a dolgot nem lehet leirni, semelyik tanitás sem ir le semmit belőle hanem az állapottól függ, mindig aktuális, spontán, elképzelhetetlen dolog. A szöveg annyira jó tud lenni, hogy hatékonyan segi elképzelni.

2016. szept. 16. 08:59
 2/20 Anti Vicious ***** válasza:
Bar en nem hiszek, a kereszteny istenkepben, ettol fuggetlenul viszont hiszem, h mindannyian vmifele cellal elunk, kivetel nincs!
2016. szept. 16. 09:01
 3/20 anonim ***** válasza:
46%

azért hogy végre abbahagyd önmagad utálását, sanyargatását, és sajnáltatását.

de ez csak egy tipp, nem tudom...

2016. szept. 16. 09:05
 4/20 anonim ***** válasza:
69%
Talán azért küldött, hogy megbüntesd a Földet. Az emberiség megérett a pusztulásra.
2016. szept. 16. 09:07
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem elrettentő példának :D

Komolyra fordítva: nem igaz, hogy semmire sem vagy jó. Egyébként nagyon sok ember van, aki semmiben sem kiemelkedő, mégis sok mindent elér az életben.

2016. szept. 16. 09:08
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Mind tudatlannak születünk. Bármikor csinálhatjuk a dolgokat máshogy. Ha nem vagy jó énekes, akkor viszont ne akarj megölni minket.
2016. szept. 16. 09:18
 7/20 anonim válasza:
5%

Isten nem létezik.

Arról meg, hogy életképtelen vagy csak Te tehetsz, nem kell mást hibáztatni.

2016. szept. 16. 09:29
 8/20 anonim ***** válasza:

7-es jól írta.

Próbálj valamit kihozni magadból.

De amúgy sok ilyen ember van, akiknek gőzük sincs mit kellene az életükkel kezdeni, de vannak olyanok akikben ott a jövőterv s nem tudnak lépni a helyzeteik miatt.

Kapard fel magad s keress legalább hobbikat, ami tetszik s megy is abból is ki lehet hozni valamit

2016. szept. 16. 10:38
 9/20 anonim ***** válasza:
Hát egy versenyt már biztos, hogy megnyertél, ha itt vagy.
2016. szept. 16. 11:22
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért születtél, hogy megtapasztald azt, hogy mi is az a harmónia, önbecsülés és önbizalom...

A kérdésed elárulja a jellemed.

2016. szept. 16. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!