Ti melyik ufo fajban hisztek? reptoidokban? kis szürkékben? nagyszürkékben? szőkékben? vagy a többi hupiliptuszokban? (azokban nem hiszek) vagy semmiben? vagy a gabona körökben?
Figyelt kérdés
én aligha a kis szürkékbe hiszek ti melyikbe?
csak kiváncsi vagyok!
2014. okt. 19. 15:53
3/17 A kérdező kommentje:
haha vicces!
2014. okt. 19. 16:42
4/17 A kérdező kommentje:
most komolyan?? :)
2014. okt. 19. 16:42
5/17 anonim válasza:
Én a lumbulábiakban hiszek. Itt élnek köztünk. Sőt az országot is egy lumbulábi vezeti (O.V.), aki megkezdte Magyarország gyarmatosítását.
6/17 anonim válasza:
a lumbalábiakban,a krixkraxiakba,a horkoloidokban,a szilvásbuktoidokban,a gurhamukban,a krixkalábiakban,az űrszékelyekben,a poloskoidokban,a guargumikban,a reptoidokban meg a RAPtoidokban
7/17 anonim válasza:
Én az emberi értelemben hittem, de amióta felfedeztem ezt a rovatot, erős kétely merült fel bennem.
8/17 anonim válasza:
Abban az idegen fajban hiszek, amelyik
- nem jön ide, mert technikai okok miatt nem tud;
- szellemileg olyan magas fokon áll, hogy ha tudna sem jönne ide, miért látogatna "űrszemétdombra".
9/17 anonim válasza:
én a rézfaszú bagolyban rend kívül veszélyes fertőző maszturbációt okoz
10/17 anonim válasza:
A fiastyúkbeliekben, tudom is hívni őket: píí-pipi-píí-pííí-pipipi-pííí
Ám a kisszürkékben lehet valami, világszerte sokan állítják, hogy elvitték őket. Ha már ennyien állítják, akkor lehet valami a háttérben. Vagy tömegpszichózis, vagy tényleg ezek a kis lények ügyködnek valamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!