Engem isten miert kuldott ide a foldre ha semmiben se vagyok jo es nincs helyem itt ezen a vilagon. Talan buntetesbol?
Figyelt kérdés
en egy eletkeptelen kis pocs vagyok nem kene itt lennem ugy erzem ezert nem ertem miert vagyok itt2016. szept. 16. 08:40
11/20 anonim válasza:
Tanuld meg a pozitív gondolkodást
12/20 anonim 

válasza:

Isten a Mindenható, a Mindent Tudó.
Ha tehát - ahogy írod, - nincs helyed itt ezen a világon és Isten mégis ide küldött, - szerinted - akkor tévedett, ezzel ellentmond önmagának, ami szerint Mindent Tudó!
Ráadásul kétségbe vonod itélőképességét, ezzel blaszfémiát követsz el!
Amúgy pedig honnan veszed azt, hogy személy szerint ő küldött?
Isten küldöttének mondani önmagát bárkinek is, nagyfokú, beteges nagyképűségre utal.
13/20 A kérdező kommentje:
neki koszonhetem hogy itt vagyok nem? most mindegy hogy fogalmazzuk meg te csak kiforditod a szavaim utolso
2016. szept. 16. 15:08
14/20 A kérdező kommentje:
kiforgatod
2016. szept. 16. 15:09
15/20 A kérdező kommentje:
am ki mondta h tevedett? lehet direkt csinalta buntetesbol mert vmit elkovettem es ezt erdemlem
2016. szept. 16. 15:10
16/20 anonim 

válasza:

Nekem is voltak hasonló gondolataim régebben. Nem voltam kiemelkedő semmiben, tanulmányi eredményeim sem voltak jók, inkább átlagon aluli. Mégis most vagy 20 év távlatából, azt mondom nem hiába vagyok itt. Hihetetlen, hogy mikor így gondolkodtam mint te, akkor nem gondoltam,hogy gyökeres fordulatot vethet az életem. Voltam mélyponton, hogy pénzem tényleg csak kenyérre és némi felvágottra futotta és volt az életemben olyan szakasz amikor bármit megvehettem volna amit csak megkívánok és nem kell számolgatnom a pénzemet. Én fejest ugrottam az éltebe, annak ellenére,hogy én is "lenéztem" magamat. De ha mersz lépni, új dolgokat kipróbálni, olyat tenni (persze jó dolgokra gondolok ,nem bankrablásra :D ) amit addig nem mertél, a lehetőségek tárháza kinyílik számodra és ők találnak meg téged. Na és a hála mindenért amim van, kezdd azzal ,hogy nem vagy vak, vannak kezeid, látsz... gondolj csak bele, abba,hogy vannak emberek akik mozgáskorlátozottak, betegségekkel küzdenek. Ajd hálát mindenért. Nekem beindult az életem utána, és sok szerencse ért. Véletlenek pedig nincsenek ezt már megtanultam :) mert én csak a szívből jövő hálálkodásom után tapasztaltam meg az élet örömeit, vonzottam be pozitív embereket és szituációkat.
17/20 anonim 

válasza:

"lehet direkt csinalta buntetesbol mert vmit elkovettem es ezt erdemlem" - írod te, kérdező.
Ezzel megválaszoltad magadnak saját kérdésed.
19/20 anonim 

válasza:

Hogy növeld a felesleges emberek számát.
20/20 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne pszichológushoz fordulnod. Mindenki jó valamiben, csak meg kell találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!